נשמאמית

New member
../images/Emo32.gif

ח'ברה מחר אני חוזרת לפנימיה.. ואני מתארת לעצמי שבטח אני ממש ממש בקושי אההיה כאן!!! אז שהיה לכולן שנת לימודים מוצלחת וכיפיית שתהנו מכל דקה ודקה עד החופש הגדול הבא... ואני אוהבת אותכןןןןן מאוד מאוד :]] ומקווה להצליח להכנס כמה שיותר

יאאא נכוןן=\\

באסה... אני מקווה שגמאת תהני ושיהיה לך המון בהצלחההה=] נתגעגע=\ אוהבת אוותךךך המוןן

ג ב ש ו ש

New member
מקווה שנמשיך לשמוע ממך../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שתהיה לך חזרה נעימה ומהנה
תבקרי אותנו כן?
שבוע טובבב

Mrs pringels

New member
תהני בפנימיה D:

נתגעגע, אבל זה לא שאת עוזבת אותנו,את תהיי כאן,פעם בכמה זמן זה מצוין שתהיה לך שנת לימודים ממש מוצלחת,סיימי יב' בהצלחה...וזהו :) . ♥♥♥ אוהבת ♥♥♥

SharoN2772

New member
עדיאל המונהמון בהצלחה ../images/Emo13.gif

שתיהיה לך שנת לימודים מוצלחת [= כבר מעכשיו מתגעגעים המון
תבואי לבקר מידיי פעם פה , כן ? [[: אוהבת המון

נשמאמית

New member
אממ..בסוף הלכתי רק לארגן את החדר שלי וחזרתי

הביתה הפנימייה שלי במרחק של 10 דקות נסיעה מהבית :] לא רציני.. אז באתי לבית עד מחר בצהריים ואני יחזור לפנימייה.. תודה לכולן זה כיף לראות הודעות כאלה :]] ואני אוהבת את כולכןןן ואותך גבי הגברבר היחידי שלנו בפורום :]] הכי הרבה בעולם נשמות!! ושנה מוצלחת לכולם ותודה תודהההההה נשיקות.

נשמאמית

New member
ובטחחח שאני אבקר פה חשבתם לרגע שאני יוותר

על הפורום המדהים הזה?!?! ישלנו שם מחשבים.. ואני אכתוב כאן תהיו בטוחות הכי הרבה שאני רק יוכל :]]

חסרר לךךךךךךך שלאאאא!!!../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

חחח לא כדאי לך שאני יכנס לפורום ולא תהייה לך לפחות הודעה אחת כל יום!!! חחח סתם סתם אבל כנסי אל תנטשי אותנו
וכמו שאני מכירה אותך זה לא יקרה בחיים נכון!?..או שאנלא מכירה אותך מספיק טוב?! תקני אותי אם אני טועה..
חח

נשמאמית

New member
את מכירה אותי מספיק טוב כדי לדעת

שאני לא ינטוש נשמה שלי.. בחיים לא!! אבל, גם לא יגיב כל יום..כי אני לא יצליח גם עם לא יודעת מה... זה לא אפשרי אבל כמה שיותר אני יגיב מואהההההההההה

חחח כה אני יודעת...

אבל בכל זאת נתגעגע=\ חח איזה מזל שבאתי איתך לת"א ככה לפחות ראיתי אותך לפני שאת נוסעת=]]]

נשמאמית

New member
נכון נשמתי..אבל הנה את רואה אני כאן...משתדלת

להיות פה כמה שיותר:]] ותמיד את יכולה להתקשר אליי עם את מתגעגעת

לילה טוב לכולם.. ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

אני אחריי סבב ברים בנתניה היה נחמד.. :) בהצלחה לכל מי שחוזר מחר ללימודים.. :) הלוואי עלי אני מתה לחזוררר.. רק חבל שאת הבגרות שלי אני עשיתי בדשא ובמגרש.. חחח

בוקררר טוווווב../images/Emo13.gif

וואי היום אני מתחילה ת'שנה החדשהההה!!! איך אני מתה שהשלוש שנים האלו יעברו כבר...=\ שיהיה לכולם בהצלחה בשנה החדשה (גם למי שסיים ללמוד אחמ אחמ אלמוג וגביXD) ולא נורא גם אם קצת קשה כי הכל עובר בחיים גם החיים עצמם! אוהבת אתכםם!!

SharoN2772

New member
בהצלחה לכל מי שהתחיל ללמוד היום ../images/Emo13.gif

שתיהיה לכולנו שנה מוצלחת [= אחמ סהר חחח אני רואה שאת השיר שהעברתי לך את מאמצת בהכל מה ?
גם באייסי , גם פה ... צודקת שיר אחד היפים [= נשמע ממך היום אה ?

חחח כה ממש אהבתי אותו...=]

ואנלא יוכל להתקשר אלייך בסוף היום =\ חחחח סתאאאםם ניראלךךך שאנלא ישמע ממך כל היוםםם!?!?! חחח אי אפשר.. שיהיה לכם אחלה יום ושנה טובה

SharoN2772

New member
חחחחח יש לך מזל שהתקשרת ../images/Emo13.gif

אל תשאלי בא לי רק לדקור את עצמי , לא יודעת למה יש לי איזה תחושה רעה ... כל היום רק הייתי מדוכאת , התעצבנתי על כל אחד שחפר לי וקדח לי ... אווווף כאילו היום הזה , לא יודעת ! משגע אותי רצח !! היה כייף לשמוע את הקול שלך , עשה לי ת'ערב
אה חחחח כן ואיימי מותק ? נשתמע
הרגת אותי מצחווק ... אוהבת המוון המווון ומתה לראות אותך שווב סהרוני
נ.ב.
יצא שיר חדש של גלי עטרי מהדיסק החדש שלה .. ' בין האש ובין המים ' אחלה שיר [= וגם הדיסק של סינרגיהה !!!
ערב טוב , ונשתמע

יאאא שרוןן אבל למה כ"כ רע לך???

אוווף דברי איתי באייסי כבר! ואנלא יודעת מה אני יעשה לך אם בסוף אנלא יראה אותך ביומולדת שלייי קיצור אני חייבת לדבר איתך מחר ישר שאני חוזרת מהבצפר אני התחבר וחסר לך שלא תהיי פה! אוהבתת הכיי הכייי שבעולםםםם!!!!333>

למעלה