blackroses

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo59.gif אני עדיין פה ../images/Emo13.gif

היי היי כולן
. טוב, נראה לי שרובכן פה מכירות אותי [מי שהייתה בקומונה מכירה אותי בטוח
] אז רק רציתי להודיע לכולכן שאני עדיין פה בפורום. פשוט לא היה לי בכלל בכלל זמן בתקופה האחרונה [בגלל הלימודים והחגים והכול]. אז לא נטשתי
. לא לדאוג!.
ד"א למי שלא מכירה אותי.. נעם,15 וחצי, ניק.

blackroses

New member
../images/Emo59.gif נסטיה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אני ארשם, אבל אני נרשמת לקבוצה של קווין
.

אולי הג`ונאס באים לארץ!

איזה מישי כתבה בישראבלוג שלה שהיא מתכתבת עם ג`ו במייספייס וזה באמת ג`ו! אז הוא כתב לה שעוד שבועיים הם ידעו אם הם באים לארץ! בטוח לא הבנתם כלום.. פשוט חפשו בגוגל ככה: משגעת מש(ו)געת3> וזה ייתן לכם לראות ! =)

זה מתחזה!!

היא נתנה קישור למייספייס שלו ורואים שזה לא ג'ו. לג'ו גם אין מייספייס פרטי><

לא נראה לי שזה אמיתי../images/Emo4.gif אם הם היו באים לארץ

היה באזז והד תקשורתי

Maddie

New member
טוב אי אפשר לדעת../images/Emo118.gif

או שנצטרך לחכות עוד שבועיים כדי לשמוע, או שפשוט נבדוק את הסיפור. ולפי מה שכתבו מעליי, אני רואה שזו מתחזה.

מה את מנסה לרמוז?

שאני עובדת עליכם? תקראי לי איך שאת רוצה, אבל שלא תעזי לקרוא לי שקרנית. וכן, ככה אני באמת.

התחיל SUITE LIFE ON DECK ../images/Emo99.gif../images/Emo124.gif

בארצות הברית לבנתיים
זה שוב פעם עם ספראוס
הפעם זה בספינה וזה יפה
לבנתיים, אני רואה אונליין וביוטיוב
מישהו ראה?

LPMCR

New member
../images/Emo163.gifפורום לינקין פארק מאחל לכם חג סוכות שמח

לאחרונה הוציאה הלהקה את הסינגלים המצליחים Shadow of The Day ו Bleed It Out, מתוך האלבום Minutes To Midnight ובקרוב מתכננת הלהקה להוציא דיסק הופעה חיה. אתם מוזמנים להשתתף בבחירת שם הדיסק, ולהצטרף לשאר הדיונים בפורום.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=371

McGirl For Life

New member
לינקין../images/Emo99.gif חח מי לא יודע איזה שירים הם

הוציאו לאחרונה
מרוב חרישות באמטיוי אפילו אבא שלי כבר יודע

tamir r

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo79.gifקומונת OFFTOPICmusic../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

אני מזמין אתכם להיכנס לקומונת OFF TOPIC music המקום הנכון לדבר בו על מוזיקה ושטויות
כל שבוע יש בקומונה משחקים, פעילויות ודיונים על הזמרים, הזמרות והלהקות האהובות עליכם
בדיוק עכשיו נפתח טקס "OFF TOPIC MUSIC AWARDS 2008", בו אתם בלבד בוחרים את האמנים האהובים עליכם. זה בדיוק כמו הVMA והEMA, רק שכאן זה OTMA וזה פי אלףףף יותר שווה
אגב, ג'ונאס משתתפים בו ב-4 קטגוריות
מקווה לראות אתכם שם
קומונת OFFTOPICmusic

Fall Out Liel

New member
תגידו....../images/Emo168.gif

מתי לג'ו הייתה חברה? מי היא בכלל? מתי הם נפרדו? O: ויש להם סיבוב הופעות מתישהוא? אילו ארצות/ערים/מקומות? תודה מראש D:

למעלה