../images/Emo43.gif אנשים גאה להציג ../images/Emo34.gif

אנשים גאה להציג: המתחם הכי גאה במצעד הגאווה! ביום שישי הקרוב יתקיים בתל אביב מצעד הגאווה. תפוז לוקחת חלק במצעד, ובענק
במתחם חוף גורדון, ליד החופה, נעמיד מאהל תפוזי ענק בו תוכלו להיפגש, להכיר את חבריכם לפורום ולדבר. מחוץ למתחם נפרוס דגל ענקי, עליו תוכלו להטביע את ידיכם בצבע. אנחנו מזמינים את כולכם לבוא למתחם ולקחת חלק בהכנת הדגל הגאה הגדול ביותר! מחכים לראותכם במתחם הגאה של תפוז
יש לנו ניוזלטר חדש לכל פורום
אתמול עלתה אפליקציה חדשה שתביא את כל מה שחם בפורומים האהובים עליכם – הישר למייל האישי שלכם. האפליקציה תאפשר לכם להירשם לניוזלטר שיביא אליכם בדיוור ישיר את התכנים המרתקים מהפורומים האהובים עליכם.
אז איך נרשמים
בכל פורום תופיע קוביה מיוחדת, ובה תוכלו לבחור קבלת עדכונים מהפורום הנ"ל. ההרשמה מתבצעת פר פורום.
ומה מקבלים
מדי לילה תקבלו מייל ובו קישורים לארבעת הטופיקים הפעילים ביותר (באותו יום) מכל פורום, מתוך הפורומים מהם בחרתם להתעדכן. בחרתם יותר מפורום אחד? אל חשש, תקבלו את כל העדכונים במייל מרוכז אחד. התנסיתם? יש לכם שאלות? הערות? מילה טובה? נשמח לשמוע ולקבל פידבקים מכם http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=168&MessageId=130458871

Brombit

New member
היא כחולה היא כחולה היא כחולהההההההה ../images/Emo98.gif

bachner1

New member
מזל טוב זוהר!!!!!!

איזה מוזר זה לראות אותך כחולה
בהצלחה

lacrimosa girl

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo124.gif דרוש בדחיפות!!!!!

פרטנר רביעי להפלגה מיום ראשון הקרוב עד חמישי, 21.6-25.6 טורקיה וקפריסין 290 דולר [1160 ש"ח] עם 3 בנות סימפטיות בעליל ונראות לא רע בכלל
באונייה מג'יק 1. פרטים: http://www.gulliver.co.il/Cruise/Content/DealDetails.aspx?ProdId=2694&ProdDateId=29942 דחוף ממש!!!כל מי שמעוניין שיצור איתי בבקשה קשר במסר או בפלאפון 0544998745 [אם הגעתם למענה הקולי תנסו שוב ושוב, לפלאפון הזה יש נטייה להיכבות כל הזמן] מצטערת על האוף, זה פשוט ממש דחוף!! תודה :):):)

../images/Emo32.gif

לדיבורים על גזי הרדמה, סדרות מלפני 27 שנים, וכל מה שעולה בראשכם
ספרו לנו על יומכם, על החור שיש לכם בגרב (אני ממש יודעת כמה זה יכול לבאס...
)... מה שבא לכם. נצלו את שרשור האוף ואל תחריבו שרשורים אחרים, כפי שעשיתי אני עד עכשיו.

Ice Queen 7

New member
טוב

שולחים אותי שוב לבסיס המטומטם ההוא (ראו שרשור סופ"שארון). אני שונאת אותם והמפקד שלי אידיוט, אבל ממש.
לפחות אין לי חור בגרב.

אם כבר הגבת לפה...

אמרתי להפסיק להחריב את השרשור ההוא! ;;;;; לא אמרתי שאעביר את הגוש. חשבתי על זה, אבל אני לא יודעת מאיזו הודעה להעביר. אז לא משנה כבר, רק לא להמשיך להגיב לשם!

אני שונאת היסטוריה אני שונאת היסטוריה

אני שונאת היסטוריה אני שונאת היסטוריה אני שונאת היסטוריה X____________________X בקושי התחלתי ללמוד ואני כבר על סף מוות מוחי. אני כ"כ שונאת ללמוד היסטוריה! לשנן טונות על גבי טונות של חומר משעמם, דוחה וחסר תועלת (ברובו המוחלט) כדי לפלוט את הכל אח"כ ב4 שאלות מחורבנות. אין לי זיכרון כזה טוב ואני טיפשה בצורה מצחיקה כזאת - כשאומרים לי לכתוב משהו, אני כותבת אותו ולא מנחשת שצריך לכתוב עוד 40 דברים אחרים חוץ מזה!#$% אני שונאת היסטוריה אני שונאת היסטוריה אני שונאת היסטוריה אני שונאת היסטוריה אני שונאת היסטוריה אני שונאת היסטוריה אני שונאת היסטוריה אני שונאת היסטוריה אני שונאת היסטוריה!!!!!!!! אני לא רואה את עצמי שורדת את הקריאה של כל החומר המזעזע הזה שוב X_________________________X אמג בא לי למות. (עד כאן פינתה של זוהר - היסטוריה זה הדבר הכי נוראי בכל העולם המחורבן הזה ואני רוצה למות)

אני כ"כ מחפפת

אני קוראת במחברת, מה שאין במחברת אז בספר, אבל בחיפוף ואני קצת מדלגת על דברים שאני חושבת שאני יודעת. כמובן שאני לא יודעת אותם מספיק לעומק כי תמיד צריך לכתוב בתשובה פי שלושה ממה שתכלס מבקשים בשאלה, אבל אני לא מסוגלת אחרת. ~_~ אני עכשיו בשואה. אח"כ יש לי את כל הפרק הראשון (ארה"ב) ואז אני אעבור על מבחנים ודפים למיניהם שיש לי. פפט. היי רק עכשיו שמתי לב למשפט בחתימה שלך! משעשע. D:

yael627

New member
אני גם מחפפת ../images/Emo122.gif

כי תכלס, לומדים הכל למגן... אז בכללי זוכרים... הבעיה היא שזה היסטוריה
ואנחנו למדנו על פולין בחלק הראשון שזה יותר מתסכל... יהודים מעצבנים.
ותודה

למעלה