אני גם מנסה לחשוב על רעיון

חוגגת 30 ב- 8/3 (ואני אהיה בדיוק בשבוע 30
) גם אנחנו יותר מאוהבי הטבע והירוק
בינתיים אין לי שמץ...

funcake1

New member
יש באיזור את נחל אלכסנדר, שהוא מקום

יפיפיה לטיולים, בהנחה שיהיה יום יפה (וזה לא מופרך לאור החורף שעובר עלינו..). אני מתכוונת לאיזור שמגיעים אליו דרך בורגתא ו/או דרך בית הלוי (בבורגתא פשוט נוסעים עד הסוף). יש שם מסלולי אופניים מקסימים אם אתם רוכבים, ואם לא- לטיול רגלי עם הרבה ירוק ואווירה פסטורלית. אם אתם באיזור ולא רוצים להתרחק אז אתם גם יכולים לאכול בוקר או צהריים בזינגר'ס בבורגתא. הצעה אחרת: טיול ברמת הנדיב (זכרון יעקב) - גם בגן היפה והמושקע, וגם במסלולים הרגליים שיש שם לאורך המדרון. וכמובן, לטייל במדרחוב ולאכול באחת המסעדות השוות שם.

תודה. את נחל אלכסנדר חרשנו עם הילדה

אני יחשוב אולי על כיוון זכרון באמת. עוד לא נעולה על כלום אז אשמח לעוד רעיונות.

../images/Emo41.gifמישהי פה עושה/עשתה את בחינות לשכת עוה"ד../images/Emo35.gif

אני ניגשת לבחינה בעז"ה ב-04.05.09 רק אתמול הבנתי את מימדי ה"אסון" הזה... לאחר שיצרו איתי קשר מתוכנית הליווי האישי של "מחשבות" ובישרו לי חגיגית שבהתחשב בכמות השעות היומית שאוכל ללמוד ובכך שיש לי דרדס בן שנתיים וחצי בבית - אני צריכה להתחיל את הלימוד העצמי כבר ב-09.02.09, יום אחרי פתיחת המירוץ!!! שאלתי היא: איך עשיתן את זה? איך מוצאים זמן גם לטיפול בבית (כביסות, ניקיון, בישולים)? איך מסתדרים בשבתות? בחופשת פסח? אשמח לטיפים ובעיקר זריקת הרגעה מכל מי שחוותה או עומדת לחוות את התענוג הזה...

מיקגאפ

New member
עברתי את הבחינה במועד אוקטובר האחרון

הבשורות הטובות - בהחלט ניתן לעבור את הבחינה (כן, גם אמהות יכולות...
). לפחות מהנסיון שלי, התקופה לא קלה אך פחות ממה שחושבים בהתחלה... יחד עם זאת, לאור העובדה שהבחינה במועד שלי היתה באופן יחסי קלה (נדמה לי שבערך -80% עברו) ובכלל בשל המגמה של הלשכה להקשות כמה שיותר, יש סיכוי שהבחינה במועד שלך תהיה קצת יותר קשה ובאמת צריך לקחת את הלימודים מאד ברצינות ולהשקיע הרבה. אני מאד ממליצה להיצמד לתכנית האישית של מחשבות ולא לצבור פיגורים. אצלי מבחינת עומס היה מדובר ב-5-7 שעות לימודים ביום, יותר מזה כבר מאבד אפקטיביות בכל מקרה. הקריאה השלישית שהם ממליצים עליה לדעתי מיותרת ועדיף להשקיע יותר זמן בפתרון של כמה שיותר בחינות וקריאה שלישית מצומצמת של הנושאים שבהם יהיו לך טעויות בתרגולים. איך מסתדרים? קודם כל זו תקופה שצריך לקבל הרבה עזרה, מהבעל וסבא וסבתא וכל מי שאפשר. אני באופן אישי ישבתי באופן רצוף ללמוד בבקרים כשהילדים היו במסגרות ואחה"צ והערב לא למדתי בכלל. בימי שישי ושבתות הייתי מפנה לי חצאי ימים בהם הייתי לומדת ושאר היום עם הילדים והבית. בקיצור - לא קל, אבל בהחלט אפשרי. שיהיה המון בהצלחה..

תודה רבה על התגובה../images/Emo140.gif את זוכרת במקרה כמה זמן

לפני הבחינה התחלת ללמוד? ומה עשית בתקופת החגים? היה לך זמן או שהילדים היו בחופש איתך בבית? הצלחת בכל זאת קצת להרגיע... תודה !

