בוליפלג

New member
למה לא עולה לי הקישור ללמה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

ואיזה יופי של צירוף...

האחיינית שלי "חיכתה" 6 ימים כדי להיוולד

ב6.6.06
(התל"מ היה 1.6) ובנוגע לכתבה - זה נראה ממש נחמד, אבל אני בעיקר הייתי מוטרדת מזה שהם ילדו ב"זיו"

פלגיה

New member
היתה לנו בת מצווה בתאריך הזה

אנחנו מציינים לפי התאריך העברי. יצא במקרה. והגימטריה של הבת שלי היא 666

זה היה אז יום ג' והיו מלא חתונות

(אני זוכרת גם כי זה דובר בחדשות וגם כי הכרתי שני זוגות שהתחתנו אז) והמחירים של האולמות היו בשמיים

mitsi miaoo

New member
כמעט

אחותי, הבן הגדול שלי ואני נולדנו באותו חודש, אני בתחילת החודש, הוא באמצע ואחותי בסוף. דודה שלי והבת הצעירה שלה נולדו באותו יום. שתי הבנות האחרות בהפרש של כמה ימים (וכמה שנים) באותו חודש. יום ההולדת שלי הוא ביום הנישואים של אותה הדודה מהמשפט למעלה. אמא שלי וחמי נולדו באותו חודש, הבדל של כמה ימים. אבא שלי וחמותי נולדו גם בהפרש של כמה ימים (וכמה שנים).

בוליפלג

New member
יש לי הזוי משהו...../images/Emo3.gif

דמיינו - הורים גרושים. אבי מתחתן בשנית - הבכור של אשתו ואני (בכורה) - נולדנו באותו תאריך
דמיינו עוד הורים גרושים (הפעם של האיש
) האב מוצא בת זוג - הקטנה שלה והקטן שלו - נולדו באותו תאריך
לא הזוי

צרוף עצוב משהו אצלנו

סבתא שלי נפטרה ביום ההולדת של אמא שלי,ביתה. אותו מקרה אצל חברה טובה שלי שאמה נפטרה ביום הולדתה. ומשהו משמח: עמית שלי
נולד ביום ההולדת של אח של אמא שלי ז"ל. אמא שלי אני ואחותי כולנו נולדנו במאי. ההורים שלי נולד בהפרש של חודש באותו התאריך באותה השנה.

פלגיה

New member
גם אצלנו

סבא שלי נפטר ביום ההולדת של אבא שלי (בנו הבכור). ויש לי חמישה אחים (וגם סבא וסבתא, אבא ובת) שנולדו כולם באותו חודש עברי.

גם אצלי צירוף עצוב...

שני הריונות שהיו לי עם אותו תאריך מחזור אחרון .. שניהם נגמרו לא טוב....

memko

New member
אני נולדתי באותו יום שסבא של אמא שלי נפטר

והתל"מ שלי עכשיו זה היום הולדת שלי...11.11, זה יהיה ממש מצחיק אם אני אלד ביום הולדת שלי אה...:)

solantro006

New member
הכי קרוב לצירופים מעניינים אצלנו

* אחי ואשתו חולקים תאריך יומולדת משותף (בהפרש של 3 שנים) * סבתא שלי נפטרה ביום ההולדת שלי
* לי ולבעלי יש יומולדת בהפרש של שבועיים זה מזו, לשני הילדים שלי יש יומולדת בהפרש של שבועיים זה מזו

saritamedi

New member
תמר נולדה ביומולדתי../images/Emo140.gif

לא יכולתי לקבל מתנה נפלאה מזו ליום ההולדת ה-41.

למעלה