Johnni456

New member
../images/Emo32.gif

אני מקווה שזה בסדר שפתחתי, פשוט לא ראיתי בעמוד ^^"

Emergency Exit

New member
אפילו מעולה.../images/Emo41.gif

סתם חח יאללה איתכם מה השתתקתם אני ברוגז איתכםםםםםםםםםםם תחזרו לכאן מיד! אני חולה מצוננתכזו כבר 3 ימים וזה נורא מרתק. אני רעבה גם ומחר אני לא אדריך וחבל לי כי מישהי אחרת תסבול ת'חניכות המפלצותשלי
יאללה ביי.

Johnni456

New member
אוי באסה לך..../images/Emo79.gif

אני שונאת להיות מצוננת כי אז כשהולכים לישון האף סתום ואי אפשר לנשום נורמלי ואיכסה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיוווווווווווו זה כלכך מחרפן!!

אני רוצה לנשום מהאף אבל אי אפשר אז אני נושמת מהפה ואחרי שתי נשימות אוטומטי עוברת לאף וקופצת מהשינה כי אני נחנקת! אני מקווה שהסברתי טוב XD זה כזה.. נתקע XD האוויר.

Johnni456

New member
שיר שכתבתי על בלקי../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

ספק שעמום ספק טמטום
אבל לפחות עכשיו אני יודעת שהחריזה שלי לא עד כדי כך גרועה
בלקי בלקי, את שמנה כל כך והראש שלך תמיד מלוכלך בלקי בלקי, הראש שלך כל כך קטן והשכל שלך בכלל לא קיים את נורא מסריחה מריחה כמו נקניק גם מאוד שמנה ולא נכנסת לאף תיק כל היום את אוכלת כמו חזרזיר ולנו לא נשאר אפילו גרגיר בלקי בלקי, את מאוד עצבנית בכלל לא חיננית מתנהגת כמו טיפש מדופלם ויום אחד את תטבעי בים כי הגוף שלך שמן מידי בשביל לצוף והראש שלך קטן מידי וכמעט אין פרצוף יש לך רפלקסים של חתול מת ולאף אחד איתך לא כדאי להתעמת חבל שאת אותי שורטת כל היום כי אז אני אציק לך ולא אתן לך לישון

Johnni456

New member
לא רוצה שבריטני תשיר את השיר שלי../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif

רק היילי

Miss Insanity

New member
בווו אנשימים . ../images/Emo210.gif

וואי אני ממש מצטערת שלא הספקתי כבר פעמיים לפתוח את "ראש בראש" =/ . הייתי ממש עמוסהההה במבחנים ועבודות ושיטייים כאלה וגם הלך לי המחשב
וממש לא נכנסתי לפורום כבר מלא זמן ועכשיו אני נכנסת ורואה שכולם מתפקדים חוצממני.
אבל אל דאגה ! עכשיו נגמרו המבחניים והעבודות וזה ויהיה לי זמן להיכנס לפה יותר :) .

Miss Insanity

New member
אהה וגם , ../images/Emo210.gif

תגידו לי מזלטוב . יש לי את הדיסק הראשון שלי [כןכןכן הראשון תצחקו ._. מה לעשות שאני מורידה מהאימיול! :O] והוא האחד ולא אחר ... ALL WE KNOW IS FALLING . [חח מצחיק שלא קניתי דווקא את ריוט
אבל הוא יותר חרוש מהראשון.
) . כןכןכן אין לי בכללללל דיסקים של פאראמור עד עכשיו כי עכשיו יש לי אחד. אבל יש לי במילא את שני האלבומים בפלאפון. [חח היום גיליתי שיש לי גם את כל AWKIF.] אבל יותר מגניב דיסקים , וחשבתי - איזה בושה מעריצה מושבעת של פאראמור ואין לך אפילו דיסק אחד!?!?!1 אז קיצר קניתי . - טוב , אבא שלי קנה. D: אתם יכולים להגיד לי תתחדשי . וגם לצחוק עלי על זה שאני לא אוספת דיסקים ._. וגם על שלא היה לי עד עכשיו דיסק של פאראמור. וגם אלה שלא צוחקים כןכן אני יודעת שאתם מתים לצחוק!@#$%^& >> חפרתי בי.

Johnni456

New member
תתחדשי!../images/Emo79.gif

לפי דעתי הוא גם יותר טוב מריוט
למרות שריוט ממש ממש ממממש טוב.. אל תדאגי לא נצחק עלייך

Emergency Exit

New member
../images/Emo45.gif מסכימה,

AWKIF באמת יותר טוב מRiot איןלי משוג למה מתה על שניהם אבל הוא פשוט מרגיש לי יותר כייפי וקליל.
תהני ממנו כפרע

תתחדשי! D: ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

מה, AWKIF יותר טוב מריוט לפי דעתי... אבל לי יש את ריוט כי הזמנתי את ה-MVI... תתחילי לאסוף! D: זה כיף.

Johnni456

New member
חח פאק../images/Emo79.gif

לרגע הייתי בטוחה שכתבת "בוו אנטישמים"

למעלה