רעיגאני

New member
אז הנה בבקשה

בקערה חותכים כרוב לחתיכות אכילות ומגררים גזר על פומפיה. בצנצנת הניתנת לסגירה וערבוב שמים: חצי כוס שמן קנולה, רבע כוס חומץ (5%), 2 שיני שום כתושות או שתי קוביות שום קפואות, 3 כפיות חרדל (לא חרדל דיז'ון חריף מידי), כפית סוכר לבן רגיל, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל לבן. מנערים ומערבבים. על מחבת - ללא שמן! - 3 כפות סוכר חום, מעט שקדים קלופים חתוכים לקוביות קטנות (קונים מוכן בשקית בסופר) ו - ופה הקסם: חבילה של נודלס מג'יק (קונים ארוז בשקית, לא בכוס של מנה חמה. שוברים בעוד השקית סגורה, פותחים את השקית, זורקים לפח את שקיק התבלינים שמצורף ואת ה"תלתלים" השבורים של הנודלס מוסיפים למחבת). עומדית ליד המחבת כל הזמן ומערבבים בכף עץ כי לפתע הסוכר מתחיל להינמס בבת אחת וחשוב לערבב ולערבב שלא יווצרו גושים של סוכריות בלתי ניתנים ללעיסה. כשמוכן מורידים מהאש ואחרי שקצת מתקרר מאחסנים בכלי השומר על טריות. לפני ההגשה ממש: שופכים את הרוטב על הכרוב והגזר ומערבבים היטב היטב. ובסוף שופכים למעלה את מה שעשינו על המחבת מבלי לערבב. כשאנשים מתחילים לקחת זה כבר מתערבב לבד, וחשוב לשמור על ה"קריספיות" עד כמה שניתן בתאבון, אשמח לשמוע אם אהבתן

אנ'לא יודעת למה המקרה של נעה הקטנה קשה לי

יותר מכל המקרים. אולי כי הגיל כמעט זהה? אתמול, כשביקשת להרדם לידי, כולך סוכר טהור,הסכמתי. דיברנו קצת, דיגדגנו קצת, שרנו קצת סיפרנו סיפור ובסוף נרדמת. כשנשמטת, כולך מתמסרת לשינה עמוקה באיברים פזורים על כל המיטה הענקית, המוצץ שמוט בזוית הפה כי גם הפה נרפה והתמסר, כמו כולך הקטן, לשינה, בכיתי. בכיתי כי לא היה ברור לי אהובה שלי, איך אפשר לקחת את הטוהר הזה ולחרב. לא יודעת אהובה שלי, מזעזעת אותי המחשבה שמישהו לקח ניילון וכיסה את הפנים היפים והאהובים של ילדתו במקום לחבק אותה ולהגן עליה. הסטתי קווצת שיער מהרקה שלך, פקחת זוג עיניים שואלות ועגולות כמו שיש לילדים בני שלוש ושאלת "כבר בוקר או שאת רק קמה קצת קצת?" נישקתי אותך ולא קמתי עוד. פשוט נשארתי לידך. הייתי צריכה אותך להרגיש את הנשימות החורקות שלך. לדעת שאני יכולה להגין עליך אפילו מחלומות רעים והלוואי גם מכל רע. אוהבת אותך ונשבעת להגן עליך כמה שרק אוכל.

לוליק25

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif כתבת מאוד יפה ומרגש.

זה באמת מקרה בלתי נתפס, עצוב, מחריד ומיותר.אין מילים

נגבר

New member

לבנות שגרות במרכז - איפה אתן עושות קניות גדולות הביתה (של אוכל אני מתכוונת)? איפה יש מקום זול, איכותי ושנעים לקנות בו? (לא באווירת שוק)

אני אוהבת ב...

חצי חינם-ירקונים. זול ברובו אבל מודה שיש שם כמה דברים שלא אבל נעים שם ולא מאוד גדול. יש שם קצביה טובה, דוכן סלטים טעים. מינוס שהירקן נמצא במתחם ליד וזה קצת מסרבל את העסק. אבל מאד אוהבת את הירקות, והמחירים. שונאת (באזור שלי יש 4 סופרים גדולים שונים) במיוחד את מגה בול, שתמיד חסר משהו וגם המעברים מעצבנים. לא אוהבת להיכנס לחביב שופרסלדיל גדול מידי בשבילי.

נגבר

New member
את מדברת על חביב בגבעת שמואל?

כי דווקא אני קונה שם לפעמים ונחמד לי שם. פשוט לא בטוחה שהוא הכי זול...

הבלדרית

New member
שופרסל דיל בסגולה פ"ת מעולה

הוא ענקי אך אחרי 3-4 קניות גדולות מתמצאים בקלות.יש שם הכל והמחירים לרוב זולים.מי שרוצה זול באמת בהרבה תחומים זה הברכל של הדתיים ליד התחנה המרכזית ברחוב אורלוב פ"ת.אבל המבחר שם מצומצם בהרבה.

מגה בול. מה שהיה פעם שפע שוק

זה יותר זול ובכל זאת קצת פחות שוק מחביב. חביב הורגים אותי כל פעם שאני נכנסת נעשה לי רע.

chupchikit09

New member
אנחנו עושים קניות על בסיס שבועי

במגה באור יהודה. יש חנייה בשפע (מאוד חשוב לנו), הפירות והיקרות מאוד טריים ואיכותיים, המחירים סבירים ויש המון מבצעים (מטרנה, האגיס וגם על ספרים... קונים הרבה ספרים לצוציק
), יש שם ה-כ-ל, החל ממוצרי חשמל וכלה בקוסמטיקה וזה מאוד נוח.

liata17

New member
אך ורק ב"יינות ביתן"...

שיפרסל דיל/ביג/שלי, מגה וחצי חינם נורא יקרנים, ניסיתי את כווולם.. אבל יינות ביתן יחסית ממש זולים לעומת האחרים, תמיד יש מבצעים שווים, אמנם לא מאוד גדול אבל מסודר ובהחלט לא שוק. יש סניף בראשון לציון באזור התעשיה הישן ליד אולמות האירועים ושניים בחולון...

הבעיה בראשון היא החניה

תמיד חסרה חניה ואפילו עגלות הרבה פעמים אני נוסעת ממול לסופרסל שהוא יותר יקר כי אין לי כח לחכות שמישהו ישחרר עגלה

למעלה