דינדש

New member
אני טיפוס נוסטלגי, אז ברור שאני מכירה XD

לאחרונה עשיתי דיסק נוסטלגיה עם בומבה, לטינוס, מקרנה, ריקוד הציפורים ומה שאת לא רוצה

דינדש

New member
תפוזבל טיפש! לא סיימתי לכתוב!

קיצור כל המשפחה שלי התלהבה מהדיסק ואנחנו כל הזמן משמיעים אותו בנסיעות... ומצאתי גירסה ממש מגניבה בצרפתית לריקוד הציפורים! http://www.youtube.com/watch?v=IP-F6E8MbDs

../images/Emo221.gif חחח מקרנה.. שכחתי מזה...

הייתי מתה לשמוע את הדיסק עם השירים הנוסטלגיים שהכנת... בכלל זה כיף לשמוע שיר שאהבת לפני שנים ולהתפלא שאת זוכרת את המילים או לשמוע שיר ישן ולגלות שמה שחשבת ששרים ממש שונה ממה שבאמת שרים (ע"ע ברבי גירל של אקווה הייתי בטוחה שזה שיר מזה תמים כשהייתי קטנה ואז גיליתי...שלא)

PerfectSP

New member
אני הייתי קטנה מדי בשנות ה90 XD ../images/Emo190.gif

למרות שכשהייתי קטנה שמעתי אמטיוי הרבה עם אחים שלי
אבל אני זוכרת רק אופספרינג ובריטני ספירס ואבריל וסאם

יאווווו החזרת אותי שנים אחורה!!

זה לא רק מבחינת הזמן, זה גם מהבחינה שהטעם שהיה לי עד 2006 (כשהשתחררתי מהצבא) היה מאוד שונה ממה שאני שומעת היום....פעם הייתי שומעת פופ וראפ, בעירבוביה מטופשת ולא קשורה
נחמד להיזכר, אבל אני לא מתחרטת לרגע על השנייה בה חברה שלי הכריחה אותי לשמוע את My Immortal של איימי אהובת לבי, שבאותו רגע נטשתי את כלללללל הדיסקים, ומחקתי יותר מ-700 שירים שהיו לי במחשב, והתחלתי לשמוע רוק. פעם הייתי שומעת התחלה של שיר רוקיסטי במיוחד וישר מכבה, זה דחה אותי, זה היה נשמע לי כמו "סתם צעקות" (כמו שאמא שלי אומרת. אה, והייתי שומעת גם.....גם......
איכס....אויי נו טוב....מזרחית
*הולכת רגע להקיא* חזרתי... קיצר, הרבצתי חפירה

sweet shir

New member
חח מה רע בערבוביה של סגנונות? זה הכי כיף.D:

כל סגנון מתאים למצב רוח אחר.. יש לי בפלייליסט מהאחים ג'ונאס עד למרלין מנסון~ לא רואה בזה שום דבר מטופש, להפך. P:

../images/Emo221.gif כנ"ל.

אני שומעת הכל מבריטני ספירס ומטאליקה ועד לטופאק. כמה שיותר יותר טוב

דינדש

New member
../images/Emo45.gif גם אצלי זה ככה

זה תלוי בתקופות ובמצב רוח... פעם בא לי שיר אופטימי, פעם עצוב, פעם פופ, פעם רוק. מה שבטוח שלא יתחשק לי אף פעם- זה מזרחית. לא יכולה לסבול את הזמרים המתבכיינים האלה XD

sweet shir

New member
חחחח כן, מסכימה. ../images/Emo6.gif

אבל אני חוטא ב'מה שהלב שלי בחר' של קובי אפללו ומסרבת לומר שזה מזרחית. XD

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo45.gifובניגוד לשיר אין לי חטאים! ../images/Emo3.gif

עד כדי כך שבמסיבות כשפתאום שמים שירים במזרחית ממש ממש יורד לי המצב רוח עד שאני פשוט עומדת ומחכה שיגמרו השירים האלה.. נדיר שאני מצליחה להמשיך לרקוד בלי להתעצבן חח

דינדש

New member
זה נורא תלוי...

