אשמח לעזרה .. (מודיעין)
מראש אני מבקשת סליחה על הבורות אם אני אומרת דברים לא מדויקים למה אני לא מבינה בשיט בכל דבר שקשור לצבא.
סיימתי עם הצו הראשון, הפרופיל 64 (תת משקל, חסר לי קילו:\) בדקתי את הקב"א שלי והיא 50 (נמוך יחסית). אחרי חודש קיבלתי זימון לחיל המודיעין לכנס+מבחנים למסלול מופ"ת: פיענוח תצלומי אוויר. את המבחנים הראשונים עברתי. היה לי ראיון לפני כשבוע, והמראיין אמר לי בפה מלא שהתפקיד יופיע לי במנילה אותה אני מקבלת בנובמבר. אחרי הראיון נשאר רק סיווג ביטחוני, ואז התפקיד הוא שלך. בהתחלה מאוד התלהבתי מהתפקיד, ואז ששמעתי על התנאים התחלתי להתחרט. הגיוס הוא באוגוסט 2010 (מוקדם) הקורס ארוך וקשה (אם אני לא טועה, 4 חודשים) רוב הסיכויים שאני אהיה בבסיס סגור, בצפון רחוק מהבית, ויוצאים הבייתה כל שבת שנייה. הכי רציתי להיות מד"סניקית או מ"כית כי אני היפרקאטיבית שלא יכולה לשבת כל היום על התחת אבל לפי מה שאני רואה לא נשאר לי יותר מידי ברירות (גם כי אני מתמיינת למודיעין, וגם בגלל הפרופיל שלי). אני בלחץ שאני לא אקבל עוד זימון לאף מסלול אחר במודיעין (חשבתי על 8200) ושאם אני אחתום על ויתור אני אסיים בתור פקידה או קלדנית. אני יודעת שכנראה אין יותר מידי מה לעשות בגלל שמודיעין בוחר לך לאן אתה הולך ולא אין שומדבר לעשות בנידון.. השאלה אם מישהו ממכם מכיר את התפקיד, אם יש עוד סיכוי לשנות משהו (עדיין יש לי עוד שנה עד הגיוס, וגם אז התאריך יכול להדחות) כי את המנילה אני מקבלת עוד חודש וחצי. תודה רבה רבה רבה מראש !
מראש אני מבקשת סליחה על הבורות אם אני אומרת דברים לא מדויקים למה אני לא מבינה בשיט בכל דבר שקשור לצבא.