Or Amit

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo16.gif מייקל ג'קסון הלך לעולמו

'מלך הפופ' מייקל ג'קסון הלך הלילה לעולמו והוא בן 50 בסה"כ. הזמר שתכנן לאחרונה חזרה לבמות (ואף מכר הופעות בזמן אפסי) התמוטט הלילה מדום לב. אני חייב לציין כי כל ההתנהלות של ג'קסון בשנים האחרונות הייתה תמוהה מאד בעיני, אבל זה לא מוריד דבר מערכו כאמן ענק שהותיר אחריו עשרות שירים ולהיטים. יהי זכרו ברוך. (באותו נושא: התנצלות בפני שליח האל שמחקתי לו את ההודעה שדיברה על הנושא בשרשור הדראפט, פשוט הרגשתי שאין צורך להכניס את זה לשם וכי מייקל ג'קסון ראוי לשרשור משלו)

orendx

New member
חדשות לגבי משחקי הכדורסל לקונסולות השונות

לילה טוב לכולם, מאחר ואני יודע שרבים מכם נשארים לצפות בדראפט ה-NBA (בהצלחה לעומרי כספי), רציתי לנצל את הזדמנות להביא לכם את החדשות הראשונות לגבי משחקי הכדורסל שצפויים להגיע לקונסולות המשחק השונות לקראת פתיחת הליגה בעונה הבאה. סדרות המשחקים המפורסמות הן NBA 2K וNBA LIVE שבשנים האחרות מציגות תחרות רחבה למדי על ליבו של השחקן, למרות שאין פרטים ממשיים, ניתן לקבל טעימה ממסע הפרסום הצפוי למשחקים בעזרת השחקנים שמעטרים את מסעות הפרסום (ברייאנט ודוויט הווארד). בכל מקרה הנה הכתבה הקצרה שלי בנושא, בכתבה מופיע סרטון החשיפה של עטיפת NBA 2K וכמובן תמונות העטיפות השונות. http://ogelive.net/index.php?option...-31-35&catid=41:2009-06-25-14-02-53&Itemid=64 הכתבה מופיעה באתר המשחקים החדש שלי שאמור לסקר בצורה רציפה את כל החדשות לגבי משחקי הכדורסל הקרבים, אני אדאג להעלות את הלינקים גם פה כמובן. בכל מקרה תודה רבה ולילה טוב, אורן נתן.

זמר ענק אדם קטן

אני אישית אף פעם לא התחברתי אליו . כשהייתי ילד השירים שלו היו לחם חוק בכל מסיבה ואת הקליפ המצרי והליכת הירח שלו כולם זוכרים יאללה דראפט

orendx

New member
מיישהו קרא?

למרות שאין כמעט מידע, למישהו יצא לעבור על הכתבה?

קראתי

נראה לי שהשנה אני כבר אוותר על קניית המשחק המסורתית. זה התחיל בLIVE 07 לPSP, אחר כך LIVE 08 לPSP במקביל ל2K8 לPS3, ובסופו של דבר LIVE 09 לPS3, אחרי שהשתכנעתי בעקבות הDNA שאני עדיין לא מבין מה זה. החידושים הם מינוריים.

orendx

New member
תשובה

עקרונית מה שה-DNA היה אמור לעשות (הייתה פונקציה דומה בNBA2K שנקראת LIVING ROSTERS), זה לעדכן בזמן אמת את ביצועי השחקנים על המגרש האמיתי למגרש הוירטואלי. הכוונה שאם למשל טוני פארקר תופס חודש חם אז המשחק מעלה את הנתונים שלו באופן משמעותי, ב-NBA2K אפילו הוסיפו אנימציות חדשות לשם כך. אני חושב שכל מנגנון העדכונים בזמן אמת של המשחקים לקונסולות הדור הבא הוא נהדר, כמובן שזה לא סיבה מספיק טובה לקנות את המשחק אבל ברגע שקונים הוא מאוד עוזר. אני מניח ששינויים מהקצה אל הקצה לא נראה בסדרות המשחקים הוותיקות (בשנה שעברה היה ניסיון להכניס משחק רשת מלא של עשרה שחקנים), אבל יכול להיות שישימו דגש גם על הנושאים הקוסמטיים כמו הפרזנטציה של המשחק שלדעתי יכולה להוסיף המון לחוויה הכוללת. אני כמובן אעדכן ברגע שיהיה לי מידע נוסף בעניין. איך הפרסומת עם ספייק לי דרך אגב?

