השם המדויק של הקבוצה הוא - We want the RIOT in Israel ! - The Israeli Paramore Fanclub - אם זה עדין לא מוצא לכם תכתבו פשוט את המילים Paramore ו-Israeli בחיפוש וזה ימצא לכם. יש כבר 36 אנשים שהצטרפו בתוך יומיים בערך,שזה אדייירר! תצטרפו ותפיצו, ותודה לכל מי שהצטרף ^^.
ראיתי את Twilight,סופסוף..../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
אומגדדדדדדדדדדדדד.
זה הסרט הכי מושלם בעולם וזה כלכך השאיר אותי תלויה באוויר ומחכה לסרט הבא, קשה לי להתרכז כשאני קוראת באנגלית אבל אני כבר באמצע הספר באנגלית של טוויליט, כי קניתי את האנגלית כי לא היה בעברית, אבל בקרוב אני אקנה גם את העברית.. כמובן שהספר מציג את אדוארד הרבה יותר עמוק.. ובסרט קיצצו משפטים כי מלעשות זה רק שעתיים, אבל הסרט היה פשוט מקסים For almost ninety years I've walked among my kind, and yours ... all the time thinking I was complete in myself, not realizing what I was seeking And not finding anything, because you weren't alive yet. הלוואי יהיהלי אדוארד קטן וחמוד כזה גם
זה לא כזה משנה איפה לראות את הסרט מצידי בקולנוע הכי רעוע ומוזנח בארץ העיקר לראות. אפילו לא קניתי פופקורן או שתייה, כי היתי כלכך מרוכזת ב"אני צריכה לראות כל פרט בסרט!" ולא זזתי מהכיסא כמעט
גמרנו את הפופקורן בפרסומות!! והייתי שקועה בסרט וביונתן XD כי אי אפשר להתעלם ממנו חחחחחחחחח עוד היה לי פיפי כל הסרט! אבל היה מהזה יפה ;; ובכיתי בסוף! פעמיים! בגלל שני קטעים! ;; אני חייבת להמשיך לקרוא את הספר חח
לקרוא תספר אחרי שראיתי תסרט. אבל נשארו לי עוד איזה 100 עמודים. ואני הולכת להזמין כרטיסים לVIP בסינמה. אם לא יהיה להם הם סתם יוצאים בייייייייייייייייייייייייייייייייייפפפפפפפפפפפ