NoAmItA ChAn

New member
ווש!

שם: נעם. גיל: 15 וחצי+. תאריך לידה: 30.10.92. כינוי: נעמיתה, סנטה, פוסטמה, אהבלהבלהבלה, אשת העוגייה, ניקולס (הקדוש). איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודעת XP נעם זה שם בסדר, נראה לי.. שם אהוב לבנים: יואה 3> שם אהוב לבנות: הרבה: סיירין, לטו, ארטמיס, אמילי, דניאל ועוד הרבה XP מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה: חולצה ומכנסיים XD החג האהוב עליך: פוריםםםם 3333333333333333> החג הפחות-אהוב עלייך: פסח X_X המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: הרבה XD אבל אין משהו שאני בחיים לא אטעם. יש דברים שאני לא רוצה פשוט, אבל אם ילחצו עליי, אולי XD באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? זה, פו"ב, פאניק, ג'וני דפ. אינויאשה ז"ל. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור XD מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מתהפכת לצד השני. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתהפכת לצד השני. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר, כמובן! מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אקום. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 12 וחצי. באיזה שעה קמת היום: 8:45. להחלטתי. יש לך פירסינג/ קעקועים? נופ. מחטים
אם כן- איזה ואיפה: X אוהב אותם? X מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול. נרדמת בשיעור? אף פעם XD אכלת משהו? מקודם. שרת? אתמול בלילה. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול בלילה נראה לי XD עשית קניות? מזמן~ עישנת? X היית חולה? חורף XD נחתכת? לא זוכרת. ראית סרט? אתמול. החזקת תינוק? מזמן. נסעת באוטובוס? שבוע שעבר~ התנשקת? נבר. שכבת עם מישהו? עכשיו! שתית משקה אלכוהולי? טעמתי, מזמן. חיבקת מישהו? אתמול. הכנת שיעורים? אתמול X_X נסעת ברכבת? שבוע שעבר. היית במסעדה? שלשום. לא ישנת כל הלילה? לפני חודשיים בערך. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז. מלון או אבטיח? אבטיח, כמובן! חסה או כרוב? חסה. אפרסק או שזיף? שזיף. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל. אייסיקיו או מסנג'ר? מסן. שוקולד חלב או מריר? חלב. ביצה קשה או חביתה? מקושקשת. לחמניה או פיתה? לחמניה. פיתה או לחם? לחם. תות או בננה? בננה. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! שקיעה או זריחה? שקיעה. חוף או הרים? חוף. מזגן או מאוורר?מזגן. קרמבו- וניל או שוקו? איכ. אפרסק או שסק? אפרסק. לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? 1. האם אתה: מאמין באלוהים? אהא. ובחייזרים? אולי. במכשפות? אולי. שדונים? אולי. פיות? כנ"ל. אתה צמחוני? לא. למה? כי אני לא יכולה לאכול תחליפי בשר. ולא בא לי מחטים כל הזמן. וגם כי אני לא ממש רוצה. מעשן? לא. למה? לא. מנגן על משהו? גיטרה. שר? כן. מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? בשמיעה ראשונה, לא. מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא. בוכה הרבה? לא XD טסת במטוס? ברור. שותה מים מהברז? כן. על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? סליפ, המ הללויה (פו"ב), איי דונט בליב (ס"ב), פאשנ'ס קילינג פלור (הימ). איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? הרבה XD איזה שיר ממש מעציב אותך? דסרט סונג והבן הלפ אס XP איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? ^ איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? X קונה אלבומים? לא XD; אבל בקרוב. מה האלבום האחרון שקנית? המורדים XD מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? השנה נראה לי. ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך?טלפתיה נדמה לי. או לעוף X3

Evil Cupcake

New member
נכון שאתמול בלילה זה לי? DDDDDD::::

דאייסקי Oם סתםנו~ את צריכה להזכיר לי איך קוראים ללאבלי משהו P:

