0OמומיןO0

New member
אם את מתכוונת לפנאי פלוס

אז יש לי את העיתוןן ואני לא זוכרת שימית הייתה שם

just ortal

New member
כן,אני מתכוונת לפנאי פלוס וכתבו באתר שלהם

שהיא מופיעה שם...ברשימת השריטות של הסלבס.. את בטוחה שהיא לא נמצאת שם?זה מוזר

just ortal

New member
-

את בטוחה? תבדקי בכל הרשימות..אני פשוט לא יודעת איך הרשימות שלהם נראות... אמרו גם שיונית לוי נמצאת שם ויעל שרוני...זה לא נכון?

0OמומיןO0

New member
כן זה נכון

ובדקתי בשחקניות כי זה לפי קטגוריות מוזקאים מגישים והיא לא בשחקניות עברתי עמוד עמוד.

just ortal

New member
-

יש מצב שהיא בקטגוריה של מגישים.. ואין קטגוריה של דוגמניות?הרי ראיתי גם שכתבו שאילנית לוי ברשימה וגם מירי בוהדנה שהן דוגמניות...

just ortal

New member
ולא הבנתי,על מה כתבת "כן,זה נכון"?

על יונית לוי ויעל שרוני? אם כן-מה כתוב עליהן שם?

0OמומיןO0

New member
כן כתבתי על יונית לוי ויעל שרוני

אני כבר אבדוק לך על ימית סול אולי היא בדוגמניות. ומה את רוצה לדעת על יונית לוי ויעל שרוני?

שירי116

New member
../images/Emo28.gifכן היא הופיעה שם..

אני לא יודעת כבר אין לי את העיתון, אבל בעיקרון היא מופיעה בדגומניות אני חושבת..

Double U

New member
מחר: הפנינג שבוע הנוער עם הדג נחש!../images/Emo65.gif

רק רציתי להזכיר שמחר, יום שני, (6.10) יתקיים הפנינג שבוע הנוער ברחבת קניון ערים בכפר סבא, החל משעה 17:00! בהפנינג יהיו מתחם צה"ל, יריד התנדבות, שוק בשקל, להקות צעירות וכמובן- הופעת ענק של הדג נחש. נתראה מחר!

זה מה שיש למראיינת של דנה להגיד, כנסו !!! ../images/Emo46.gif

אני כל כך התעצבנתי עכשיו!!! העלו את הוידאו צ'אט עם דנה ושמתי לב למשו שנכנס שם בין השורות, מה שהמראיינת אמרה. קודם כל כשיובל [קרלו] עלה לשידור ודיבר עם דנה הוא שאל אותה שאלות, אחר כך הוא אמר (בגלל לחץ חברתי חח) שהוא מפורום הפיג'מות בתפוז, ואז דנה אמרה -נכון ראיתי אותכם למטה. ואז היא אמרה- כפיים לפורום הפיג'מות בתפוזז ווואואואווו D= אחרי שהשיחה עם יובל נגמרה המראיינת אמרה לה- אני מקווה שפעם הבאה הם ישאלו שאלות ולא רק יצעקו ברחוב. =\ איזה גועל אני לא מאמינה שיש כאלה אנשים! מישהו בכלל שאל את דעתה היא המראיינת, היא לא אמורה לתת לנו ביקורת. וגם כשדנה אמרה- כפיים לפורום הפיג'מות בתפוז , אז המראיינת אמרה, כן אבל פורום הפיג'מות באתר ערוץ הילדים הכי טוב- או משו כזה. שתגיד תודה שמישהו מעריץ אותה בכלל. (אם זה נקרא להעריץ)

גרי 541

New member
בסדר כול אחד והדעה שלו

גם לי אמרו כול מיני דברים שלא מצאו חן בעיני אבל מה לעשות זה דעתם

edens 114412

New member
כן שמתי לב לזה...

טוב אבל מה אנחנו מצפים זה ערוץ הילדים
ובכלל המראיינת כל שנייה דחפה את ערוץ הילדים ולא רק בלצ'אט הזה,גם כשהיה את הצ'אט עם שלושתם, אז לא צריך להתעצבן בגלל מראיינת מטומטמת .

אף אחד לא שאל מה דעתה אבל בכל זאת,

דנה התחילה על הכפיים וה-"ווואווו" ואחרי השיחה המראיינת אמרה - נקווה שפעם הבאה הם ישאלו שאלות ולא רק יצעקו מהרחוב. יופי =\

טווול

New member
תענוווווווו:)

הפיגמות(אילן קובי עודד) נכנסים לפרום הזה בכלל????^^$%#$&)

מתחילים מחדש בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

פועלים מהבטן? ספרו לנו בפורום גרושים גרושות על החלטה לא רציונאלית שקיבלתם ושהשפיעה על חייכם באופן משמעותי ואולי תזכו בעותק מהספר התחלה חדשה - המדריך השלם לחיים הטובים, בהוצאת ידיעות ספרים. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=200&MessageId=122328395
שירים בתמונות פורום איתי פרל מזמין אתכם להשתתף בחידון נושא פרסים. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לנסות לזהות את השירים על-פי התמונות. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1755&MessageId=122361266

למעלה