חחחחחחחחחחח XD
M MyBeautifulRescue New member 31/12/08 #56 I do. ../images/Emo3.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif זה די ברור שזה קשור אחד לשני באופן כלשהו... אפילו סטפני מאייר שמעה רוק בזמן שהיא כתבה את הסאגה. [אגב, רק אני אוהבת לקרוא את ה"תודות" שהיא כותבת בסוף? XD To the very aptly named "Muse""... "
I do. ../images/Emo3.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif זה די ברור שזה קשור אחד לשני באופן כלשהו... אפילו סטפני מאייר שמעה רוק בזמן שהיא כתבה את הסאגה. [אגב, רק אני אוהבת לקרוא את ה"תודות" שהיא כותבת בסוף? XD To the very aptly named "Muse""... "
F Fake Reflection New member 31/12/08 #61 ../images/Emo79.gif הבנתי שהיא גם הזכירה את MCR אבל איפה היא כתבה את זה? חחח
M MyBeautifulRescue New member 1/1/09 #70 לא, היא לא. ../images/Emo12.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif לא זכור לי MCR.
E Endless Sacrifice New member 1/1/09 #73 כן, היא כן. בסוף ניו מון. ^^ גם היא הזכירה את קולדפליי, בראנד ניו...ועוד כמה.
S sweet shir New member 2/1/09 #105 חח לא רק את. סטפני אדירה עם הלהקות שלהD: הפלייליסטים של הספרים אדירים! גרמה לי להתאהב במיוז וקולדפליי.
חח לא רק את. סטפני אדירה עם הלהקות שלהD: הפלייליסטים של הספרים אדירים! גרמה לי להתאהב במיוז וקולדפליי.
O orw93 New member 2/1/09 #118 באיזה ספר זה?../images/Emo205.gif כמו מפגרת קראתי את התודות בטווילייט ולא מצאתי שם כלום
J Just Freckles New member 1/1/09 #95 אצלי הכול הולך, חוץ ממזרחי. למה שמישהו ירצה לשמוע את זה מרצונו החופשי? בכלל, מוזיקה אמריקאית זה כל כךך הרבה יותר טוב מישראלית.
אצלי הכול הולך, חוץ ממזרחי. למה שמישהו ירצה לשמוע את זה מרצונו החופשי? בכלל, מוזיקה אמריקאית זה כל כךך הרבה יותר טוב מישראלית.
S Shai C New member 31/12/08 #28 ~לא קשורה~ אהאהא מזל"ט לוולדמורט! היום יום הולדת לוולדי! wish him happy birthday! ז"ל ~חוזרת להיום קשורה~
~לא קשורה~ אהאהא מזל"ט לוולדמורט! היום יום הולדת לוולדי! wish him happy birthday! ז"ל ~חוזרת להיום קשורה~
S Shai C New member 31/12/08 #32 תני לזה סיכוי וגם התירגום בעברית ממש טוב. אני אישית מאוד שנאתי ה"פ עד שנה שעברה. סירבתי לקרוא בתוקף עד שפשוט הכריחו אותי XD
תני לזה סיכוי וגם התירגום בעברית ממש טוב. אני אישית מאוד שנאתי ה"פ עד שנה שעברה. סירבתי לקרוא בתוקף עד שפשוט הכריחו אותי XD
X xXx Lilo xXx New member 31/12/08 #41 את לא. גמני לא קראתי../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif וישלי את השלושה ספרים האחרונים בבית. באנגלית. ואחד שיש לי באנגלית ישלי אותו בעברית גם (הוא כחול כזה) אחותי קנתה אותם. ואת העיברית אבא מצא והביא לאחותי ואחותי גרמה לי לראות איתה את כל הסרטים. בזבוז. חוץ מהסרט השלישי. שאותו ישלי על המחשב. ואני רואה רק בגלל סדריק (רוברט כאילו XD)
את לא. גמני לא קראתי../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif וישלי את השלושה ספרים האחרונים בבית. באנגלית. ואחד שיש לי באנגלית ישלי אותו בעברית גם (הוא כחול כזה) אחותי קנתה אותם. ואת העיברית אבא מצא והביא לאחותי ואחותי גרמה לי לראות איתה את כל הסרטים. בזבוז. חוץ מהסרט השלישי. שאותו ישלי על המחשב. ואני רואה רק בגלל סדריק (רוברט כאילו XD)
M MyBeautifulRescue New member 31/12/08 #59 ../images/Emo12.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif תקראו! סדרה מדהימה. ת'אמת, שהיא יותר טובה מדמדומים בהרבה דרכים.
../images/Emo12.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif תקראו! סדרה מדהימה. ת'אמת, שהיא יותר טובה מדמדומים בהרבה דרכים.