מיקגאפ

New member
התחלתי בסוף אוגוסט (הבחינה היתה ב-3.11)

צריך לציין שגם עשיתי את הקורס המקוצר של מחשבות לפני כן (הקורס של 8 מפגשים) - בדיעבד מיותר. בתקופת החגים נעזרתי הרבה באמא שלי ובבעלי, היו ימים שהם לקחו את הילדים ליום שלם ואיפשרו לי ללמוד ופה ושם השתדלתי להיות גם עם הילדים. האמת היא שבשבועיים האחרונים לפני הבחינה לא ממש למדתי (הסיבה בחתימה שלי) ובכל זאת הצלחתי, אבל אני מאמינה שזה בזכות העובדה שלא היו לי פיגורים בחומר ולמדתי בצמוד לתכנית. ד"א גם בתכנית האישית של מחשבות יש לך יום חופשי פעם בשבוע, כי חייבים גם קצת לנוח. שמחה שהצלחתי קצת להרגיע ושוב בהצלחה...

לוליLuli

New member
זקוקה ../images/Emo206.gifלהמלצה-לגבי נופש בפסח-אז ככה:

אז נכון שיש עוד זמן - אבל כן ,כבר יש מקומות שאין בהן מקומות לפסח,והטילו עלי למצוא ולהפיק את העניין אז ככה: ל2 משפחות (אז זה יכול להיות 2 צימרים או לינה כפרית או בקיבוץ,פחות מחפשים מלון שיגרתי) יש 3 בננות קטנות בגילאים בין שנתיים לחמש לערב פסח +יום או יומיים אחרי לא חובה שזה יהיה עם ארוחת ליל הסדר כי התכנון הוא לעשות לבד בצימר/מקום בו נישן . אז זה צריך להיות מקום מומלץ מבחינת הלינה ומבנה(צימר או אחר)בו נישן מבחינת הפעילויות שניתן לעשות עם הבננות הקטנות ביומיים שלאחר ערב החג מחיר שפוי (כן כן אני יודעת שזה יקר בפסח ,עדיין....) הקיצר מקום כייפי ונעים כאחד כרגע אין איזור מבוקש מסויים אז יש המלצות??????????????????? הייתן או שמעתן מקרוב על מקום שכזה? תודה

הייתי מבררת בקיבוצים בצפון

איפה שיש גם חדר אוכל אז אולי יהיה סדר משותף ונראה לי חוויה בפני עצמה. יש המון קיבוצים שהבנתי שהם טובים - גדות (נוסעים לשם היום לסופ"ש), מנרה, אשדות יעקב, גונן, בית סאלד... מבחינת אטרקציות באיזור יש בלי סוף - אין על הצפון
זאת האופציה היותר זולה. אופציה יותר יקרה זה לחפש צימר - אני פחות מכירה מקומות למשפחה עם ילדים כי בדר"כ נוסעת הצימר כזוג...

funcake1

New member
אם אתם בעניין של צימר

אז היינו בצימר מדהים במושב רמות (ממש מעל הכנרת). היינו בעשרות צימרים, וזה באמת היה כמה רמות מעל כולם. אם תרצי- אשלח לך מסר עם הפרטים

מעצימים את הנשיות ב-../images/Emo43.gif אנשים

רוצה להשתתף בסדנאות בנושאי נשים וקריירה, מיניות נשית, הריון ולידה ועוד מגוון נושאים? רוצה ללמוד מהנשים שהצליחו בחייהן הפרטיים ובעסקים? הכנסי לפורום שיחת נשים, גלי לנו את סוד ההצלחה הנשית שלך
ואולי תזכי בכרטיס לכנס סגולה, אירוע שמטרתו העצמה נשית, עסקית ורוחנית
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=823&MessageId=126061317
הזמרת המוכשרת דנה לפידות חוגגת יום הולדת. היכנסו גם אתם לפורום ואחלו לה מזל טוב: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2064&MessageId=126114985
ליאור שוחט, הממונה על קשרי החוץ במינהלת השירות האזרחי-לאומי החדשה במשרד ראש הממשלה, יגיע להתארח בפורום שירות לאומי ביום א' בשעה 17:30 וישיב לשאלות הגולשים בנושא מינהלת השירות האזרחי-לאומי החדשה: הישגים בתום השנה הראשונה ותוכניות לעתיד. שרשרו לו את שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=893&MessageId=126106035

למעלה