../images/Emo41.gif כל חבריי הפורום, נא להכנס.../images/Emo41.gif../images/Emo208.gif
דבר ראשון, למרות שההודעה הזאת מופנת בעיקר לחדשים בפורום או לחדשים בעניין הפורומים בכללי, אני צריכה שכולם יקראו כדי שאם הזקנים בעסקי הפורומים יחשבו על משהו שיש להם להוסיף, תוסיפו בכיף להערות שלי.
הערה מס' 1: לא מנצלשים הודעות של תפוז, כי הן במילא יורדות למטה או נעלמות או משתרשרות. אפשר לפתוח "מה אתם שומעים?" או משהו נחמד להעביר את זה.. אבל לא להתחיל לנצלש שם כיאלו אין מחר!
הערה מס' 2: שירשור זה, או בכלל שירשורי
נועדו כדי לדבר על כל דבר! ממש כל דבר. חוץ מTWILIGHT ואולי אם ממש דחוף לכם, תדברו גם על הTWILIGHT, אנחנו נרשה לכם. אז נא לחדול לשלוח הודעות ונצלשים לכל שירשור פה, או לפחות הודעות חדשות, כי הפורום גם ככה מוצף. באמת ובתמים, שלא נעים להכנס לפה ככה.
הערה 3: תקראו את חוקי הפורומים.. זה חשוב. אפילו שזה נראה לכם פשוט.. ותלמדו לשרשר מי שלא יודע.
אם מישהו צריך עזרה או הדרכה במשהו, אתם יכולים לבקש בכיף
גם אני לא הבנתי פעם מה הולך אז קראתי את תורת השירשורים ועקבתי אחרי הפורומים והקומונות ובסוף קלטתי את זה, זה ממש פשוט וקל. אם למישהו יש משהו להוסיף, תוסיפו. ההודעה לא תוקפת אפחד ספציפית וגם לא תוקפת בכלל, היא באה כי דיברתי עם ירדן וזה בהחלט מפריע כל ההודעות האלה שלא קשורות לכלום או משורשרות לא נכון.