Amit 1992

New member
אשמח לעזרה .. (מודיעין)

מראש אני מבקשת סליחה על הבורות אם אני אומרת דברים לא מדויקים למה אני לא מבינה בשיט בכל דבר שקשור לצבא.
סיימתי עם הצו הראשון, הפרופיל 64 (תת משקל, חסר לי קילו:\) בדקתי את הקב"א שלי והיא 50 (נמוך יחסית). אחרי חודש קיבלתי זימון לחיל המודיעין לכנס+מבחנים למסלול מופ"ת: פיענוח תצלומי אוויר. את המבחנים הראשונים עברתי. היה לי ראיון לפני כשבוע, והמראיין אמר לי בפה מלא שהתפקיד יופיע לי במנילה אותה אני מקבלת בנובמבר. אחרי הראיון נשאר רק סיווג ביטחוני, ואז התפקיד הוא שלך. בהתחלה מאוד התלהבתי מהתפקיד, ואז ששמעתי על התנאים התחלתי להתחרט. הגיוס הוא באוגוסט 2010 (מוקדם) הקורס ארוך וקשה (אם אני לא טועה, 4 חודשים) רוב הסיכויים שאני אהיה בבסיס סגור, בצפון רחוק מהבית, ויוצאים הבייתה כל שבת שנייה. הכי רציתי להיות מד"סניקית או מ"כית כי אני היפרקאטיבית שלא יכולה לשבת כל היום על התחת אבל לפי מה שאני רואה לא נשאר לי יותר מידי ברירות (גם כי אני מתמיינת למודיעין, וגם בגלל הפרופיל שלי). אני בלחץ שאני לא אקבל עוד זימון לאף מסלול אחר במודיעין (חשבתי על 8200) ושאם אני אחתום על ויתור אני אסיים בתור פקידה או קלדנית. אני יודעת שכנראה אין יותר מידי מה לעשות בגלל שמודיעין בוחר לך לאן אתה הולך ולא אין שומדבר לעשות בנידון.. השאלה אם מישהו ממכם מכיר את התפקיד, אם יש עוד סיכוי לשנות משהו (עדיין יש לי עוד שנה עד הגיוס, וגם אז התאריך יכול להדחות) כי את המנילה אני מקבלת עוד חודש וחצי. תודה רבה רבה רבה מראש !

avilavi2

New member
מחפש מרואיינים למחקר על צעירים בשינקין

שלום שמי אבי ואני מחפש צעירים/בני נוער שנוהגים לצאת לרחוב שינקין בתדירות יחסית בימי שישי (ולאו דווקא כאלו שגרים בת``א) , לטובת ראיון למחקר האקדמי שלי. הראיון מוקלט, נמשך כשעה וחצי, נשאר אנונימי, ומתקיים בכל מקום שנוח למרואיין. אפשר שהראיון יהיה בהשגחת מבוגר. אשמח אם המתעניינים ייצרו איתי קשר בהקדם דוא``ל: [email protected] בנייד : 0544-363103 תודה וגיוס נעים

karmaGan

New member
דרוש עובד חרוץ לעבודה כללית 30 ש"ח לשעה

דרוש עובד חרוץ לעבודה כללית 30 ש"ח לשעה רצוי מראשון לציון 0504207718

גוברפיש

New member
זוכים בקורסי צלילה ועוד בתחרות חלומות בכחול

קטגוריה קבוצתית: עד 5 אנשים זוכים ב: קורס צלילה+חופשת צלילות בסיני+צלילות עם דולפינים+ציוד צלילה בסיסי+יום צלילות בצפון הארץ ועוד הרבה פרסים! להגשה מכינים סרטון של עד 90 שניות עם מסר של אהבת ושמירת הים. קטגוריה אישית: אדם אחד זוכה בקורס צלילה+ציוד צלילה אישי, מקום שני זוכה גם בקורס צלילה להגשה מכינים מודעה/קומיקס/סלוגן/סיפור קצר עם מסר של אהבת ושמירת הים. התחרות מטעם ההתאחדות הישראלית לצלילה ובתמיכת המשרד להגנת הסביבה

yot5

New member
איך להרוויח המון כסף המעט זמן וכמעט ללא השקעה

רעיון גאוני לאיך להרוויח המון כסף כמעט ללא השקעה כל מה שאתם צריכים זה 30 ש"ח ו6 בולים

comp 1

New member
איגרות ברכה

חשבתי לעצמי השנה לשלוח לאנשים חשובים בדואר איגרות ברכה, ממש כמו פעם. היום בעולם אלקטרוני כשאנשים מקבלים איגרת ברכה בזה שמתייגים אותם על תמונת "שנה טובה" בפייסבוק, זה נראה לי שינוי מרענן... מה איתכם? שלחתם? קיבלתם?

o c t o p u s

New member
דרושה צעירה

צעיר חמוד אסתטי ונדיב מעוניין להכיר בת 18 עד 24 למפגשים תמורת תמיכה כספית נדיבה הנאה מובטחת דיסקרטיות מלאה 0572213663.

