הוא הופיע.. בפארק הירקון,לא?

לאח שלי עדיין קשה עם זה שאמא לא הרשתה לו ללכת. בנתיים הלונג של מייקל ליד המחשב ממש להיו תלוי... פשוט.. תלוי
והוא כושי שם

I מ י ר ב I

New member
דווקא הוא נראה לי ממש מוזיקלי

לא ראיתי את התוכנית ומהדקה הזו אי אפשר ממש לקלוט... צריך לראות את הביצועים לכל אורך התוכנית כדי להחליט לדעתי.

I מ י ר ב I

New member
ראיתי אתמול את הביצוע של שגיא

אני ממש אהבתי,עשו לו עיבוד טוב. יש לו קול קצת מחוספס,אבל הוא נתן בראש. דנה אינטר גם אמרה שהשיר הזה שקרן כתבה והלחינה הוא שיר מדהים!

בר יעקב

New member
גם וגם

יש עוד מישהי בשכבה שאני יודע שממש אוהבת את האלבום השני, ועדיין לא שמעה את הראשון... ועוד כמה שאוהבים את הסינגלים, אבל הרוב את קובי פרץ ועוד טראש...

בר יעקב

New member
מדברים על נעמי שמר ז"ל עד 15:00 באולפן השקוף

אותי בכל אופן זה מאוד מעניין...

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

הלוואי שזה יקרה
זה יהיה אחד הרגעים הכי מרגשים ושמחים שהיו ויהיו פה אי פעם.

Crurifragium

New member
אני רק מקווה

שהמחיר שמפורט בכתבה הוא לא נכון. אם לצה"ל הייתה אפשרות לארגן מבצע שבו היו יכולים לתפוס 1100 פלסטינים שמעורבים בפשע וטרור, מתוכם 400 אנשי חמאס שחלקם בכירים ומובילים בפעילויות הטרור שלהם, והבעיה הייתה שההערכות הן שיש סיכוי גבוה שחייל אחד, אבל אך ורק אחד, יהרג במסגרת המבצע, אז הם היו קופצים על זה בלי לחשוב פעמיים. ואם לא, וזה היה מתפרסם, צה"ל היה חוטף על הראש באגרסיביות על זה שהם מוכנים לוותר על תפיסת כל כך הרבה מבוקשים ומסוכנים רק בשביל למנוע מחייל אחד סיכוי להפגע במבצע. הרי יותר חיילים מסכנים את חייהם באופן קבוע בשביל לתפוס הרבה פחות, כי העבודה שלהם זה לסכן את חייהם בשביל לעזור להציל את החיים של שאר אזרחי המדינה. אז פה יש לנו בדיוק את אותה עסקה, אבל בכיוון ההפוך. זה המון המון אנשים, שהנזק שהם עשו, ושהם צפויים ועתידים לעשות אם ישחוררו, הוא כזה שבשמחה היינו מסכנים חיים של חייל בשביל למנוע, בד"כ גם בהסכמה מלאה של אותו חייל. אז גלעד יחזור, וכל פעם שיקרה משהו שמישהו מאותם 1100 אנשים יהיה מעורב בו, הוא ירגיש שזאת אשמתו ושזה כאילו שהוא היה יכול למנוע את זה. נשמע כיף.

למעלה