הקליפ החדש של בריטני ספירס
פ פיזו 92 New member 11/10/08 #5 היי חברים מה קורה? תגידו יש הופעות של קרן בזמן הקרוב בחינם? למה זה מלא כסף לשלם ואינ לי אז אם תעדכנו תודה ו...קרן אם את קוראת את זה תדעי שאני חולה עלייך:-*
היי חברים מה קורה? תגידו יש הופעות של קרן בזמן הקרוב בחינם? למה זה מלא כסף לשלם ואינ לי אז אם תעדכנו תודה ו...קרן אם את קוראת את זה תדעי שאני חולה עלייך:-*
כ כלה להשגה New member 12/10/08 #8 תהיי בריאה../images/Emo140.gif אולי אם לא תבזבזי כסף על תרופות יהיה לך כסף להופעות
A amitosh cohen New member 12/10/08 #9 למיר ולכל האנשים שגולשים בפורום זה אני חדשה ממ ששהרגע הצטרפתי ותוכלו לומר לי על מה הפורום3>?..
V veredmp New member 12/10/08 #11 ../images/Emo2.gif רציני? למה לא מספרים לי שום דבר בבית הזה? ואני הייתי בטוחה עד היום שזה הפורום של יניב המגניב
../images/Emo2.gif רציני? למה לא מספרים לי שום דבר בבית הזה? ואני הייתי בטוחה עד היום שזה הפורום של יניב המגניב
ע עדי XD New member 13/10/08 #34 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פעם הייתי עדה לבילבול בין דנה ברגר לקרן פלס! חוץ מזה שהן בלונדיניות, אין שום קשר...וזה כבר באמת מצב אבוד.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פעם הייתי עדה לבילבול בין דנה ברגר לקרן פלס! חוץ מזה שהן בלונדיניות, אין שום קשר...וזה כבר באמת מצב אבוד.