Emergency Exit

New member
../images/Emo32.gif

תחפרו וותנצלשו כמה שבאלכם עזבו ת'חפירות בשירשורים האחרים ותתפנקו לכם בשירשור שמוקדש רק לזה
שאלה לדיון למקרה שמשעמם לכם: למה תתחפשו השנה

maya 1342

New member
אני לא יודעת, אבל אשמח לרעיונות...

אנשים, אל תהיו סודיים כי אתם בכל מקרה לא תראו אותנו ברחוב לידכם עם אותה תחפושת XD

Belliole

New member
AU עומד לאלטרנטיב יוניברס.

נגיד שתרצי לכתוב סיפור על דמדומים. במקום להשתמש בעולם כפי שסטפאני יצרה אותו, נגיד שאת יוצרת עולם משלך שבו הקאלנים הם בני אדם פשוטים ומשעממים. זה מושג בפאנפיקים, אני מקווה שהסברתי אותו בסדר.

Belliole

New member
על זה עוד לא ממש חשבתי.

נתחיל מהעובדה שהשיער שלי אפילו לא מתקרב לשחור. הוא בגוון שטני דבש מגניב שכזה ואין לי שום כוונה לעשות שטיפה/לצבוע/לרסס בספריי. לגבי השאר אני עוד צריכה לעבד את הדברים.

ella xoxo

New member
../images/Emo187.gif לתשומת לבכם - לכל המעוניינים :)

פורום פיות שדונים ויצורי קסם - פורום 350

vampire girl1

New member
אין לי מושג! ../images/Emo10.gif

אני רוצה משהו מקורי בטירוף!!! יש לכם הצעות בשבילי?

adi134

New member
גם אני ממש לא יודעת

אבל אני אגיד לך למה התחפשתי : לפני 3 שנים- מתנה לפני שנתיים- תפוצ'יפס לפני שנה- לוח מודעות =]

Sacred Lie

New member
אמממ ../images/Emo80.gif

יאי יום שבת יש לי זמן סופסוף! אמממ , יש לי רעיון אבל זה נדוש, אבל אני לא מתכוונת להשקיע בתחפושת, אז זה או משהו נדוש או כלום

Emergency Exit

New member
יש לי כמה רעיונות../images/Emo70.gif

אבל בא לי משהו ממש ממש מקורי ואף פעם אין לי רעיון מקורי מספיק. בא לי שכולם יגידו "ואוווווווווו איזה מקורי זה! בחיים לא היתי חושב על זה!" XD אחד הרעיונות זה קוואלה דביל (מ101 כלבים דלמטיים), אבל זה נראלי בנאלי מדיי וראיתי מישהו שהתחפש לאדוארד מ"המספריים של אדוארד" אז חשבתי להתחפש לאחד מסרטיו של ג'וני אולי לווילי וונקה.

maya 1342

New member
גם אני רוצה משהו מקורי,

הבעיה היא שאנשים לא מזהים את התחפושת XD

Emergency Exit

New member
זה לא כזה משנה לי, למען האמת../images/Emo70.gif..

בכיתה ח' התחפשתי לליצן מהקליפ "I write sins not tragedies" של פאניק אט דה דיסקו, לא הרבה הבינו אבל מי שכן ממש התלהב, ומי שלא חשב שהתחפשתי לליצנית מאגניבה וזה גם היה נחמד

למעלה