באירועים (ורק באירועים) אין לי בעיה לסבול את מה שנקרא "מזרחית-לייט" (מזרחית עדינה שגובלת בפופ/טראנסים
)... אבל זמרים בכיינים, אני לא סובלת. אפילו לא בחתונות XD

זאת בדיוק הבעיה

המשפחה שלי כל החיים שומעת מזרחית, ובאירועים היה סבבה לרקוד עם מזרחית לייט (כמו שאמרת) זה עדיין סבבה לרקוד, אבל לא יותר מזה.... הבעיה מתחילה ביום שלמחרת אירוע שכזה, כל היום מסתובבים לי בראש השירים האלה....שבוע הבא בר מצווה לאחי, חכו איזו חפירה הולכת להיות לכם פה

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo9.gif ישלי מורה חמוד ^^"../images/Emo29.gif

אתמול בבוקר הייתי בבצפר לקחת את הציוני הגשה שלי באנגלית. בF הוא הגיש אותי על 95 ובG הוא הגיש אותי על 85 ואז כאילו שהלכתי לקחת את המגן כדי לראות למה הציון שלי בG ממש נמוך אז הוא שם לב שהייתי מבואסת והוא אמר לי לחכות לסוף השיעור שלי עם הי"אפים ואז הוא ידבר איתי. וכאילו הבתחלה חיכיתי אבל אז כשראיתי תציון מגן שלי לא היה לי בכלל על מה להתלונן. אז הלכתי הביתה וגם לא היה לי רצון להפריע לו בשיעור שלו. בקיצור בערב, אמא שלי עונה לטלפון והיא כזה "ליאת יש לך טלפון, איזה אנגלית רוצה אותך XD" ואני כזה "אה?" ועניתי לטלפון וכזה "הלו?" ואז המורה שלי ענה XD Hey Liat it's Andy ואני כולי בהיי מטורף XD ואז התחלנו לדבר באנגלית בטלפון ואמא הסתכלה עלי והיא כזה אומרת לאחותי "ממתי היא יודעת לדבר ככה אנגלית?" XD בקיצור הוא צילצל לשאול אותי אם הכול בסדר עם הציון שלי ושהוא מצטער שהוא לא יכול היה להגיש אותי על יותר כי הוא יודע שאני משקיעה אבל הכול בגלל ה"MY BOOS" חחח הוא כל הזמן קורא לה בוסית שלו (לאוסנת המעצבנת
) ואז הוא התחיל לומר לי שהוא ינסה מחר לשנות לי את הציון ולהוסיף לי נק' אם הוא יוכל... ואני כזה "או או לא זה בסדר.." (מזה לא רציתי שיריב עם החיילת הזאת XD) "אני אעשה את הכי טוב שלי מחר אז לא נורא באמת" ואז הוא כזה "אני בטוח שתעשי את הטוב ביותר אבל עדיין אני רוצה לתת לך יותר" ~כמובן דיברנו באנגלית אבל אינלי כוח לכתוב~ בקיצורררררררררררררררררר היום אני אלך לבצפר ליפני הבחינה והוא יגיד לי אם הוא שינה לי או לא. דיייייייייייייי אני כ"כ אוהבת את המורה הזה. לעומתו, המחנכת שלי, אפילו אם הייתי מאושפזת או קברו אותי חיה באיזה מדבר בדרום אפריקה, לא יהיה לה אכפת העיקר היא תמיד תשאל אותי "מזה הציון הנוראי אזה אני בחיים לא אוכל להגיש אותך ככה"
כונפה. לסיכום, חפרתי XD שיהיהי לכולללללללללללללללללללללללללללם המוןןןן בהצלחה באנגלית
קטן עלינו ^^"

xXx Lilo xXx

New member
רשמתי בוס כמו מוגבלת BOSS ***../images/Emo122.gif../images/Emo29.gif

לסוף השיעור שלו** ~אמא~ איזה אנגלי רוצה לדבר איתך***** מה יש לי היום?

דינדש

New member
XDDD חפרת... אבל הוא באמת נשמה

למה הוא לא היה מחנך שלנו בשנתיים האלה במקום הכונפה? ~למרות שסיימנו ללמוד כבר- אבל חפיף XD~

xXx Lilo xXx

New member
לאאאאאאאאאא../images/Emo29.gif

רק נועם היה צריך להיות המחנך שלנו ^^^^^^^^^^^^ אין על נועם כמחנך XD

adi dion

New member
חחחחח גם לי היה מורה כזה!

איזה חמודים הם
רק בזכותו הציונים שלי היו כאלה טובים! אם אני זוכרת נכון הוא הגיש אותי על 100 לכל השלושה שאלונים חחח וב G הוא ממש העלה לי את הציון הגשה, באיזה 8 נקודות (מותר היה להוסיף עד 10 נקודות לממוצע היבש, אבל חוץ ממנו אף מורה לא עשה את זה, קמצנים...) אוף מה זה עשיתן לי נוסטלגיה לבצפר. גם אני רוצה לעשות בגרות באנגלית עכשיו!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני מעדיפה אותו כאמט - שיער שחור

מאשר בלונדיני.. לא יודעת למה! מפריע לי כשהוא בלונדיני..

למעלה