ווליום 2008 - היה גדול!../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

ב-6 מילים (וכמה סמיילים): מלכה באיה
התקווה 6
ועיברי לידר

שיואו, מלכה באיה ../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

איך אני זוכרת שהייתי פעם.. לפני אולי שנתיים, בתוכנית "המצעד" שהייתה בערוץ 24 והם הופיעו שם
ועוד לא הכירו אותם, זו הייתה הפעם הראשונה שלהם והם צילמו את השיר שלהם שם בהופעה בתור קליפ, והם היו חמודים
ואני זוכרת שלשלושה מהם קוראים אסף. |חושב| טוב, הם לא מעניינים כבר
אה כן, שמחה שנהנית. D:

תודה ../images/Emo9.gif ו...../images/Emo28.gif

רק לשניים מהם קוראים אסף - לבסיסט ולסולן
והבסיסט מתרגם את בובספוג
והאלבום החדש שלהם ממש טוב! הוא רגאיי פאנק כזה.. הם היו מעולים!!!!

תודה ../images/Emo9.gif ו...../images/Emo28.gif

רק לשניים מהם קוראים אסף - לבסיסט ולסולן
והבסיסט מתרגם את בובספוג
והאלבום החדש שלהם ממש טוב! הוא רגאיי פאנק כזה.. הם היו מעולים!!!!

חחח, אהXD ../images/Emo223.gif

זכור לי משהו עם שלוש. ואז מישהו צעקה לאסף והוא לא ענה אז היא אמרה שהוא סנוב
בטח זה היה זה שלא קראו לו אסף
או שהוא לא רצה לענות

Evil Cupcake

New member
חה! XD

סליחה, הכותרת הצחיקה אותי. XD יותר מדי יאוי, איי טל יו. וגם בשיר אחד מישהו אמר "אני מאחורה ואתה מתופף." סגגגג. ואל תביני אותי לא נכון, אין לי כלום נגד עברי לידר~

GD ROCKS

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ווואיי היה כלכך כייף!!!!!!!!!!!!! חח או דה פאק איז מלכה באיה?! אני ממש נהנתי ביהודים ואביב גפן ועברי..והתקווה 6 ומוש.. ובכלל הכרנו שם מלא אנשים והיה כלכך מצחיק חחחחחחח היה מושלם, חוץ מהחום המטורף שהיה שם

גאד! מלכה באיה מעולים! מה אני היחידה שמכירה

אותם?! ;;;;;; מי שרוצה אני א*** לו את האלבום שלהם ברגע שאני אתקן את המחשב המזורגג הזה! =/ הם סטייל פאנק-רגאיי שכזה

Fire At Will

New member
../images/Emo31.gifבזריחה הוא היה../images/Emo71.gif

אני כמעט בטוחה
הלכתי לישון בהופעה שלוXD

GD ROCKS

New member
היה בזריחה

וואי זה היה מדהים רק חבל שהייתי כבר ממש עייפה

../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שאלון ../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo223.gif

יאללה, תעירו קצת את הפורום. מדגישומטיק: http://www.tpeople.co.il/on/mo/ שם: גיל: תאריך לידה: כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: מה אתה לובש עכשיו? החג האהוב עליך: החג השנוא עלייך: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: באיזה שעה הלכת לישון אתמול: באיזה שעה קמת היום: יש לך פירסינג/ קעקועים? אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? אכלת משהו? שרת? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? עישנת? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי? חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? זה או זה: תפוז או תפוח? מלון או אבטיח? חסה או כרוב? אפרסק או שזיף? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? אייסיקיו או מסנג'ר? שוקולד חלב או מריר? ביצה קשה או חביתה? לחמניה או פיתה? פיתה או לחם? תות או בננה? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? חוף או הרים? מזגן או מאוורר? קרמבו- וניל או שוקו? אפרסק או שסק? לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? האם אתה: מאמין באלוהים? ובחייזרים? במכשפות? שדונים? פיות? אתה צמחוני? למה? מעשן? למה? מנגן על משהו? שר? מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? מתחמק כרגע מלעשות משהו? בוכה הרבה? טסת במטוס? שותה מים מהברז? על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? איזה שיר ממש מעציב אותך? איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? קונה אלבומים? מה האלבום האחרון שקנית? מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך?

