איליש

New member
../images/Emo36.gifמחפשת כיסא בטיחות לאוטו../images/Emo26.gif

לגיל שנתיים....... מישהי מוסרת? מוכרת? תודה

totali1

New member
כסא בטיחות

קודם כל , לא מומלץ להשתמש בכסא מעל 6 שנים. שנית, המחירים היום מגוחכים - אפשר לקנות כסא (של ד"ר בייבי למשל) בהחל מ - 250 ש"ח....

מה הייתן עושות במקומי?../images/Emo9.gif

בעוד כחודש עמית שלי יחגוג 3
. אני מתכננת לעשות לו חגיגת יומולדת בגן עם ילדי הגן ביום שישי ובמוצ"ש חגיגה עם המשפחה. במוצ"ש החגיגה אמורה להיות עם מפעיל,מתנפחים וכו' במקום ליד הבית. האם מקובל להזמין את ילדי הגן? תודה

פלגיה

New member
כמה ילדים יש בגן?

גם למפעיל ומתנפחים יש מספר מקסימלי של ילדים, שמעבר אליו זה כבר לא כיף.

בגן יש 32 ילדים

ואני בטוחה שלא כולם יבואו. יש לי חוץ מהגן עוד כ 17 ילדים מוזמנים. מדובר על מקום שיש בו שני מתנפחים והפעלה של מפעיל מקצועי במרחב גדול שיכול להכיל עד 50 איש.(הם מגבילים בעצמם מטעמי ביטוח אם אני לא טועה). אני משערת שאם אני אזמין את ילדי הגן יבואו כ10 ילדים ולא יותר. תולים הזמנה על לוח המודעות?נותנים לכל ילד הזמנה אישית<יש לי כאלה,המקום מספק>? ממש מבולבלת,זאצת הפעם הראשונה שלי,איזה כייףףףףףףףףףףףףף.

פלגיה

New member
זה ממש המון

אני ממש לא יודעת להגיד לך אם עוד ילדים בני הגיל הזה זה מגביר את הכיף (כי אם כבר משלמים על המתנפחים למה שלא כולם ייהנו) או שיש כאן פוטנציאל ליותר בכי מכל מיני סיבות (של דחיפות, של פחד של הילדים וכד') מעבר לכך אני לא מכירה את הסטנדרטים של הגן שלכם. אני אישית הייתי חשה מאויימת אילו הורה בגן היה מזמין את כולם למסיבה כזאת, כי הייתי מרגישה שמצפים שגם אני אזמין.

אוצה

New member
אני הזמנתי 3 חברים טובים שלו מהגן וזהו

הרי בגילאים הללו זה כל כך מוקדם להם ודי בכמה חברים. בסוף הגיעה רק חברה אחת מהגן כי אחד היה מחוץ לעיר והשנייה היתה חולה, ותאמיני לי זה לא גרע מהכיף של תמיר. מזל טוב ותהנו!

בכל פעם שאני שואלת אותו על זה

הוא אומר לי שמות של ילדים אחרים. חשבתי שאם אני אשאל,זה יעזור. מסתבר שלא.

תנסי לשאול גם את הגננת

אולי הוא באמת מסתדר ומשחק םע כולם ואין לו חבר מסויים שאיתו הוא נמצא כל הזמן אצלינו לאיתן יש חבר בגן שהם שניהם צמד חמד וכמעט ולא נפרדים אבל הוא תמיד מספר לי על עוד חברים שאיתם הוא שיחק באותו היום והם תמיד משתנים

הוא באמת משחק עם כולם

ויש לו חבר אחד ספציפי שאיתו הוא משחק רוב הזמן. כבר שאלתי. מקובל להזמין גם את הגננת?

ללילילל

New member
את הגננת? ../images/Emo2.gif

אין לי ניסיון (עכשיו התחלנו גן לראשונה) אז אין לי מושג אם זה מקובל, אבל מסקרן אותי לשמוע כי אישית נשמע לי לגמרי מוזר, אלא אם כן היא ממש הפכה לחברת משפחה או משהו כזה. 32 ילדים זה כמעט יומולדת בשבוע עבור הגננת - עם כל האהבה שהן נותנות, אני משערת שבשבת הן מתפנות לדברים אחרים....

ללילילל

New member
אני חושבת שבכל זאת

הייתי מסבירה לו שהגננת בשבת נמצאת עם המשפחה והחברים שלה, ושהיא תשמח לחגוג אתו בגן ואח"כ לשמוע על החגיגה הנוספת... אולי זה סתם "לא נעים לי" מוגזם מצדי. כאמור, אין לי מושג מה נהוג. אבל נראה לי שגננת טובה היא דמות משמעותית לעשרות ילדים בהווה ובעבר, ואם היא תלך לארועים של כולם מחוץ לגן לא יישאר לה זמן לשום דבר אחר...

tiger mom

New member
זה די תלוי בך

אני עשיתי יומולדת 3 בלי ילדים (רק בגן ביום שישי) ולמעשה, רק ילד אחד מהגן הזמין ילדים וגם לא את כולם רק כמה חברים מהגן ליומולדת 3. בגלל שהקטנה לא הכירה את הקונספט היא לא ביקשה להזמין את הגן ואני דוגלת במינימום השקעה, לא יזמתי את זה בעצמי. מצד שני, אצלי לא הייתה הפעלה כי אין במשפחה ילדים בגיל הרלוונטי חוץ משלי. ככה שמבחינתי להזמין את הילדים מהגן זה לעשות הפקה שבסיטואציה אחרת אני לא אעשה (אצלנו היומולדת כולל רק ארוחה משפחתית, מתנות, עוגות, נרות וקישוטים) יכול להיות שלך זה יותר קל כי הפעלה את ממילא מארגנת, אז מדובר בעיקר בתוספת כיבוד. וכמובן שלא עזרתי בכלל
בכל מקרה, ממה שאני רואה מסביב, גיל 3 זה די גבולי. בגיל 4 הילדים כבר מבקשים להזמין. בגיל 3, אם הם לא מבקשים, זו החלטה לגמרי שלך

גם הכיבוד ניתן ע"י המקום

כך שגם על זה אני לא צריכה לחשוב. גםעוגה ניתנת במקום. אנחנו באים כמו אורחים ,לבלות ולהינות. אצלי הוא ממש מבקש יומולדת אחרי שהיה בכזאת של אחד מבני המשפחה לא מזמן.

למעלה