../images/Emo185.gif../images/Emo135.gifאיך מלבינים כביסה לבנה../images/Emo35.gif../images/Emo71.gif

בעלי טוען שהגופיות הלבנות שלו כבר לא כ"כ לבנות
אני שמה לפעמים נוסף לאבקה עוד קצת מאבקה מלבינה, אבל לא נראה לי שזה כזה עוזר שמעתי משהו על הוספת מלח לימון ?!! כמה להוסיף ? מכירות עוד דרכים להפוך את הלבן ללבן בוהק ?

פתיתי סבון../images/Emo113.gif

חפשי בסופרים פתיתי סבון. מוסיפים את זה לכביסה והכביסה יוצאת צחה ופריכה כשלג...

חמודבה

New member
קצת אקונומיקה

על הבגדים (אפילו לשים על צמר גפן ולעבור על הבגדים) לפני שמכניסים למכונה

אמאלה ל1

New member
מחפשת בנרותתת../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

בוקר טוב בננות!! מקווה שמישהי תוכל לעזור לי בנושא. אני מחפשת בנרות קלטות או DVD של הופה היי , למישהי יש מושג איפה אני יכולה להשיג\ לקנות\ לרכוש\ לגנוב???????
הצלחתי להוריד באי מיול רק פרק אחד והבן שלי חולללללללללללללללללללללללההה עליהם!!!! כל היום מבקש לראות הופה היי הופה היי ויש לי רק את הפרק האחד ההוא לשים לו , אני בתור ילדה אהבתי אותם מאוד והייתי שמחה אם מישהי תוכל לומר לי איפה אפשר להשיג את הפרקים להורדה או לרכישה,אם מישהי נתקלה בחנותכלשהי, אפילו בשוק בבסטות של הצרובים, נתקלתן??? אודה לכן מאוד אני רוצה להפתיע אותו

ThaliaArt

New member
תנסי להתקשר לערות 1

למרות שהם די שאננים שם. אני רציתי DVD של בלי סודות והם אמרו לי שלא קיים כזה דבר............... אז יש מצב שגם הופה היי אין

rrrvital

New member
הורים יקרים צהרים טובים

שמי רויטל נשואה באושר + אחת מדהימה.... אני מהפורום השכן של מנסים להרות..... אך אני כאן בשל עזרה גדולה שאני מבקשת עבור שכנתי שילדה בטיפולי פוריות שהמצב הכלכלי הקשה עליה... יש לה 5 ילדים סה"כ 3 מהריון מרובה שעבר בשלום.... לשמחתי...ועכשיו לבקשתי אני יודעת כי אנחנו האמאות מבינות את הקשיים ואת הצורך לקבל עזרה, ולהתבייש לבקש.... אשמח לקבל עבורה בגדים לילדים החל מגיל לידה ועד גיל 5 שנים כל דבר ועזרה תתקבל בברכה, ההוצאות הכספיות גבוהות מידי והיא לא עומדת בעומס הכלכלי בגדים, גרביים, נעליים, אפשר גם משחקים, בקיצור מכל הבא ליד.... 5 בנות!!!! מקווה שתיפתחו אל הלב ולא תתעצלו... מה שאתם מסוגלים לזרוק יכול לשמש עוד שנים אחרים ולגרום לאושר ושמחה!!!! אני מאזור המרכז אשמח לקבל מסרים והודעות ולנסות לעזור מקווה לשמוע ממכם

בובית 29

New member
../images/Emo5.gifאוי הצילו-מישהי כאן עובדת מדינה???

קבלתי היום (לבית!) מכתב רשמי מנציבות המדינה שמזמין אותי בחודש הבא לבחינה פסיכומטרית!!!!!! עוד פירטו שתערך 4 שעות!!!!! מה לעזאזל???? עברתי בחינה כדי להתקבל לתואר שכבר יש לי כמה שנים ובלעדיו ממילא לא היתי מתקבלת לעבודה הנ"ל. קשה לי לחכות עד מחר שיהיה לי איך לברר...
למישהי יש מושג קלוש מה זה אומר?????

מללנ

New member
כן, אני !!

עברתי את המיונים של נציבות שירות המדינה חלקם דומים למבחני מיון רגילים - עברית, מתמטיקה, צורות, לצייר ציור למשפט שלב שני היה - ראיון אישי עם פסיכולוגית ודינמיקה קבוצתית קחי בחשבון שהנציבות עובדת ל-א-ט ל-א-ט וכל התהליך עלול להתארך מספר שלבים ובמשך שבעות רבים וחודשים אם את צריכה עוד מידע אפשר במסר

בובית 29

New member
תודה על התגובה אבל יש קטע מוזר לגמרי!!!!!

