מיוש94

New member
עצבנית על הבית ספר שלי!!!!!!!!!!!!!!

ואין לי כח לכתוב עכשיו למה חח אני עדיין עצבנית כשאני ירגע אני יכותב

מיוש94

New member
טוב עכשיו אני רגועה ואני יכולה לספר מה קרה

היום הלכנו לאיזה מקום כמעט כל השכבה והייתה לנו שם פעילות והיינו אמורים להגיע לבית ספר חזרה בשעה 13:45 כדי שנספיק להסעות חזרה הביתה. את הפעילות סיימנו רק בשעה 13:50. שאלנו(אני וחברות שלי) את המורה שלנו אם אפשר להוריד אותנו באיזה מקום שקרוב לנו לבית והוא מרחק של 5 דק' נסיעה באוטובוס והיא אמרה שלא כי הם חייבים להחזיר אותנו חזרה לבי ספר.ניסינו לשכנע אותה ולהסביר לה שההסעות שלנו כבר נסעו ואין לנו וזה סתם טרטור לחזור לבית ספר ולחזו שוב הביתה.לא ממש עזר... בסוף הגענו לבית ספר בשעה 14:05 אחרי שההסעותכבר עזבו ואין יותר הסעות. עכשיו איך הם מצפים שאנחנו נחזור?! כאילו אנחנו לא יכולים לרדת קרוב לבית שלנו כי יש להם אחריות עלינו אבל שנתחיל לנסוע באוטובוסים ולא לדאוג לנו להסעות זה לא על האחריות שלהם?! ואם היה קורה לנו משהו בדרך?! על אחריות מי זה יהיה? בקיצור אני וחברות שלי התעצבנו ממש אז חלק חיכו לאיזה אוטובוס שמגיע פעם ב-40 דק' ואז יש עוד נסיעה של 30 דק' ואני וחברה שלי הלכנו לאוטובוס אחר וגילינו בביטלו את התחנה שלו אז הלכנו לצד השני של הרחוב ואז הגיע האוטובוס תודה לאל באמת...והייתה נסיעה מגעילה כולם דחפו אותי וחטפתי מכות בראש מאיזה ילד מטומטם!!!!!! ובסוף הגעתי הביתה בשעה 15:00 במקום ב-14:00. וסתם עוד קיטור על הדרך יש לי מחר מבחן ענקי בתנ"ך ולא בא ליייייייייייייייייייייייייי

מאמי...תעשה לי טובה

בשביל שאני אעבוד פחות קשה,הודעות כאלו לא פותחים חדש אלא מגיבים להודעה אחרת שלך או הודעה של תפוז אנשים או משהו לא ממש חשוב. תודה:)

זילברבר

New member
מה העיניין?

כאילו עדיף שהדף הראישון יהיה חלק או סתם(ואני רוצה לדעת מה כן אפשר ליפתוח הודעה)

ששששששששללווווווווווווווווום : )

חרא טיול שנתי היה ממזל שננגמממרררררררררררררר ואישתי למה לא התקשרתת בסוף ?

מיוש94

New member
חחח ואני לא יצאתי לטיול שנתי ../images/Emo6.gif

הייתה לי בעיה שהייתה צריכה לפתור על ההפסקה עם המורה למדעי המחשב!!!!!!!! אז לא יכולתי להתקשר..סורי

כדאי שתדע

רועי אחד האנשים הכי ותיקים פה והוא בנאדם מדהים,אני לא אומרת את זה כדי שרועי יגיד תודה הכאלו.פשוט שווה להתחבר אליו...

אני מצטרפת למה שסהר אמרה על רועי ומה שמיה אמר

אמרה על סהר ומוסיפה שמיה הילדה הכיי מדהימה בעולם חחחחח אני אורפז ברוך הבא והשתלבות נעימה =]

למעלה