../images/Emo45.gif!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

היה מדהיםםםם. בבוןןן, לא ראיתי אותך!
"איזה בן זונה פה הערב!"
פייר
.

Earth to Bella

New member
אם היית שמה תמונה פה מדי פעם :mad:

או לפחות מביאה לי תטלפון שלך או משהו....

Johnni456

New member
חיבוק מישהו?../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

אוףאוףאוף אני מרגישה ממש חרא ועצבנית על כל העולם ואז מתעצבנים עליי >< והיה לי וירוס במחשב שעבר לאמפי4 והוא מחק לי את כל הפאקינג 300 שירים שהיו לי שם ואין לי מאיפה להחזיר אותם ואני גם צריכה לקחת אותו לחברה כדי שיוציאו ממנו את הוירוס ושיתקינו בו אנטיווירוס ואין לי כוח ואני ממש ממש ממש לא יכולה בלי האמפי שלי ואם היה אפשר למות מעצבנות ומתסכול ומכל מה שאני מרגישה עכשיו הייתי כבר מתה ממזמן>< והייתי בקריז כל היום כי לא יכולתי לשמוע כלום וכולם זיבלו לי בשכל ואין לי כוח לואף אחד ואף אחד לא מבין אותי ולא שם זין על איך שאני מרגישה וחרא לי וזה מעצבן כי אני מרגישה שאני מדברת לקיר

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

יהיה בסדר ^^" תתנחמי בזה שאת האמפי שלך אפשר לתקן X_X" שלי התנפץ לחלקים קטנים קטנים. זה היה נוראי ;;;

Johnni456

New member
אומייגד../images/Emo79.gif

בצהריים היו לי "רק" 2 וירוסים, עכשיו יש לי יותר מ-10
מהאניאעשהמהאניאעשהמהאניאעשה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifמפסיקה להוריד פורנו למחשב ../images/Emo8.gif

סתםסתם. בלי לפגוע אומשהו.. אני פשוט תמיד תמיד מחפשת איך להגיד דברים מפגרים כדי לגרום לאנשים לחייך בין הדמעות
! אני מקווה שיתקנו לך הכל.. ואם את צריכה שירים מסויימים.. לי אין 300 שירים.. יש לי איזה 350 אומנים :O מסנ - [email protected]

Johnni456

New member
אני מורידה רק פורנו תפוזים../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

מסתבר שיש לי גם בעיה עם המסנג'ר אז שהיא תסדר אני אוסיף אותך תודה

Emergency Exit

New member
OI VAI VOI.

אל תדאגי מפרמטים.. איןמלעשות, אם אין לך גיבוי הקבצים יעלמו, תורידי מחדש\ קחי מחברים יהיה טוב:)

yael0000

New member
יש כזה דבקר?../images/Emo211.gif

פאאאאאאאאאאאאאאאק כי אבא אמר לי שיש לי וירוס על האייפוד ברגע שחיברתי אותו למחשב שלו אבל בינתיים האייפוד חי ונושם

Emergency Exit

New member
איזה קולל!

אני אצטרף אח''כ בטח אני אנטוש באמצע כרגיל חח אבל לאנורא :)

למעלה