• פותח הנושא 1279
  • פורסם בתאריך

1279

New member
איך להיפטר מהבדידות?

אני בת 29,גרושה +ילדה מדהימה. התגרשתי לפני 5 שנים ומאז אני לא מצליחה להגיע למקום של זוגיות. אני נראית טוב מאוד,יש לי עבודה טובה ובית יפה והדבר היחיד שחסר לי זה בן זוג. אני לא מצליחה אפילו להגיע למצב של הזדמנויות,אין לי אפילו מה לשלול.קראתי את הספר והחלטתי לנסות את השיטה והייתי מעוניינת לקבל טיפים על איך לעזור לעצמי להצליח בזה.אני חוששת שלא אצליח להתמיד במחשבות החיוביות ובדמיון המודרך.

נינופרה

New member
צלף

שלום בגמרא מסכת ברכות יש מחלוקת האם מברכים על הצלף בורא פרי העץ או בורא פרי האדמה האם מישהו יכול לעזור לי .1. איזה פרי הוא הצלף 2.איך הוא ניראה.אני חילוני ורציתי תשובה לא מהגמרא. תודה.

תעסוקה בישובי הגליל

לדעתי חשוב להביא לידיעת כולם בארץ ובמיוחד לתשומת לב הממשלה. ישובי הגליל מאבדים את הצעירים, כי אין תעסוקה ,אין הייטק , וגם המעט שיש סוגרים. לא נותנים תקציבים, לא משלמים משכורות למועצות ולעיריות בגליל. הרב מיושב על ידי האוכלוסיה הערבית. ואנו היהודים הופכים להיות מיעוט. חבל שכך בונים מדינה. זו זעקת כולם ואלה שעדיין כאן. אני מקווה שקולי ישמע, וימצא פתרון, ויהיו משקיעים. והממשלה. תהיה עירנית. ולא רק "כיבוי שרפות".

49yam

New member
זה דחוף לכולם מישהו מכיר

זה נורא נורא חשוב לי ואני אודה לאנשים יעזרו לי למצוא בנאדם מדהים שקוראים לו אור אני לא יודעת את שם משפחתו אבל הוא עוסק בסוד כדרך חיים שנים, הוא גבוהה עם שיער ארוך ובעל זקן ארוך הוא גר לאחרונה בכפר ויתקין יש לו כלב שקוראים לו צ"יקו ,בבקשה אם מישהו מכיר אותו תכתבו לי ואם יש למישהו את הטלפון שלו אז אפילו יותר טוב תודה לכם.

Batya W

New member
../images/Emo32.gif

שימו לב - הפורום מיועד להמלצות בנושא תכנים מהפורומים בתפוז בלבד. שאלות והמלצות אחרות - יש להפנות לפורום הרלוונטי.

למעלה