חחח קרואלה, לא קוואלה! ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

וזה דווקא נשמע די מגניב ומקורי. D: גם ווילי וונקה מגניב, אבל לא יודעת כמה יזהו את זה... >< לכי על קרואלה!

shaharory

New member
יבינו! |סועית|

זה סרט מוכר מאוד, וזה נשמע ממש מגניב איך שתתחפשי
יואו איזה חמודים הסמיילים של ט"ו בשבט!

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עוד רעיונות - לאוהבי ג'וני דאפ.../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תחפושות יפות מהסרטים של ג'וני: המספריים של אדוארד סוויני טוד מיס לאבט (זאת שאופה עוגות בשר בסוויני טוד) ג'ק ספארו איכבוד קריין (מSleepy hollow) גילברט (אבל זה נדוש, סתם ג'ינג'י שלבוש כמו טמבל חח) הידעתם
בעוד שנה (2010) יצא "אליסה בארץ הפלאות" וג'וני ישחק שם את הכובען המטורף!
ובעוד שנתיים (2011) הוא ישחק ב"עיר החטאים3" . כיאלו Sin City.. שיואוו

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gif כל חבריי הפורום, נא להכנס.../images/Emo41.gif../images/Emo208.gif

דבר ראשון, למרות שההודעה הזאת מופנת בעיקר לחדשים בפורום או לחדשים בעניין הפורומים בכללי, אני צריכה שכולם יקראו כדי שאם הזקנים בעסקי הפורומים יחשבו על משהו שיש להם להוסיף, תוסיפו בכיף להערות שלי. הערה מס' 1: לא מנצלשים הודעות של תפוז, כי הן במילא יורדות למטה או נעלמות או משתרשרות. אפשר לפתוח "מה אתם שומעים?" או משהו נחמד להעביר את זה.. אבל לא להתחיל לנצלש שם כיאלו אין מחר! הערה מס' 2: שירשור זה, או בכלל שירשורי
נועדו כדי לדבר על כל דבר! ממש כל דבר. חוץ מTWILIGHT ואולי אם ממש דחוף לכם, תדברו גם על הTWILIGHT, אנחנו נרשה לכם. אז נא לחדול לשלוח הודעות ונצלשים לכל שירשור פה, או לפחות הודעות חדשות, כי הפורום גם ככה מוצף. באמת ובתמים, שלא נעים להכנס לפה ככה. הערה 3: תקראו את חוקי הפורומים.. זה חשוב. אפילו שזה נראה לכם פשוט.. ותלמדו לשרשר מי שלא יודע.
אם מישהו צריך עזרה או הדרכה במשהו, אתם יכולים לבקש בכיף
גם אני לא הבנתי פעם מה הולך אז קראתי את תורת השירשורים ועקבתי אחרי הפורומים והקומונות ובסוף קלטתי את זה, זה ממש פשוט וקל. אם למישהו יש משהו להוסיף, תוסיפו. ההודעה לא תוקפת אפחד ספציפית וגם לא תוקפת בכלל, היא באה כי דיברתי עם ירדן וזה בהחלט מפריע כל ההודעות האלה שלא קשורות לכלום או משורשרות לא נכון.

dorinchik

New member
../images/Emo207.gif שמישו ימליץ לי על ספר טוב..

אני מחליפה את טווילייט בסטימצקי כי אני קונה את הגרסא הנורמאלית של התפוח בצומת ספרים ונתקעת עם זיכוי.. אז שמישו ימליץ לי על ספר טוב כזה...מתח אולי...משו טוב..

Belliole

New member
התגלית של הוגו קברה זה ספר נחמד.

שילוב של רישומים נחמדים ביותר עם הכיתוב, אבל זה יותר בשביל הרישומים. זה לא ספר מופת או משהו.

Emergency Exit

New member
לי יש../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif

חלק מהספרים קראתי, וחלק המליצו לי ואני בדרך לקרוא. אשתו של הנוסע בזמן שומרת אחותי שיחות עם אלוהים טרילוגיית שר הטבעות מחול הפלמינגו הסדרה של "אנגוס, חוטיני ונשיקות חזותיות" תמונתו של דוריאן גריי המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה כל הספרים של הרלן קובן (אבא שלי מעריץ חחח) מלך החומוס ומלכת האמבטיה חוכמת הבייגלה (ראיתי את הסרט
) צינורות פיפס gone with the wind גאווה ודעה קדומה אלוהים לא מרשה פווו. :)

xXx Lilo xXx

New member
למה כולם מתלהבים מאשתו של הנוסע בזמן../images/Emo29.gif

לא הכי שבעולם. ישלי אותו בבית... הוא די שיעמם אותי :\

shaharory

New member
יו על מה זה דוריאן גריי? ../images/Emo221.gif

אני יודעת שבן בארנס משחק בסרט על פי זה, שייצא בקרוב..

Emergency Exit

New member
אפעם לא סיימתי לקרוא../images/Emo7.gif, אבל..../images/Emo125.gif../images/Emo210.gif

אומגדדדדדדדדדד, סרט? חייבת לראות! זה ילד שמחליף את הנשמה שלו תמורת יופי ונעורים נצחיים, ממיר את הנשמה שלו לתמונה ז''א, הוא נשאר יפה ומושלם, וכל התכונות שלו עוברות לציור שלו.. שמזדקן במקומו. זה ספר .. מבלבל קצת.

למעלה