עונה../images/Emo9.gif

שם: שיר. גיל: 17 וקצת. תאריך לידה: 21.3.91 כינוי: שילה/שרגא/שירו'ש/שירה [אמא שלי
] איך היית רוצה שיקראו לך? אין לי ממש בעיה עם השם הזה.
שם אהוב לבנים: ליאל, אוראל, בן. שם אהוב לבנות: אמילי, זה שם מיוחד. ואממ..מעיין, יסמין, אורטל. מה אתה לובש עכשיו? בוקסר תכלת של ההוא ממשפחת סימפסון [
] והחולצה הכחולה של ה'מסע בראשית'. XD החג האהוב עליך: חנוכה. D: לא יודעת למה, אוירה טובה כזאת.
החג השנוא עלייך: ממ, שבועות.
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: לא יודעת, אני דיי קלילה באוכל.
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פורום MCR כמובן
, פורום דה יוזד ופורום אביב גפן. [ובקומנה של אסקייפ! למרות שזה לא פורום. עדיין.
] מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Endless Sacrifice, אין סיפור מאחוריו.
סתם שיר של Dream Theater. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים. D: מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה ת'מחשב. ;;
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ממ, בוקר. ההורים שלי בעבודה ואחי בצבא ואז כל הבית לעצמי ואני שמה טלוויזיה בפול ווליום או מוזיקה וזה ממש כיף.
[אבל זה רק בחופש, כן? בזמן בית ספר אני מעדיפה את הצהריים, שעת החזרה מהבית ספר.] מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: סידרתי את הקניות שאמא הביאה. ^^'' מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אני אלך להמשיך ת'עבודה במת'. לא נשאר הרבה זמן.
באיזה שעה הלכת לישון אתמול: אממ, ישר אחרי שחזרתי מהבייביסיטר שזה בערך היה בעשרים ל-2. באיזה שעה קמת היום: 10 וחצי. יש לך פירסינג/ קעקועים? לא, לצערי. אם כן- איזה ואיפה:
אוהב אותם?
מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול ב-9 בערב בערך. נרדמת בשיעור? בשיעור אנגלית לקראת סוף השנה שעברה. אכלת משהו? לפני חצי שעה.
שרת? עכשיו. XD אני שומעת מוזיקה, שרה, ועונה על השיט הזה. ^^'' אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? ממ, וואלה לא זוכרת. עשית קניות? של בגדים וזה? ממ, לא זוכרת. עישנת? אף פעם. היית חולה? לפני חודש ככה. נחתכת? לפני שעה.
הייתי בסופר עם אמא שלי וכשעברתי לסדר את הדברים בשקיות היה איזה בורג שחתך אותי. ;;
ראית סרט? לא מזמן. לא יודעת בדיוק מתי!
החזקת תינוק? אתמול. D: נסעת באוטובוס? אתמול. ^^ התנשקת? 4 חודשים בערך אחרי השביתה הגדולה שהייתה.
שכבת עם מישהו? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? כשהייתי במסיבה בפינה החמישית, אני לא זוכרת כלכך מתי זה היה. לפני חודש בערך נראה לי. חיבקת מישהו? אתמול. D: הכנת שיעורים? יום שלישי.
נסעת ברכבת? יום רביעי בחזרה מת"א לאשדוד
היית במסעדה? יום רביעי בתל אביב.
לא ישנת כל הלילה? ממ, בתחילת החופש הגודל. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח. מלון או אבטיח? מלון.
חסה או כרוב? חסה. אפרסק או שזיף? אפרסק. מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? מיץ פטל בטעם פטל.
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר!!! שוקולד חלב או מריר? חלב. ביצה קשה או חביתה? חביתה. לחמניה או פיתה? לחמניה. D: פיתה או לחם? פיתה. תות או בננה? תות. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. שקיעה או זריחה? שקיעה. חוף או הרים? חוף. מזגן או מאוורר? מזגן. ^^ קרמבו- וניל או שוקו? וניל
אפרסק או שסק? אפרסק. לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? שאלה קשה, לא יודעת. האם אתה: מאמין באלוהים? כן ולא. יש לי ספקות. ובחייזרים? לא. במכשפות? לא. שדונים? לא. פיות? לא. אתה צמחוני? לא. אבל אני בקושי אוכלת בשר. זה פשוט לא טעים לי.
למה? כי לפעמים שעושים על-האש באלי.
מעשן? לא. למה? כי זה לא בריא ומיותר. מנגן על משהו? חליל צד. סתם נו, לא.
שר? לא. מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? תמיד. מתחמק כרגע מלעשות משהו? כן.
בוכה הרבה? לא, בוכה כשעצוב. חח טסת במטוס? כן. שותה מים מהברז? בדרך כלל לא. אבל לא מפריע לי. על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? Sleep. איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? With Me Tonight של דה יוזד. איזה שיר ממש מעציב אותך? Its Hard to Say של דה יוזד ו-Cancer. איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? ממ, זה תמיד משתנה. בדר"כ אני שמה את Save Youself של Sense Field או את Fine Again של Seether. איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? Creep של Radiohead.
קונה אלבומים? לפעמים. מה האלבום האחרון שקנית? Love Metal של HIM.
מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? וואו, ממש מזמן. הכל על המחשב. XD ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך? היכולת לעוף. כדי שאני אוכל לעוף לכל ההופעות של MCR ברחבי העולם.
*-*