Evil Cupcake

New member
../images/Emo99.gifאל תכנסו. D:

אין לי מוטיבציה להדגיש. שם: טלללללל. גיל: 14 |שורק| תאריך לידה: 5.6.1994 כינוי: טלוש? סג. איך היית רוצה שיקראו לך?
שם אהוב לבנים: איתן! D: שם אהוב לבנות: לאדעת Oם מה אתה לובש עכשיו? גופיה אפורה, ומעל חולצת קרועה שחורה וטרנינג. החג האהוב עליך: חנוכה החג השנוא עלייך: סוכות~ המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: קישואים? באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? א"א ו,המ, אתם? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין לו סיפורוש, סתם כינוי
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? חוזרת לישון
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה אנימה בטלויזיה. יש לי דיוידי חכםםםם
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? מה זה השאלה הזאת^#%#!@$ מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: הייתי בלפטופ השני? XDDD מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לאדעת, אני לא רואה את עצמי ממש הולכת Oם אה, אולי לראות עוד פרקים שיורדים כרגע. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 1 בלילה. איזה מוקדם זה, אוףוש. אבל צריך להתרגל לישון מוקדם. באיזה שעה קמת היום: 10. יש לך פירסינג/ קעקועים? בבברררווררר. סתם, נו, לא. אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב. נרדמת בשיעור? אצל מיכאל. אכלת משהו? לפני המחשב. שרת? ...לא O: אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא יודעת. ._. עשית קניות? לפני כמה ימים O: עישנת? פפט, לא >> היית חולה? חודש? נחתכת? לא זוכרת O: ראית סרט? לפני, שישה ימים בערך. החזקת תינוק? איכ, תינוקות O: נסעת באוטובוס? יומראשון. התנשקת? תתתתעעעזזבבבווו אווותיייי ;_; שכבת עם מישהו? אתמול, מה. שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע בערך, וודקה תותים. XD חיבקת מישהו? את אמא אתמול O: הכנת שיעורים? חחחחחחח~ |לוטנ מתעצבנת| נסעת ברכבת? אמצע אוגוסט. היית במסעדה? אמצע אוגוסט. לא ישנת כל הלילה? אני לא ממש לא-ישנה-כל-הלילה, אני סתם הולכת לישון בארבע. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוזוש מלון או אבטיח? אבטיחוש חסה או כרוב? איכוש אפרסק או שזיף? אפרסקוש מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? ענבימוש אייסיקיו או מסנג'ר? מסנוש שוקולד חלב או מריר? לבנוש ביצה קשה או חביתה? חביתוש לחמניה או פיתה? לחמניוש פיתה או לחם? פיתוש תות או בננה? תותוש גלידה- בכוס או בוופל? כוסוש שקיעה או זריחה? שקיעוש חוף או הרים? הרימוש,אבל רק כשקרוש מזגן או מאוורר?מזגנוש קרמבו- וניל או שוקו? מוקוש אפרסק או שסק? אפרסקוש לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהפגעוש האם אתה: מאמין באלוהים? לא
ובחייזרים? כן O: במכשפות? ברור, מה. |לוטנ| שדונים? פפפפט~ פיות? אתה צמחוני? למה? מעשן? למה? מנגן על משהו? ברורוש שר? לא P: מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? למה לא. מתחמק כרגע מלעשות משהו? כן. |סג|! בוכה הרבה? לא Oם טסת במטוס? ברורוש, איזה 8 פעמים כבר. זה מה זה כיף. במיוחד הדיוטי פרי. שותה מים מהברז? כן XD על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? שיר אחד בצרפתית. איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? רדי טו גואו אומשו. איזה שיר ממש מעציב אותך?[מעניין כמה אנשים אמרו קנסר] גרי משהו, השיר הנורא עצובוש. אה, והשיר של טיטאניק. איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? סג, סיימ ת'ינג איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? כלום~ קונה אלבומים? לעתים. O: מה האלבום האחרון שקנית? לא זוכרת Oם מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? לא זוכרת Oם ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך? לעוףוש? אה, להחזיר את הזמן. לאלאלאלאלא! חשבתי על זה כבר המון זמן. לחזור על רגעים שהיו פעם. כמו נגיד, אם אתה אוכל סוכריה, אתה יכול לחזור לזה אח"כ ולהזכר בדיוק.

