Fall Out Liel

New member
בערך ב-21 לנובמבר 2009 ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

הסרט יוצא, והם מתחילים את הצילומים בסביבות הזמן הזה, או שהם התחילו כבר או שהם מתחילים במרץ..

just orka

New member
../images/Emo144.gifצריכה עזרה!!!!../images/Emo144.gif

פעם כתבתי פה, עכשיו כבר לא כ"כ.. אבל אני ממש צריכה עזרה! אני לומדת במגמת סוציולוגיה-פסיכולוגיה וזה ממש יעזור לי אם תענו על השאלון פה ותשלחו בחזרה!! תודהתודה! (ולא ולשכוח לסמן השכלה של ההורים!

noam270

New member
../images/Emo152.gifצריכה דעות בקשר למשהו...

אמממ... בעקבות המצב הלא משהו שהספרים של הסאגה מצויים בו בארץ (תפוח עקום!!!!! אין עטיפת תפוח באנגלית...
) חשבתי לא לקנות את הספרים האחרים בארץ אלא לקנות מאמזון... אז אני צריכה מכם עזרה בשני דברים, הראשון זה שאולי מישהו מכם יודע איך כל העניין הזה הולך של המשלוח מחו"ל (זאת אומרת, כמה דמי משלוח ודברים כאלה...) והשני, אני מתלבטת מה כדאי לי, להזמין רק את BD ואת T באנגלית (BD עולה 12.64$ שזה בערך 55 ש"ח ו-T עולה 6.04$ שזה בערך 25 ש"ח סך הכול שניהם ביחד בערך 80 ש"ח וזה לא כולל דמי משלוח וכל הדברים האלה) או להזמין כבר את המארז של כל ארבעת הספרים שעולה 45.65$ שזה בערך 191 ש"ח לא כולל את העלויות משלוח, תודו שכל הסאגה, בכריכות קשות (יש לי את NM ואת E ברכה
), זה דבר מאוד מפתה
תודה
ושבת שלום לכווולם!

Galuush

New member
תזמיני מצומת ספרים את התפוח באנגלית- הם כן

מספקים. הזמנתי מהם. מזתומרת תפוח עקום?

Emergency Exit

New member
../images/Emo209.gifכל הנשמות שעזרו לי עם התחפושת../images/Emo6.gif!../images/Emo125.gif

קודםכל תודה אני מתה עליכם
דבר שני, אני עושה הצבעה סופית XD כמו שהציעו לי לעשות, בשרשור הקודם חחחח סורי על החפירות, אני פשוט לא מסוגלת להחליט לבד. מי שבוחר ב- משטרת האופנה : שישלח את הסימן -->
(שוב, הסבר) בגדי שוטרת..חולצה כחולה מכופתרת להכניס אותה לחצאית שחורה + צעיף גרביונים שחורים ונעלי בובה שחורות תיק עם מגזיני אופנה ותמונות.. ומשקפי שמש צבעוניים, במקום רובה של שוטר, פן. (פן כזה, לשיער!) -צלמת פפראצי: (הסבר) מי שאוהב את הרעיון הזה יותר שישלח את הסימן -->
משקפיים, כובע שכתוב עליו "הוליווד", מצלמה ענקית, חולצה שחורה שעלי המודבקות תמונות כאלה של אנשים במצבים מביכים, סקיני שחור\חצאית כלשהיא עם חגורה שעליה יהיו מודבקות מלאמלא תמונות פספורט או שמות של עיתונים.. תודה מראש

דינדש

New member
../images/Emo202.gif

למרות שאנשים עלולים לשנוא אותך בגלל התמונות XD פשוט הרעיון יותר מגניב לדעתי

shaharory

New member
../images/Emo196.gif../images/Emo221.gif

איזה מצחיק שזה | שוטרת | ולא | שוטר | ! איזה פמיניסטים תפוז חח כאילו אהבתי יורת את הרעיון של הפפרצי אבל לא ממש את הביצוע, לדעתי יהיה יותר מגניב משטרת האופנה ולהדביק על אנשים דוחות חחחחח

Emergency Exit

New member
../images/Emo209.gifאז רגע, ../images/Emo125.gif

אם אהבת את הרעיון של הפפראצי, ולא את הביצוע .. יש לך רעיון אחר לביצוע של צלם פפראצי?

למעלה