oO Barbie Oo

New member
מההודעה שלו הבנתי שאלה הסיבות שהוא רוצה דח"ש

ואם אלה הסיבות זאת נראית לי חוצפה. ואני ראש מחלקת המוסר לצורך העניין, אני חיילת לעתיד, אני אזרחית מדינת ישראל ואני חברה בפורום ציבורי במדינה דמוקרטית. שנה לפרצאווף

o c t o p u s

New member
איפה בדיוק ???

נשמע מעולה רק תכווני אותי איפה בדיוק ואני מבטיח לתמלג גם אותך

Snow fairy

New member
רשימה של כל התפקידים עם המיונים קדם צבאיים

שמתאימים לך... מקבלים את זה אחרי הצו ראשון

oO Barbie Oo

New member
יום שעיקרו מבדקי התנהגות

שבעקבותיו ממויינים לתפקידים כלל צהליים. לתשובה יותר עמוקה- את מוזמנת לחפש בגiגiל

חן שרז

New member
קורס חובלות

היי אני בכיתה יב' ואני מעוניינת לצאת לקורס חובלות אך שמתי לב שבעוד שאר חברותי קיבלו זימונים אני לא קיבלתי וכשניסיתי לברר למה גליתי שלא נקבע לי קב"א למרות שלפני שנה היה לי צו ראשון ולפי מה שהבנתי הקב"א נקבעת כשבוע אחרי הצו הראשון. רציתי לדעת אם משהו יודע אם זה דבר נורמלי שעדיין לא נקבעה לי הקב"א ואם לא אז לי אפשר לפנות? ומה צריך לעשות כדי להגיע לקורס חובלות?

Under the GUN

New member
לא יודע למה לא נקבע לך הקב"א

אבל זה נקבע ביום של הצו ראשון, לא יום ולא שבוע אחרי

אהלן כמה שאלות אשמח אם תענו לי.

קיבלתי מיון תעסוקתי לעוד פחות מחודש האם אני צריכה להתכוננן אכישהו?ועוד משהו באתר עדכנו וכתבו לי שבינתיים לא מזמינים אותי לשום מיונים אבל לפני שבוע כתבו לי שיש לי מיון תעסוקתי. אז יש מיון או אין?(לא כתבו שדחו או משהו פשוט כביכול הסירו את ההודעה) ועוד משהו..רציתי לדעת האם יש תפקיד של מדריכת טיולים(או ידיעת הארץ משהו כזה)בצה"ל כי בשירות לאומי יש! אני מאוד מעוניינת בתפקיד זה אם הוא קיים בכלל .מה שמעתם עליו? אם ישנו תפקיד כזה איך מתמיינים אליו?צריך לבקש או משהו כזה? האם בדר"כ תפקיד זה עושים מחוץ לבית ז"א בבסיסים סגורים? כי אם כן זה מעולה=] תודה. אתי.

oO Barbie Oo

New member
בקצרה רצח

יש לך מיון, אין לך מה להתכונן, יש תפקיד כזה בצבא וגרים בבתי-ספר שדה, תפני ללשכת גיוס בשביל פרטים(לא יודעת מה השם של התפקיד, פשוט מכירה אנשים שזה מה שהם עושים) גודלאק

oO Barbie Oo

New member
הו, הנה!

זה הטלפון לבירורים, אם הם לא יענו אז תפני ללשכת גיוס- 09-8972946 לתפקיד, באופן מפתיע, קוראים "מדריכה במסלולי טבע"

הצטרפו למכתב השמניסטים 2009-2010

בני/בנות נוער אם גם אתם מבינים שהכיבוש והמצור על עזה לא מוסריים,אם גם אתן לא מוכנות לקחת חלק במדיניות הדיכוי וההרג, אם גם אתם חושבים לא להתגייס, אם גם אתן רוצות להשמיע את קולכן ולפעול נגד הכיבוש ובעד שלום- הצטרפו למכתב השמיניסטים 2009-2010! אנחנו, תלמידים ותלמידות י"ב ומתנדבים/ות בשנות שירות שאמורים להתגייס בשנה הבאה ושוקלים לסרב, לצאת על מצפון, או לצאת מהצבא בכל דרך אחרת, רוצים לשבת ולדבר עם כמה שיותר אנשים באותו מצב ולהחליט יחד איך אנחנו יכולים להשפיע. הפגישה הקרובה תיערך מחר, יום שני, ה21.9 בשעה 18:00 בערב. הפגישה תתקיים במקום להפצת מידע חברתי "סלון מזל", רחוב סלמה 50 ,תל אביב לפרטים נוספים: [email protected]

Under the GUN

New member
אם לא הייתי במכינה

הייתי בא לשם, רק כדי להבין מה עובר לאנשים מטומטמים בראש

mikmikonet

New member
תגיד, באיזו מכינה אתה?

במכינה שלי אמרו שעוד מעט יש יום כזה של כל המכינות ביחד... אז סתם מעניין אותי

למעלה