שירי116

New member
../images/Emo28.gifראיתי עכשיו חלק מהטקס של נבחרי הילדים

לא הכל, רק חלק מההתחלה, מתי שראו את הפיג'מות ועוד טיפה שעניינו אותי. הפיג'מות היו אחלה, אבל הטקס הזה מבזה את האינטיליגנציה P: והילדים שם כל הזמן צרחו... כאילו ילדים בסדר ומתלהבים וזה אבל לא יכלו להגיד להם להיות יותר בשקט? זה ממש מציק באוזן גאדד!!

הפורום כבר מלא כרגע במשחקים האלה

אז אני מציע לחכות עד שאחד מהמשחקים האלה יסתיים :) מה גם שאני לא בטוח שהגולשים זוכרים את כל הפריקם כי הם לא זמינים לצפייה בשום מקום...

0OמומיןO0

New member
יש אותם גם בויאודי חוץ מ-5

אני יודעת שלא לכולם יש אבל אפשר לשים תקצירים בשביל להזכיר וגם אם מישהו לא זוכר 2-3 זה לא נורא אני למשל ראיתי את כולם וגם זוכרת את כולם

שירי116

New member
../images/Emo28.gif3 שאלות :)

1. בן כמה אילן? ובן כמה הוא היה כשצילמו ת'עונה הראשונה מישהו יודע? 2. קובי גילח את השיער או שהוא פשוט הקריח?
אני יודעת שזו שאלה קצת מטומטמת אבל זה מעניין אותי... ושאלה אחרונה-> מי כתב\ה את התקצירים של עונות 4-5? תודה מראש

תשובות

1. היום הוא בן 28, אז בעונה הראשונה הוא היה בן 23... 2. כנראה הקריח וגילח מה שנשאר :p 3. את התקצירים כותבים אם אני לא טועה אנשים מערוץ הילדים שצופים בפרקים לפני השידור כדי לבדוק שאין תקלות וכאלה...

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאוקיי תודה :)

ולגבי קובי-> אם הוא הקריח מבלי רצונו אז בסדר, הייתי מבואסת אם זה היה מבחירתו XD אבל יפה לו גם ככה :] אני לא מתה על התקצירים האלה חח X:

0OמומיןO0

New member
שאלה די דחופה!

מאיזה שעה יתחיל הפרק של קפה קר-סול ? הוא יהיה לדוגמא ב-00:00

חזרתי!!!

חזרתי! המחשב שלי מקולקל וצריך לקנות חדש בנתים אני כותבת מהמחשב של ביה"ס ובגלל זה לא כתבתי עכשיו אני ינסה לכתוב יותר

למעלה