to the end1

New member
עונה למי שמעוניין ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo192.gif../images/Emo132.gif|

שם:רנית גיל: 18 תאריך לידה: 18.6.90 כינוי: אין לי כינוי איך היית רוצה שיקראו לך? כל שם אחר היה טוב,כשושאלים אולי איך קוראים לי אני אומרת "רנית" והם אומרים "אה...חנית?" שם אהוב לבנים:לבן דוד שלי יש ילד קטן והוא קרא לו אוריין אני חושבת שזה שם מושלם שם אהוב לבנות: שני,עדי,,רעות כל שם שהוא לא פלצני בטירוף אם כל השמות "הייצירתים" שיש היום כמו" קסם,ים אור אל "
מה אתה לובש עכשיו? מכנס קצר וחולצה של מיי כימיקל
החג האהוב עליך: פסח(בגלל החופש לא בגלל המצות התאבדות)
החג השנוא עלייך: ל"ג בעומר נראה לי מפגר להדליק מדורה ולהגדיר את זה כחג
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אני בחיים לא יאכל משהו שהוא לא כשר לא משנה מהו
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? זה ובעל טבעי שגם שם אני חלק הפורום מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? to the and וזה סיפור קוראה דמעות ישבתי מול המחשב אם הדיסקם של מיי כימיקל ואיירון מיידן וחיפשתי שם,והכינוי"עד הסוף" היה נראה לי נחמד הסוף
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? הולכת למחשב
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את האור בחדר שלי וסוגרת את הדלת
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב לא יודעת ממש למה פשוט ככה
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: ראיתי טלוויזיה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: יאכל אני רעבה אבל נחושה בדעתי לגמור את השאלון
באיזה שעה הלכת לישון אתמול: אחת עשרה וחצי נראה לי... באיזה שעה קמת היום: 7 בבוקר כן אני יודעת יום שבת...:
יש לך פירסינג/ קעקועים? לא הלוואי והיה לי יש לי קעקוע שאני רוצה כבר הרבה זמן לעשות על הצוואר
אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בערב נרדמת בשיעור?לא קרה לי אני מעדיפה פשוט לשקוע בדימיונות זה כמעט אותו דבר כי בסוף השיעור אני לא זוכרת כלום
אכלת משהו? היום בבוקר שרת? אתמול ששמעתי את כריפ של רדיהוהד ומיוז-הזמן רץ נראה לי ככה זה בעברית
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות?לפני שלושה ימים קניתי אול-סטאר שחורות לגמרי מעור אני מאוהבת בהם ,לא... אני מאוהבת במוצר עצמו הקרוי "אול סטאר"
עישנת? שנה שעברת כל יום אחרי יום לימודים הייתי קונה סיגריה בזמן שהייתי מחכה לאוטובוס, הילדים בבית ספר שלי דחפו אותי לזה לפני זה היתי פחות או יותר נגד זה.
היית חולה?לא זוכרת עבר כבר די הרבה זמן נחתכת?
ראית סרט? שבוע שעבר הלכתי אם אמא שלי ואחותי לראות את הסרט"שחק אותה סמארט" החזקת תינוק? לפני די הרבה זמן, כשהמשפחה שלי מחליטה לבוא סוף סוף ולהביא את התינוקים שלהם. נסעת באוטובוס?לפני יומים נראה לי התנשקת?אה ...כן בקשר לזה אה.......................עוד לא התנשקתי
שכבת עם מישהו?אני חושבת שזה די ברור בהתחשב בתשובה למעלה
שתית משקה אלכוהולי?יום שלישי שתיתי בירה טוברוג חיבקת מישהו? אתמול את אמא שלי
הכנת שיעורים? אצלנו בבית ספר לא מביאים שיעורים כבר 3 שנים בערך
נסעת ברכבת? עדיין לא נסעתי ברכבת היית במסעדה? ביום חמישי לא ישנת כל הלילה?אני יושנת עד 4 בבוקר הולכת למחשב ויושנת עד 7 בבוקר
זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח?איכס לא יכולה לסבול את שני הפירות האלה חחחח
חסה או כרוב? חסה אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? בטעם פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה?לחמנייה פיתה או לחם?פיתה תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל?בוופל שקיעה או זריחה?שקיעה חוף או הרים?חוף מזגן או מאוורר?מזגן קרמבו- וניל או שוקו? שוקו אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהיפגע האם אתה: מאמין באלוהים? כן מאוד ובחייזרים?לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני?לא למה? (סליחה מראש לכל הצמחונית),אני פשוט מאוד אוהבת המבורגר,ועל האש חחחחחחח
מעשן? כן העיקר בתקופת לימודים למה? לחץ אני חושבת...לא יודעת פשוט התחלתי אבל זה לא שאני קונה קופסאות מדי פעם אני קונה סיגריה
מנגן על משהו? כן גיטרה קלאסית שר? לא הקול שלי נשמע כמו חתול גוסס
מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר?רוב הזמן מתחמק כרגע מלעשות משהו?כן לאכול חחחחחחחחחח
בוכה הרבה? פעם בודש יש יום מיוחד שבדרך קסם גורם לי לבכות
טסת במטוס?לא שותה מים מהברז?אני לא שותה מים רק קולה על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון?האני איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? האם נייט אוקיי איזה שיר ממש מעציב אותך? כל שיר במזרחית איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב?שירים של מיי כימיקל הם היחידים שאני יכולה לשמוע בכל מצב רוח איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל?כרגע אני לא שומעת קונה אלבומים? מה האלבום האחרון שקנית?אירון מיידן-המספר של החיה מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק?לפני כמה שנים טובות
אני כבר לא צורבת גם עכשיו אין לי ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך?אני חושבת שיכולת להיעלם זה יכול להיות מדהים

