חחחח אני אפתח שרשור למשחק רגיל
מ מיוש94 New member 20/2/09 #10 כבר אמרתי לך אתמול אבל אני יגיד לך שוב ת-ת-ח-ד-ש-י !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 ולי כבר יש את המספר
כבר אמרתי לך אתמול אבל אני יגיד לך שוב ת-ת-ח-ד-ש-י !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 ולי כבר יש את המספר
ד דניאל חיימשלי אתה New member 19/2/09 #8 מממההההה? אני בשוווקקקקקקקקקק אתם מודעים לזה שיש פורום בתפוז שנקרא: להדליק אור בעבודה אבל פורום עידן יניייב אאאאאייייייייייייייןןןןןןןן !!!! אממממאאאאאאאא
מממההההה? אני בשוווקקקקקקקקקק אתם מודעים לזה שיש פורום בתפוז שנקרא: להדליק אור בעבודה אבל פורום עידן יניייב אאאאאייייייייייייייןןןןןןןן !!!! אממממאאאאאאאא
R roey406 New member 20/2/09 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נראה לי שהיה פעם פורום עידן יניב טוב אני חייב לרוץ לכתוב בפורום להדליק אור בעבודה!!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נראה לי שהיה פעם פורום עידן יניב טוב אני חייב לרוץ לכתוב בפורום להדליק אור בעבודה!!!
פ פרה של שוקולד New member 20/2/09 #15 היה אבל הוא לא הצליח,כל גולש שנכנס לפורום בתפוז אמרו לו שיכנס לפורום הרשמי שלו(מחוץ לתפוז) כי "שם עידן כותב" וכדאי להם. אז סגרו את הפורום בתפוז.
היה אבל הוא לא הצליח,כל גולש שנכנס לפורום בתפוז אמרו לו שיכנס לפורום הרשמי שלו(מחוץ לתפוז) כי "שם עידן כותב" וכדאי להם. אז סגרו את הפורום בתפוז.
מ מיוש94 New member 20/2/09 #11 איזה כיף המורה שלי לביולוגיה לא הגיעה אז אני בבית עכשיו... למרות שהלכתי לבית ספר בבשביל שעתיים משעממות באנגלית יכולתי להישאר בבית ולישון...
איזה כיף המורה שלי לביולוגיה לא הגיעה אז אני בבית עכשיו... למרות שהלכתי לבית ספר בבשביל שעתיים משעממות באנגלית יכולתי להישאר בבית ולישון...
ד דניאל חיימשלי אתה New member 20/2/09 #14 חחחחחח לא נורא לפחות סיימת מוקדם אולי אצלכם אנגלית זה משעמםם.. אצלנו זה שיעור חופשיי חחחחח היום עשינו בוחן כל הכיתה ביחד חחחחח והיא לא עושה כלום המטומטמתת אממא
חחחחחח לא נורא לפחות סיימת מוקדם אולי אצלכם אנגלית זה משעמםם.. אצלנו זה שיעור חופשיי חחחחח היום עשינו בוחן כל הכיתה ביחד חחחחח והיא לא עושה כלום המטומטמתת אממא
ד דניאל חיימשלי אתה New member 16/2/09 #3 חחחחחחח אני דווקא יוצאת לטיול השנתי בעזרת השם.. בעוד שבוע בול =] נראלי חחחח