Sacred Lie

New member
../images/Emo32.gif

היייייי. טוב האוף הקודם ממש למטה והוא לא ניתן להקפצה. וצריך מקום לחפור ....... אז...... OFF !
אני לא מאמינה שנגמר החופש כבר. מה זה:( לא הספקתי כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם .

Miss Insanity

New member
איזו תמונה סקסית.../images/Emo210.gif

מה אתם עושים בסילבסטר ? אוףףףף כ"כ באלי מישו לסילבסטר פעם אחת . זה כזה מעפן >< .

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gif משחקוש. ../images/Emo41.gif

אני וירדן חשבנו איך לשעשע אתכם.. בסוף עלה במוחינו לעשות.. 30 דברים שלא ידעתם עליי! מי שלא עונה חרא

Emergency Exit

New member
פתחנו את הOFF בכוונה..

בכוונה כדי שיהיה למשחק מקום וגם לדברים אחרים כדי לא ליצור עומס

Emergency Exit

New member
אבל הרסתXD אז..

אני אפתח עוד מעט בנפרד. במילא לא שיתפתם פעולה יא זבלים

נסטי XD

New member
למה הרסתי??? גמככה אפחד לא עשה כלום...

אבל האוף הוא לא רק ל"ראיתי טוויליט!!" או "קיבלתי 100 בפיזיקה?" , כי זה מה שיש באוף בד"כ...את המשחק צריך לפתוח בנפרד, ככה ישימו לב אליו יותר...ככה נראה לי :)

נסטי XD

New member
חחח זה לא בקטע של לתקוף..

פשוט נראה לי שיראו את זה יותר ושישימו לב לזה אם תפתחי לזה שרשור מיוחד..כי כמעט אפחד לא ראה את זה...

Johnni456

New member
סופסוף הלכתי לטוויליטטטטט!!../images/Emo79.gif

וואו זה סרט ממש ממש טוב, למרות שהספר פי 1950973474983774983
ורוברט
תגידו שמעתם את דיקוד בסרט? נשארתי עד השיר השלישי נדמה לי בכתוביות בסוף והוא לא היה OO"

Miss Insanity

New member
הוא לא היה בסרט.../images/Emo210.gif

גמאני חיכיתי וזה והוא לא היה . ): אבל היה את I caught myself בקטע של המדידת שמלות.

Sacred Lie

New member
לאלאל תקשיבי

הגעתי הרבה זמן לפני הסרט וחיכינו בחוץ ואז איש אחד יצא ופתח לנו את הדלת להיכנס ולחכות שהסרט יתחיל והיה כזה "how did we get hereeeeeeeeeee " ואז התעלפתי..XDDDD סתם

Miss Insanity

New member
יו מי ראה את כל המופע של הפיינאל ריוט ?!../images/Emo210.gif

יוו איזה הופעה בתזונה הם הביאו יא אללה @!@ כזו הופעה צריך בישראל.באמת.
הפתיחה שעשו להללויה מדהימה. ראיתי את זה איזה 5 פעמים וכל פעם יש לי צמרמורת .
והחיבור שעשו ממיי הרט לדיקוי מדהייייים פשוט
. היא שרה את שני השירים האלה כ"כ טובבבב 3>. חח והכי יפה בפנסז , http://www.youtube.com/watch?v=4UhSuqauS1Q יוו אני כ"כ מתה על ההתחלה . איך שהיא אומרת לקהל : "This is the - Final - Riot " . ואיך שהיא צועקת "We - Are - Paaaraaamooorree!" זה פשוט מהמם
. והצעקה שלה בתחילת בורן פור דיס "שיקאגווווווווו!" פשוט מדהימה D:. חחח כל פעם שהיא צועקת לקהל זה יפה
אייאיי איזו הופעה.
חפרתי.

למעלה