../images/Emo121.gifחזרתי מאנגליה!../images/Emo9.gif../images/Emo7.gif

מצד אחד אני שמחה לחזור, מצד שני... זו החופשה היחידה שבה -בכלל- לא התגעגעתי לארץ, לא היה חסר לי האינטרנט, ולא רציתי בכלל לחזור והרגשתי ממש מתוסכלת על זה שאני חוזרת. כנראה כי זו הייתה חופשה די קצרה[שבוע;;] ואנגליה פשוט כל כך מדהימה...
אבל אל דאגה! אני כבר כמעט בטוחה שאני אגור שם, לפחות לכמה שנים. אני כל כך רוצה ללמוד באוקספורד, אבל אני בספק אם אני אתקבל, עם ציונים כמו שלי...
טוב, חסל חפירות
תמונות אני אשים כשיהיו לי[הכל על המחשב של אבא או על המצלמה, אז כשאני אעביר למחשב שלי] ועכשיו- לשלל: [ויש הרבה ממנו
]
שרשרת של המחולל זמן[של הרמיוני, נו. מהספר השלישי של ה"פ.]
מכנסי סקיני סקוטיות אדומות
חצאית מיני סקוטית כחולה
חולצה ורודה
חולצה שחורה עם כיתוב כזה בצבעי ה
תיק בצבעי ה
שמלה מדהימההההההההההה
שחורה עם גולגלות ורודות ופרחים ודברים מגניבים שכאלה. XD
דרימסונג 1+2 של ג'ורג' מרטין[אלה שני ספרים עם כל מני סיפורים קצרים שלו... לא קראתי את זה עדיין, אבל זה ג'ורג' מרטין. הוא סופר מדהים.]
פאנטום האופרה[הספר]
דראקולה[הספר]
ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד
ספר עם כל מני שיעורים כאלה על איך לכתוב[כאילו, כתיבה יוצרת ודברים]
ספר על איך לכתוב ספרי פנטזיה
מחברת של ג'ק3>
שני עטים של ג'ק3>
ליפגלוסXD
אייליינר כחול מנצנץ~
כוס של החתול הנעלם מאליס בארץ הפלאות, שלפי מה שהבנתי מההוראות[עוד לא ניסיתי את זה] הוא אשכרה נעלםO: ואמ. אני חושבת שזהוXD לא שכחתי שום דבר, נכון?
נראה לי שלא. XD