אני כבר עובדת בשרות המדינה כבר שנה וחצי! נראה לי מוזר שעכשיו החליטו לערוך לי "מבחני קבלה"...????

מללנ

New member
האם עברת מכרז??

את חייבת לעבור מכרז על מנת להתקבל (עאלק) באופן תקין. כמו שידוע לך, המכרזים לפעמים "תפורים" מראש (לא שאני חלילה מרמזת למשהו) ואז עושים את המבחנים אחרי במצב כזה אין לך מה לדאוג כי הרי כבר התקבלת, לפ]י ההבנה שלי

טסים ללונדון ב-../images/Emo43.gif אנשים

טל קבסה, מנכ"לית ומייסדת מרכז mamay תתארח בפורום הורים לתינוקות החל משעה 13:00 ותשיב לשאלות בנושא הרגלים אצל תינוקות והקנייתם וכן בנושא התמודדות עם חרדות ופחדים אצל תינוקות ופעוטות. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=125998782
מאמני פורום אימון אישי נרתמים לתמוך בתושבי הדרום צ'ט הפורום יהיה פתוח עבורכם כל יום השבוע ובמוצ"ש בין השעות 21:00-22:00 ומאמני הפורום יהיו כאן להקשיב, לתמוך ולחזק: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1724&MessageId=126032576
בין השעות 20:00 ל-23:00 תתארח בפורום הריון אחרי טיפולים מרב, דולה פוסט פארטם (תומכת לאחר לידה). אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=424&MessageId=126004480
תפסתם תמונה מדהימה של מטוס? תיעדתם מסוק קרב משוטט מעל ביתכם? פורום חובבי תעופה מזמין אתכם להשתתף בתחרות הצילום הטוב ביותר לשנת 2008 בתחום התעופה ואולי התמונה שלכם תזכה אתכם בארוחה זוגית ובערכה מפנקת לחורף: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1151&MessageId=125825358
תחרות האוצרות החבויים של בריטיש איירווייס מגיע לישורת האחרונה! אתם מוזמנים להיכנס למתחם התחרות, להעלות תמונה מיוחדת שצולמה בחוץ לארץ ואולי לזכות בכרטיס טיסה זוגי ללונדון ובעוד פרסים! http://www.tapuz.co.il/albums/contests/contest.asp?c=126

צריכה את עזרתכן

אז אוטוטו אני בת 30 וחשבנו אני ובעלי לעשות יום מבוק עד ערב רק שנינו לבד(לא קרה כבר 3 שנים כמעט). השאלה מה עושים ביום הזה ואיך מנצלים אותו הכי טוב שאפשר. משהו שבדרך כלל קשה לעשות כשאנחנו עם הקטנה -גדולה (עוד חודשיים בת שלוש). היות ואני בתחילת ההריון נראה לי בעייתי ספא וכאלה למרות שאני מאוד אוהבת. חשבתי אל טיול במקום עם מסעדה טובה בצהרים אבל איפה? מה? אין לי מושג. רק יודעת שאני רוצה לעשות לנו יום של כיף. יש המלצות? יכול להיות בכל אזור בארץ רק מה נוסעים וחוזרים באותו יום אז גג שעתיים נסיעה לכיוון ואנחנו מנתניה. תודה רבה. אני די עובדת עצות.

בובית 29

New member
../images/Emo171.gifיש לי לו"ז בשבילך ליום כיף../images/Emo140.gif

זה מה שאני והחצי עשינו ביום נשואין האחרון: בוקר-ארוחת בוקר ב"רואה בקפה" בכפר הרואה (נסיעה של רבע שעה מנתניה). סקי מים-כנראה לא רלוונטי... טיול לשוק הפישפישים\כרמל\בצלאל\דיזינגוף\טיילת סתם יחד יד ביד
ארוחת צהרים במסעדה (אכלנו בטנדורי אבל בהריון לא היתי ממליצה כי האוכל עם המון תבלינים). לסיום צפיה בסרט בסינמה סיטי VIP (לטעמי שווה את המחיר) חזרה בזחילה הביתה ואם נשארה עוד טיפת כוח .... אז לקנח בסקס סוער לתוך הלילה

תודה על הרעיון. בעלי לא מאוהבי תל אביב

כך שלא נראה לי שזה ידבר אליו. יותר אוהבי טבע וירוק, שקט ולא בתוך ההמולה. אם יש עוד רעיונות אשמח. תודה

למעלה