orale12345

New member
שבוע גימלים

אתמול נתתי להורים שלי התקף לב קטן, התעלפתי לאמא מול הפרצוף(למרות שאין לי זכרון למקרה המסוים הזה) , לקחו אותי למיון.במיון אבחנו אותי עם חשש למחלת נשיקה

Fall Out Liel

New member
אוי ../images/Emo201.gif../images/Emo168.gif

את בטוחה שזה מה שיש לך? (אם קראת את ניו מון תביני XD)
תרגישי טוב

orale12345

New member
חחח, ככה הרופאה במיון אמרה ../images/Emo9.gif

טכלס כרגע מה שמדכא זה הכאבים של המכה מההתעלפות. אני לא זוכרת כלום , רק שקמתי והייתי ביידים של אמא שלי והיא אמרה לי שהתעלפתי(בכלל זה הרגיש כאילו קמתתי בבוקר והייתי עצבנית שעירו אותי). אמרו לי שפשוט נפלתי חזיתית על ההליכון בחדר עבודה ואחר כך עפתי עם הפנים לארון, אומנם אני לא זוכרת אבל כל חלק אפשרי בגוף כואב לי
בייחוד האף , עכשיו אני נראית כמו תוכי

Fall Out Liel

New member
וואי ><../images/Emo168.gif

בחיים שלי לא התעלפתי אז אני לא יודעת מה ההרגשה, אבל עד שייצא ניו מון זה יעבור
ואיך הצלחת בזמן ההתעלפות להתנגש במספר דברים? לא נופלים פשוט אחורה וזהו? הסתובבת לך? XD ושוב- תרגישי טוב

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifבטירונות-קורס הייתה לנו מישהי

שתמיד הייתה מתעלפת.. ותמיד נופלת עם הפנים קדימה ותמיד תהיתי איך לא כואב לה כלום אח"כ ואין עליה סימנים מהנפילות.. זה היה ממש מלחיץ היא הייתה נופלת פעמיים ביום ולמרות שאתה חושב שבאיזשהו שלב תתרגל לזה - אתה לא! נראה לי החובשים כבר עשו הגרלות מי רץ אלינו כל יום חח

Fall Out Liel

New member
איך קיבלו אותה לצבא עם זה?!../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

בטיול השנתי שלי בכיתה ז' או ח' הייתה מישהי שהתעלפה כמה פעמים, בהתחלה היו קצת בלחץ אבל אחרי כמה פעמים אנשים היו אדישים, כי זה גם נראה כאילו היא בכוונה עושה את זה בשביל צומי, זו הייתה התעלפות כמו בטלנובלות עם היד על המצח וה"אוווו" XDDD

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח לא.. ההיא התעלפה בלי שום התראה

לפעמים באמצע משפטים והכל.. והממ.. בגלל שזה מוכר אצלה.. ואני לא זוכרת מה הסיבה לזה אבל זה משהו ידוע.. והיא כולה הלכה לתפקיד של מש"קית קישור.. (תפקיד די משרדי) אז למה שהיא לא תעשה צבא? אם היא יכולה לחיות את היום יום שלה ככה בלי להיות עם השגחה צמודה אז אין שום סיבה שהיא לא תעשה צבא. חח אצלי בראש כל אחד שיכול ללכת צריך לעשות צבא X3 אני נורא נגד משתמטים.

YuvalSP

New member
ואיי היה משהו דומה שראיתי שלשום בטלויזיה

היה פרק באנטומיה של גריי על ילדה שחוטפת מלא פעמים התקף אפילפסיה ומתחילה לפרפר><

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif תכלס.

והיה את זה למישהי בטופ מודל בעונה ה4. XD עכשיו משדרים את זה שוב חחחחחחח רבקה.

YuvalSP

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo203.gif

אני מאחלת בשבילך שזה לא זה... \:

SHANI T

New member
שמעו קטע...

ראיתי השבוע את שודדי הקריביים 3 .... ובסוף למי שראתה וויל משאיר את הלב שלו אצל אליזבת... והוא כזה אומר לה.... תשמרי עליו...הוא תמיד היה שלך.... מזכיר לכם משו???? לי כן......

orw93

New member
זה לא אני../images/Emo205.gif

זה איזה מישו בפייסבוק, אני לא מספיק מתוחכמת בשביל לעלות על זה

orw93

New member
צופים צופים צופים../images/Emo205.gif

מי מפה בא לכנס בוגרים?

למעלה