ברוכה השבה ../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

שלל מגניב
הכוס של החתול מאליס בארץ הפלאות נשמעת ממש שווה!D:

NoAmItA ChAn

New member
עטררררר 33333333333333333333333>

ברוכה השווה, אאובתי!!!!!!!!111 3333333333333333333333333333333333333333333333333> התגעגעתי אלייך כל כך ;; תתחדשי על הכל!! אני ממש שמחה שנהנית! D: ו- מה?! שרשרת של מחולל זמן?! גם אני רוצההההההההההה ;_______________; זה נשמע כל כך יפההההההה ;_________; את מעלה לכאן תמונה של זה, שיהיה לך ברור >__> וכוס של החתול הנעלם! את זה אני רוצה לראות גם! דאייסקי-צ'אן-דסוווו 333333333333333333333333333333333333>

מותק1212

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo119.gif

בטח מבאס לחזור מהמקום המושלם הזה
אז...אנגליה באמת כ"כ יקרה?

../images/Emo121.gifלמען האמת, לא!

רק המלונות די יקרים, אבל בתאכלס היינו כל הזמן בבד אנד ברקפסט[יעני, אכסניות או ווטאבר] אז זה ממש לא היה כזה נוראי!

Drowning Lovers

New member
עדי מלכה. ../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

תראו מה היא הכינה בשבילי?!
למי שלא מכיר את כולם, משמאל לימין: Iron Maiden, The Used, Queen, Tenacious D Flyleaf, Placebo, My Chemical Romance, Muse Green Day, Rise Against, Misfits, The Smiths Guns N' Roses, Kelly Clarkson, The Killers, Kaiser Chiefs DDDDD:

לאא, מה העלת? ../images/Emo7.gif ../images/Emo223.gif

זה לא יצא כלכך טוב.
;; אני אעשה לך אחד עם ה25, יותר יפה. D:

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif קיבלתי אמפי חדש

קיבלתי אותו בתור מתנת גיוס והוא חמוווווווווווד 8 ג'יגה עם מסך נגיעה בגודל 2.5 אינטש בצבע שחור עם כסף והכל תודות לרכבת ישראל
[איכות קצת גרועה כי זה מהמצלמת אינט'] הצעות לשמות?

וואו תתחדשי!../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

ומה זאת אומרת "והכל תודות לרכבת ישראל"?

../images/Emo45.gif ? ../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif

ותתחדשי. D: ו, אמ, תקראי לו מייקל או משהו. XD או מאט
או צ'סטר. משהו של סולנים. טוב, זה אולי במקרה שלי.

Rose131

New member
תתחדשי!!!111

איזה אדיר זה אבא נהג רכבת. תשאלי אותו משהו!!11 כשהרכבת נוסעת נגיד מירושלים לת"א ואז חוזרת- היא עושה סיבוב, או שהקטר פשוט הופך להיות הקרון האחרון והקרון האחרון הופך להיות הקטר? כאילו, הוא מחליף צד או עושה סיבוב?

למעלה