חחחח תודה אבל היה חחרא :( באסה..
ד דניאל חיימשלי אתה New member 21/10/08 #7 את זה גמאני לא הבנתתי אבל ג בהופעה של מה קשור ציון אמר שאסור ללו..
S Sahar Sweet Girl New member 29/10/08 #56 הם עדיין מופיעים? נו זה בסך הכל בנאדם.לא שווה לבכות בגללו.
מ מיוש94 New member 20/10/08 #3 שלום לכולם ובוקר טוב חחחח אני מדברת איתם מהדירה הסקסית של אח שלי חחח מה קורה???????? עד שיתחילו פה להתייחס אלי ולעזור לי עם העבודה בביולוגיה אני פה כדי להציק לכם(כרגיל:-פ ) חולה עליכם חחחחחחחחחחחחחחח
שלום לכולם ובוקר טוב חחחח אני מדברת איתם מהדירה הסקסית של אח שלי חחח מה קורה???????? עד שיתחילו פה להתייחס אלי ולעזור לי עם העבודה בביולוגיה אני פה כדי להציק לכם(כרגיל:-פ ) חולה עליכם חחחחחחחחחחחחחחח
ד דניאל חיימשלי אתה New member 20/10/08 #4 אני חווזרת הביתתה עכשיו .. אז עד שאני ייבווא שיהיה לכולםם חחג שמחח =] אוהבת ,
ד דניאל חיימשלי אתה New member 22/10/08 #10 מחחר ביצפפר ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
S Sahar Sweet Girl New member 1/11/08 #75 ../images/Emo32.gif הגיע הזמן לקצת סדר בפורוםםםםםםםםםם חיחי
מ מיוש94 New member 2/11/08 #76 ייווו איך קפץ לי הלב לפני כמה דקות!!!!!!!!!!! אח שלי התעסק עם החשמצל ופתאום היה ניצוץ כזה והפסיק החשמל בכל החדרים חוץ מבסלון! איזה פחד זה היה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ייווו איך קפץ לי הלב לפני כמה דקות!!!!!!!!!!! אח שלי התעסק עם החשמצל ופתאום היה ניצוץ כזה והפסיק החשמל בכל החדרים חוץ מבסלון! איזה פחד זה היה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ד דניאל חיימשלי אתה New member 7/11/08 #79 אממממאאאאאאאא אח שלךך חחשממללאיי דגול האאא חחחחחחחחחחחחח וזה קרה לי פעם אחת בלילה כול נרדמו חוץ ממני ומאחותי פתאום קפץ החשמלל הלכתי למות מפפחד חח
אממממאאאאאאאא אח שלךך חחשממללאיי דגול האאא חחחחחחחחחחחחח וזה קרה לי פעם אחת בלילה כול נרדמו חוץ ממני ומאחותי פתאום קפץ החשמלל הלכתי למות מפפחד חח