NoAmItA ChAn
New member
ווש!
שם: נעם. גיל: 15 וחצי+. תאריך לידה: 30.10.92. כינוי: נעמיתה, סנטה, פוסטמה, אהבלהבלהבלה, אשת העוגייה, ניקולס (הקדוש). איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודעת XP נעם זה שם בסדר, נראה לי.. שם אהוב לבנים: יואה 3> שם אהוב לבנות: הרבה: סיירין, לטו, ארטמיס, אמילי, דניאל ועוד הרבה XP מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה: חולצה ומכנסיים XD החג האהוב עליך: פוריםםםם 3333333333333333> החג הפחות-אהוב עלייך: פסח X_X המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: הרבה XD אבל אין משהו שאני בחיים לא אטעם. יש דברים שאני לא רוצה פשוט, אבל אם ילחצו עליי, אולי XD באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? זה, פו"ב, פאניק, ג'וני דפ. אינויאשה ז"ל. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור XD מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מתהפכת לצד השני. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתהפכת לצד השני. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר, כמובן! מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אקום. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 12 וחצי. באיזה שעה קמת היום: 8:45. להחלטתי. יש לך פירסינג/ קעקועים? נופ. מחטים
אם כן- איזה ואיפה: X אוהב אותם? X מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול. נרדמת בשיעור? אף פעם XD אכלת משהו? מקודם. שרת? אתמול בלילה. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול בלילה נראה לי XD עשית קניות? מזמן~ עישנת? X היית חולה? חורף XD נחתכת? לא זוכרת. ראית סרט? אתמול. החזקת תינוק? מזמן. נסעת באוטובוס? שבוע שעבר~ התנשקת? נבר. שכבת עם מישהו? עכשיו! שתית משקה אלכוהולי? טעמתי, מזמן. חיבקת מישהו? אתמול. הכנת שיעורים? אתמול X_X נסעת ברכבת? שבוע שעבר. היית במסעדה? שלשום. לא ישנת כל הלילה? לפני חודשיים בערך. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז. מלון או אבטיח? אבטיח, כמובן! חסה או כרוב? חסה. אפרסק או שזיף? שזיף. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל. אייסיקיו או מסנג'ר? מסן. שוקולד חלב או מריר? חלב. ביצה קשה או חביתה? מקושקשת. לחמניה או פיתה? לחמניה. פיתה או לחם? לחם. תות או בננה? בננה. גלידה- בכוס או בוופל? וופל! שקיעה או זריחה? שקיעה. חוף או הרים? חוף. מזגן או מאוורר?מזגן. קרמבו- וניל או שוקו? איכ. אפרסק או שסק? אפרסק. לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? 1. האם אתה: מאמין באלוהים? אהא. ובחייזרים? אולי. במכשפות? אולי. שדונים? אולי. פיות? כנ"ל. אתה צמחוני? לא. למה? כי אני לא יכולה לאכול תחליפי בשר. ולא בא לי מחטים כל הזמן. וגם כי אני לא ממש רוצה. מעשן? לא. למה? לא. מנגן על משהו? גיטרה. שר? כן. מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? בשמיעה ראשונה, לא. מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא. בוכה הרבה? לא XD טסת במטוס? ברור. שותה מים מהברז? כן. על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? סליפ, המ הללויה (פו"ב), איי דונט בליב (ס"ב), פאשנ'ס קילינג פלור (הימ). איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? הרבה XD איזה שיר ממש מעציב אותך? דסרט סונג והבן הלפ אס XP איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? ^ איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? X קונה אלבומים? לא XD; אבל בקרוב. מה האלבום האחרון שקנית? המורדים XD מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? השנה נראה לי. ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך?טלפתיה נדמה לי. או לעוף X3
שם: נעם. גיל: 15 וחצי+. תאריך לידה: 30.10.92. כינוי: נעמיתה, סנטה, פוסטמה, אהבלהבלהבלה, אשת העוגייה, ניקולס (הקדוש). איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודעת XP נעם זה שם בסדר, נראה לי.. שם אהוב לבנים: יואה 3> שם אהוב לבנות: הרבה: סיירין, לטו, ארטמיס, אמילי, דניאל ועוד הרבה XP מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה: חולצה ומכנסיים XD החג האהוב עליך: פוריםםםם 3333333333333333> החג הפחות-אהוב עלייך: פסח X_X המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: הרבה XD אבל אין משהו שאני בחיים לא אטעם. יש דברים שאני לא רוצה פשוט, אבל אם ילחצו עליי, אולי XD באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? זה, פו"ב, פאניק, ג'וני דפ. אינויאשה ז"ל. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור XD מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מתהפכת לצד השני. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתהפכת לצד השני. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר, כמובן! מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אקום. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 12 וחצי. באיזה שעה קמת היום: 8:45. להחלטתי. יש לך פירסינג/ קעקועים? נופ. מחטים