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo16.gif אני פשוט המום ועצוב

בצעירותי הייתי מעריץ נלהב של ג'קסון וגם היום אני "חוטא" מידי פעם ושומע את השירים הישנים והטובים שלו. מדובר בגאון מוזיקלי אדיר אבל גם בבן אדם עם לא מעט ביות והוא כנראה הדוגמא הכי טובה שקיימת לאיך הצלחה בגיל צעיר יכולה לדפוק את הבן אדם לחלוטין. ממש יש לי צמרמורת מזה...

לא חסרות דוגמאות לא פחות טובות!

בס"ד גם בעולם כמו אלוויס פרסלי ואחרים שהדרדרו לסמים ומתו ממנת יתר, , וביניהם זוהר ארגוב, וכן אחרים שהתאבדו כמו מייק בראנט שנולד בחיפה בשם משה ברנד, ועוד אחרים בעבר ובהווה שירדו מהפסים מכל מיני בחינות והם מקרים פסיכאטריים לא פשוטים כלל!

rapgamer4ever

New member
לא מרחם עליו

אני לא בדיוק בדור שבו הוא עשה משהו חוץ מלהסתבך בהרשעות כאלה ואחרות, כך שאני לא ממש מכיר את המוזיקה שלו, לא ממש מעניין אותי להכיר אותה ו.... יאללה, הלך אז הלך.

Puskas

New member
אז כדאי שתכיר..

יש לו אחלה מוזיקה..תשמע את השירים עם הג'קסון 5 כשהוא היה ילד ונער מתבגר ותשמע את השירים שלו משנות ה-80 חבל עליו..זמר טוב ופרפורמר ענק..לא היה דבר כזה ילד בראשון שלא חחג בבורגר ראנץ' או בפאן פאן עם שירים שלו ולא היה אחד שלא ניסה לרקוד כמוהו :) חבל עליו

Puskas

New member
לא בריא אחי

שמע כמה סגנונות :) זה נחמד והדיסקים לאוטו יהיו יותר מעניינים אני מקווה שלפחות אתה שומע טופאק ואמינם :)

EizoTop

New member
../images/Emo207.gifדודי סלע!!!

איזה יופי של משחק נגד טומי רוברדו...פשוט תענוג!
משחק קשה נגד נובאק דיוקוביץ' בשמינית... איזה מלך.

../images/Emo32.gif../images/Emo16.gif נפטר ג'ו עמר, מגדולי הזמר המזרחי

בס"ד יוסף עמר, המוכר כג'ו עמר, היה מי שסלל את הדרך ופתח את הדלת לכל הזמרים המזרחיים שאחריו ובראשם זוהר ארגוב, שבניגוד לג'ו עמר הוכרו ע"י הממסד. בסוף השבוע הוא נפטר בניו-יורק בגיל 79. יהי זכרו ברוך!

Or Amit

New member
גם פארה פוסט הלכה לעולמה

אולי מישהו מה'זקנים' בפורום יכול לספר עליה יותר. ממה שאני יודע היא הייתה בקאסט המקורי של 'המלאכיות של צ'ארלי' וסמל מין עוד לפני שפריס הילטון הראתה לילדים בגן שהיא לא לובשת תחתונים.

סלים וארזה

New member
מנהל
היתה נשואה ללי מייג'ורס שהוא האיש השווה מיליונים (סטיב אוסטין - לא ההוא מההיאבקות) וכוכב סדרת FALL GUY אולי סמל המין הכי פופולרי עד בואה של ברוק שילדס

למעלה