קרניjack

New member
אני מחפשת את הספרים של יומני ערפדים בעברית

לקנייה. אני דיי בטוחה שיש בסיפריה, אבל מכיוון שיש לי את הכרך השלישי (שמצאתי במקרה לפני שנה ב"ספריה" של צומת ספרים בדיזינגוף סנטר), אני מעדיפה לקנות את השאר...בכלל אני תמיד מעדיפה לקנות ספרי ערפדים
אני בטוחה שהפסיקו להוציא אותם ממזמן בארץ, אבל אם מישהו מצא/מכיר חנויות נידחות כאלה, או חנויות יד שנייה או מישהו שרוצה למכור (ולא לעשוק כי הוא שמע שיש מישהו שרוצה לקנות), או אם מישהו מצא בחנויות הספרים הגדולות....בבקשה תכתבו!
אני רוצה להשיג את הספרים בעברית, ולא באנגלית.
חוץ מזה, בזמנו אחריי שלשת הספרים הקטנים של באפי שתורגמו לעברית יצא ספר רביעי בסידרה בשם "אורחים", שכבר אותו גם אי אפשר להשיג בחנויות, אז אם מישהו מכיר, שמע, יודע...בבקשה תכתבו

Bartal j

New member
בזמנו השאלתי את הספרים מהספרייה.

נראה לי שלושת הספרים הראשונים בסדרה הם ספרים ישנים (כמעט 20 שנים) אז יש מצב שאולי הם במחסנים של סטימצקי או צומת ספרים...

2MayaN2

New member
גם אני מחפשת ../images/Emo221.gif

ולא ממש מוצאת..ראיתי בסטימצקי את הראשון אבל רק באנגלית ובצומת ספרים בכלל לא ידעו על מה אני מדברת. אני חושבת שאפשר לנסות הזמנות מיוחדות. (או לוותר על הקנייה ורק לקחת מהספרייה) ד"א-כל הספרים בסדרה תורגמו לעברית?

Bartal j

New member
רק השלושה הראשונים שיצאו בשנות ה90

כל השאר שיצאו מאוחר יותר עקב הביקוש הרב, לפי מה שידוע לי לא תורגמו לעברית . לילה טוב שיהיה.

קרניjack

New member
חח...באתר של אופוס שהם ההוצאה של הספרים

הספרים בכלל לא מופיעים....נראה ליכבר אין ממש אפשרות להשיג בעברית. אני רוצה לא בגלל השפה, אלא בגלל שהם ישנים כאלה.

2MayaN2

New member
טוב אז אני מקווה שיש בספרייה ../images/Emo221.gif

מקסימום אני אקרא באנגלית..

קרניjack

New member
לי אין בעיה לקרוא באנגלית, אבל יש לי את הכרך

השלישי בעברית קניתי לפני שנה (במחיר מגוחך של 15 ש"ח שזה ככל הנראה המחיר שלהם היום) והם ישנים כאלה, ושנות ה90...וישנים ונוסטלגיה!
קיצר אני רוצה לקרוא את התירגום בעברית.

קרניjack

New member
יצא הפרק התשיעי ליומני ערפדים!

מחכה למי שתפתח את השירשור ראשונה

Bartal j

New member
ראיתי אותו פעם בחנויות ספרים ליד שנייה בת"א

נסי שם נראה לי

קרניjack

New member
התכוונתי למה שיש שם על יומני הערפדים