טוב עכשיו אני רגועה ואני יכולה לספר מה קרה
היום הלכנו לאיזה מקום כמעט כל השכבה והייתה לנו שם פעילות והיינו אמורים להגיע לבית ספר חזרה בשעה 13:45 כדי שנספיק להסעות חזרה הביתה. את הפעילות סיימנו רק בשעה 13:50. שאלנו(אני וחברות שלי) את המורה שלנו אם אפשר להוריד אותנו באיזה מקום שקרוב לנו לבית והוא מרחק של 5 דק' נסיעה באוטובוס והיא אמרה שלא כי הם חייבים להחזיר אותנו חזרה לבי ספר.ניסינו לשכנע אותה ולהסביר לה שההסעות שלנו כבר נסעו ואין לנו וזה סתם טרטור לחזור לבית ספר ולחזו שוב הביתה.לא ממש עזר... בסוף הגענו לבית ספר בשעה 14:05 אחרי שההסעותכבר עזבו ואין יותר הסעות. עכשיו איך הם מצפים שאנחנו נחזור?! כאילו אנחנו לא יכולים לרדת קרוב לבית שלנו כי יש להם אחריות עלינו אבל שנתחיל לנסוע באוטובוסים ולא לדאוג לנו להסעות זה לא על האחריות שלהם?! ואם היה קורה לנו משהו בדרך?! על אחריות מי זה יהיה? בקיצור אני וחברות שלי התעצבנו ממש אז חלק חיכו לאיזה אוטובוס שמגיע פעם ב-40 דק' ואז יש עוד נסיעה של 30 דק' ואני וחברה שלי הלכנו לאוטובוס אחר וגילינו בביטלו את התחנה שלו אז הלכנו לצד השני של הרחוב ואז הגיע האוטובוס תודה לאל באמת...והייתה נסיעה מגעילה כולם דחפו אותי וחטפתי מכות בראש מאיזה ילד מטומטם!!!!!! ובסוף הגעתי הביתה בשעה 15:00 במקום ב-14:00. וסתם עוד קיטור על הדרך יש לי מחר מבחן ענקי בתנ"ך ולא בא ליייייייייייייייייייייייייי