אתה לא רציניי נככוןן ????????
מ מיוש94 New member 28/10/08 #33 בוקר טוב אנ עדיין בדעה שממש קפואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש מישהו שמסכים איתי?
מ מיוש94 New member 28/10/08 #35 חזרתי מבית ספר וקר לי ורטוב לי ולא מפסיק לרדת גשם!!!!!!!!!!!!!!! כל הברקים והרעמים מפחדים אותי
ד דניאל חיימשלי אתה New member 28/10/08 #39 איייאייי אני פפפפהההההה וובטחח שקרררר אני קופפאתתתתתתתתתתתתתתתתת טוב עכשיו לא ממש אבל כל היום כןן חחח
איייאייי אני פפפפהההההה וובטחח שקרררר אני קופפאתתתתתתתתתתתתתתתתת טוב עכשיו לא ממש אבל כל היום כןן חחח
מ מיוש94 New member 28/10/08 #38 אני חולה על חורף אבל שכל הגשם הזה ירד בכנרת ולא פה... את האמת פחות אכפת לי מהגשם אבל הקור!!!!!מה זה?!?!?
אני חולה על חורף אבל שכל הגשם הזה ירד בכנרת ולא פה... את האמת פחות אכפת לי מהגשם אבל הקור!!!!!מה זה?!?!?
ד דניאל חיימשלי אתה New member 28/10/08 #40 אני מפחחדתת פחד מוות מרעמייםם טעות ילדותת קשהה ! חחחחח וזה מה שאני תמיד אוממרתת שכל הגשם ירד בכינרתת !!!!!
אני מפחחדתת פחד מוות מרעמייםם טעות ילדותת קשהה ! חחחחח וזה מה שאני תמיד אוממרתת שכל הגשם ירד בכינרתת !!!!!
ד דניאל חיימשלי אתה New member 28/10/08 #41 אחחחחחחחחחחחחחח שוננאתת זרייקוותת ... פוחחדת מזרייקותתת !!!!
ד דניאל חיימשלי אתה New member 28/10/08 #43 יש לי עבודה בעערבית לעדות למחחר אוףף ההזווננה הזאתת גם כןן היא שוננאתת אותתתהההההההההההההההההה רק בגלל שצחחקתתי ואין לי ממי ללהעתייק
יש לי עבודה בעערבית לעדות למחחר אוףף ההזווננה הזאתת גם כןן היא שוננאתת אותתתהההההההההההההההההה רק בגלל שצחחקתתי ואין לי ממי ללהעתייק
ד דניאל חיימשלי אתה New member 29/10/08 #47 חיימשללי אני חייבת עזרהה חחח כשאתת פה שלחי לי הודעה כפרה עלייך
מ מיוש94 New member 29/10/08 #48 אני פה מאמי../images/Emo3.gif חח סתם..אני בכיתה ז הייתי אלופה בערבית אבל בחופש שכחתי מזל שחברה שלי דוברת ערבית אז היא עזרה לי בכל המבחנים. אם את צריכה עזרה את יכולה להגיד לי גם ואני ישאל אותה
אני פה מאמי../images/Emo3.gif חח סתם..אני בכיתה ז הייתי אלופה בערבית אבל בחופש שכחתי מזל שחברה שלי דוברת ערבית אז היא עזרה לי בכל המבחנים. אם את צריכה עזרה את יכולה להגיד לי גם ואני ישאל אותה