to the end1

New member
../images/Emo32.gif

מי רואה כאן כוכב נולד? אם יש כאן בנות\בנים שרואים כוכב נולד ורוצים שאני יהיה שמחה חחחח
תעזרו לי להשאיר את המתמודד דניאל תבורי בתחרות...זו כבר עונה 7 אני חושבת...וזו פעם ראשונה שאני נמצאת בפורום של אחד המתמודדים בתחרות כי אני באמת מאמינה שמגיע לו לזכות אז מי שרואה בבקשה תעזרו להשאיר אותו וסליחה על החפירה זה כבר נהיה הרגל אצלי...

psycho girl297

New member
אני רואה כוכב נולד

ובאמת שאני מחבבת את דניאל תבורי,הוא מנגן נהדר על גיטרה ועל תופים, והוא שר בדיוק את הסגנון שאני אוהבת, הלא מוגדר הזה, ובאודישן הוא שר את i'm yours של ג'ייסון מנז שזה שיר שאני מאוד אוהבת, אבל הגיע השלב בו הוא כבר לא מספיק טוב בשביל התוכנית יש הרבה שיותר טובים ממנו כמה שאני לא אוהבת אותם אי אפשר להכחיש שהם מבחינה טכנית יותר טובים ממנו, אני בדיוק שומעת שירים מכוכב נולד ויש לי את ביום של הפצצה שהוא שר וזה ביצוע טוב אבל אפשר שלא לשמוע את קטעי הזיופים והטעויות, אני מאחלת לו המון בהצלחה אבל קשה לי להאמין שהוא יזכה.... אני אישית נכון לעכשיו בעד ולדי.

gali109

New member
גם אני רואה כוכב נולד

ודניאל תבורי באמת מנגן ושר יפה ואהבתי גם את איך שהוא שר את השיר באודישן... אבל אני אישית גם בעד ולדי ורוני... אבל באמת שיהיה לו המון בהצלחה בהמשך התוכנית ואחריה!

גם אני רואה..

ואני גם אוהבת את ולדי ורוני..וחובי. אבל זה לא הערצה או משהו אני סתם חושבת שהם שרים יפה..העונה היחידה שהייתי מכורה אליה ולקחתי קשה הכל היתה עונה 5 ואני עדיין ממש אוהבת את חן אהרוני המעולה!! בקשר לדניאל, הוא שר יפה לא חשבתי שהוא אפילו יגיע לשלב הזה עם כל הבחירות שירים והביקורות שהיו עליו בהתחלה..בכל מקרה זה לא משנה כמה נייחל, מיי הזאת גם ככה תנצח

to the end1

New member
מיי מתמודדת מאוד חזקה ואני גם חושבת שיש

לה סיכויים מוד גבוהים לנצח כמו גם לירן דנינו הסוס הסטלן

to the end1

New member
כן שמעתי את זה הרבה.וגם לי קשה להאמין

שהוא יגיע לגמר לא כי אני לא מאמינה בו,כי התחרות הולכת ונהיית יותר ויותר קשה. צריך לקוות שיהיה בסדר אין מה לעשות...

YuvalSP

New member
שאלה ../images/Emo203.gif

התחלתי לראות את הסדרה והגעתי לפרק 17 בעונה הראשונה אבל אני לא מוצאת אותו בשום מקום... יש לי קישור אחד של מגה וידאו שלא עובד.. >< אתם אולי מכירים דרך לראות את הפרק הזה בלי להוריד אותו?

למעלה