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מתגוררים ועובדים במדינה זרה? מהגרים לחוץ לארץ ומתכננים לעבוד שם? בפורום עבודה בחו"ל תקבלו את התשובות לכל השאלות בנושא: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1322
הכוח ירושלים חוזרת בפעם השלישית למגרשים ואנחנו נשארים איתם גם אחרי הדקה ה-90! כל העדכונים, הרכילויות וההתפתחויות בפורום לטלנובלה הישראלית השווה ביותר - האלופה 3: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1500

מיטל 158

New member
שאלה

יש לי שאלה קצת טיפשית אבל רציתי לדעת אם כשמתגייסים אני צריכה להוריד גם את העגיל בטבור? אשמח אם תענו לי :]

estyelish

New member
דחיית צבא

מישהו יודע איך דוחים את הגיוס? מכל סיבה שהיא עתודה, שיפור בגרויות, לעשות פסיכומטרי, לעשות כושר, לטוס לחו"ל כל סיבה שהיא? גמרתי תיכון עשיתי פסיכומטרי בתיכון והתאריך גיוס שלי במרץ, מי שיכול לעזור ממש תודה

GrowingMadness

New member
מנסה לענות

לא בדיוק הבנתי את השאלה אבל אני אנסה בכל זאת >< פיענוח תצלומי אוויר זה תפקיד שבו את מאתרת, מאבחנת, מזהה ומפקחת על תצלומי אוויר של אמצעי לחימה באמצעות כלים מודיעינים [צילומי לווין, מזל"טים וכו'] במטרה לבצע מעקב ומחקר על אותם אמצעי לחימה, על האויב, ומתן התראה מפניו. השירות מתבצע בטייסות טיסה מבצעיות, ואני הבנתי שיש להם אחלה ת"ש שבעולם. בנוגע לאיפה ישבצו אותך? איפה שבא להם. בבסיסי ח"א או בגופי המודיעין, ביחידות השדה ובמטה. זה יכול להיות קרוב לך לבית או רחוק. אני מניחה שאם נורא תסבלי איפה שיתקעו אותך ותתעקשי יתנו לך לעבור למקום אחר. [הנחה שלי, אל תתפסי אותי במילה]. זה על מפענת תצלומי אוויר. על כל השאר [אם תחתמי וויתור האם תהיי פקידה וכו'] אולי כדאי לך לנסות לשאול בפורום מתגייסים. בהצלחה

oO Barbie Oo

New member
גם ככה מרץ זה גיוס מאוחר, למה לדחות עוד?

פחחחחחחחחחחחחחחחח לטוס לחו"ל? לעשות כושר? לעשות פסיכומטרי אחרי שכבר עשית? אולי פשוט תשלח פקס ותגיד שמרץ לא מסתדר לך ביומן ותשאל מתי הם פנויים במועד מאוחר יותר? חוצפה!

oO Barbie Oo

New member
בתאכלס רמזתי לו,

פשוט החלטתי לרכז את המסר שלי ב"יא זין". וחוצמזה.. שכחתי שאני חייבת לעזור, ביחוד לאנשים שאני ממש לא מסכימה עם מה שהם רוצים לעשות. אם היית קורא הודעות שלי במתגייסים היית רואה שאני הכי עוזרת בעולם במה שאני יכולה, אבל... ב-כיף
אגב, אתה יכול לראות את התרומה שלי גם בדרך אחרת- חסכתי לו את הכמה אגורות של הפקס ואת המצב האפשרי בהחלט של התחלת המסע במערכת הצבאית ברגל שמאל אחרי שמן הסתם ידחו את בקשתו. פייייייי... חבל שתפוז לא משלמים לי פר מילה שאני רושמת
עוד 3 ימים יומולדת
לילה טוב!

למה את חושבת שאת יודעת יותר טוב ממנו?

את לא מסכימה, בכיף שלך. הוא רוצה לדחות את הגיוס שלו, אם את לא יכולה או לא רוצה לעזור אז ממש לא חובה, אבל למה סתם להזיק? בקיצור, לא ענית לי בעצם אלא רק אמרת כמה את צודקת וכמה הוא טועה. שזה באמת מפתיע...

oO Barbie Oo

New member
זה לא אמור להפתיע, אני צודקת ואני אדגיש את זה

ומה הקשר יודעת יותר טוב ממנו מאמי? זה נראה לי ברור לכל שבשביל הסיבות שהוא רוצה לדחות את הגיוס הוא בחיים לא יקבל דח"ש. אני סומכת על זה שאתה מספיק תבוני כדי להיות מודע לזה, בלי קשר לסיבה שלשמה אתה מגיב לי. אגב, מה רצית שאני אענה לך?

כנראה שלא, ולכן הוא מבקש את העזרה....

הוא מבקש עילות שיסייעו לו לדחות את הצבא, והוא סה"כ נתן לנו דוגמאות. יכול להיות שהדוגמאות שלו לא מוצלחות, ולכן הוא צריך אחרות. הבעיה היא זה שלא אמרת דברים שיכולים להיחשב כעובדתיים כמו "אתה צריך סיבה אחרת, ע"פ הסיבות שנתת בחיים לא תקבל דח"ש" - עם זה אין לי בעיה. יש לי בעיה עם זה שאת קוראת לו חוצפן על העובדה שהוא רוצה לדחות את השירות, שבכלל אין לך מושג מה הסיבות שלו. את יודעת מה, גם אם סתם בא לו להתפנן עוד כמה חודשים - למה זה עושה אותו חוצפן? ומי את שתקראי לו ככה?

למעלה