michals17

New member
תאריך הבגרות בביולוגיה!

שלום, אני תלמידת כיתה יב` מתיכון אלון,רמת השרון. כידוע,תאריך הבגרות בביולוגיה יוצא השנה בסמיכות רבה לבגרויות בתנך ואזרחות. לאחר פניות רבות לאגף הבחינות ולמפמ``ר ביולוגיה שלא נענו, פניתי למועצת התלמידים הארצית. בתגובה מהם,נאמר לי כי ככל שמספר המתלוננים מכל הארץ בנוגע לבגרות יהיה רב יותר,כך יגדלו הסיכויים להזיז בגרות זו. אבקש ממכם להכנס לקישור המצורף ולחתום על העצומה, במטרה להזזת תאריך הבגרות,כל אחד יכול לעזור! http://www.atzuma.co.il/petition/michalshrager/1/1... תודה מראש לכל החותמים, מיכל שרגר.

מצאת כבר את האפיקומן ב../images/Emo43.gif אנשים?

איפה האפיקומן של תפוז
במהלך ימי החג, נחביא מדי יום אפיקומן בפורום אקראי. גלו באיזה פורום מתחבא האפיקומן, ענו על החידה הנמצאת בפורום ואולי תזכו במארז מוצרי ספא מפנק במיוחד מתנת Spring ! את כל הפרטים בנוגע לתחרות תוכלו למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=168&MessageId=128528415 והיום: מראה מראה שעל הקיר, איפה הפרס הכי שווה בעיר? חושבים שאתם יודעים באיזה פורום מדובר? חפשו את האפיקומן!
חג שמח לכל הגולשים ממשפחת
אנשים

אופיר91

New member
מילוי שאלון

מצורף קובץ עם שאלון שהכנתי לעבודה במסגרת מד"ח-יחידה חמישית. אודה לכם אם תענו על השאלון. אנא ציינו מהו מינכם וגילכם. השאלון מיועד לבני 16-18. * אני זקוק ל20 בנים (ענו לי כבר מספיק בנות על השאלון) תודה רבה מראש!

זוכים בפרסים שווים ב../images/Emo43.gifאנשים

במהלך ימי החג, נחביא מדי יום אפיקומן בפורום אקראי. גלו באיזה פורום מתחבא האפיקומן, ענו על החידה הנמצאת בפורום ואולי תזכו במארז מוצרי ספא מפנק במיוחד מתנת Spring! והיום: אין לי בגרות אבל אני בפורום הזה עובד על זה חושבים שאתם יודעים באיזה פורום מדובר? חפשו את האפיקומן! לתקנון התחרות.
רוצים לקבל כרטיס חינם להצגות נבחרות בבית לסין? תפוז אנשים ואתר I Love TV מעניקים לכם כרטיס זוגי להצגה בחודשים אפריל ומאי. השיבו על שאלון ותוכלו לזכות. www.tapuz.co.il/ilovetv

i love you boy

New member
קצת דחוף :)

מחר ב1 וחצי בערך אני אהיה בראשון לציון בסופרלנד עם אחי הקטן ,בן דוד שלי ואבא שלי. לצערי החברות שלי לא יכלו להצטרף .. כל אחת והסיבה שלה \ : יהיה לי משעמם :( אני מעוניינת להכיר מישהי עד מחר ושהיא תצטרף אליי :) סה"כ אני ילדה חמודה / נחמדה שלא מפחדת מהמתקנים, מוחעחע D : 379375767 מי שמעוניינת . . שתדבר איתי 3>

hadarinke

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

התגעגעתי לשטויות שלנו D:

../images/Emo80.gifארר איזה מסן דפוק@#$

הוא מנסה להפריד ביננו! זהו עליתי על זה! אני מנסה כל מיני שיטות להוסיף אותך מחדשXD עכשיו מחקתי אותך והוספתי מחדש..זה המסן שלך נכון>> [email protected]

PerfectSP

New member
זה לא שהוא לא מרמה אותנו, ../images/Emo190.gif

אבל עדיין אנחנו בי' וזה מטופשXD

למעלה