NotFamous

New member
אני בעד, תתעוררו!

שם: מור גיל: 13.9 בעוד שבעה ימים
תאריך לידה: 5.12.94
כינוי: מורי? Oo איך היית רוצה שיקראו לך? לאדעת, אולי ליאור. שם אהוב לבנים: הממ..אייל.
שם אהוב לבנות: הדר, ליאור. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס, חולצה, גרב תומכת כזאת לקרסול שסופסוף קניתי נורמלית...
החג האהוב עליך: חנוכה
החג השנוא עלייך: לאדעת, כל חג הוא ברכה, יש חופש. אה בעצם חוץ מט"ו בשבט, אז שיהיה ט"ו בשבט. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים, בטטות, ירקות מאודים/מבושלים וכדומה
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? MCR
, ג"A אבל נטשתי די..
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? NotFamous יעני- I'm NOT okay ו- FAMOUS last words
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? צועקת לאמא שאני קמה וחוזרת לישון. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? הערב. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: ניגנתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: הולכים לים כנראה בחמש~
באיזה שעה הלכת לישון אתמול: שתיים ככה באיזה שעה קמת היום: תשע ועשרים
יש לך פירסינג/ קעקועים? נופ אם כן- איזה ואיפה:
אוהב אותם? אבל אין! מתי בפעם האחרונה:
התקלחת? אתמול בלילה נרדמת בשיעור? כנראה שב-19 ליוני. אכלת משהו? לפני שעה בערך שרת? אמ, עכשיו תוך כדי שאני שומעת XD אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום. עשית קניות? לאזוכרת
עישנת?
היית חולה? מתישהו בחופש
נחתכת? נתקעתי בפגוש של הדלת אתמול, נחשב?
לא זוכרת מתי נחתכתי, בטח עוד כמה ימים בבצפר זה יקרה
ראית סרט? מתישהו בחופש |חושב| החזקת תינוק? מתישהו בחופש |חושב| נסעת באוטובוס? מתישהו בחופש? סתם נו, אתמול. התנשקת? מזמן
שכבת עם מישהו?
איו. שתית משקה אלכוהולי? לפני חודשיים ככה~ חיבקת מישהו? היום. הכנת שיעורים? כיתה ב'? Oo נסעת ברכבת? שנסעתי למפגש וחזרה.
היית במסעדה? לפני שבוע. לא ישנת כל הלילה? יום שישי שעבר. זה או זה:
תפוז או תפוח? תפוז. בתפוחים אפשר למצוא תולעים. מלון או אבטיח? אבטיח. חסה או כרוב? חסה כנראה Oם אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל! |חה| אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.
שוקולד חלב או מריר? למה לא את שניהם?
ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה.D: פיתה או לחם? פיתה^^ תות או בננה? תות
גלידה- בכוס או בוופל? וופל.
אבל אנלא מסיימת לרוב |חושב| שקיעה או זריחה? שקיעות~
חוף או הרים? חוף מתחת להרים? ^^ סתם, שניהם. מזגן או מאוורר? מזגן. קרמבו- וניל או שוקו? וניל, כמובן
אפרסק או שסק? שסק ניראלי.
לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהפגע. האם אתה: מה אני? מאמין באלוהים? זה בא בתקופות, אבל כבר תקופה ארוכה שלא ממש. ובחייזרים? אני מאמינה שיש חיים על כוכבים אחרים, לא בהכרח "חייזרים" כמו המפלצות שמציירים תמיד
במכשפות? לא. שדונים? כן
פיות? לא אתה צמחוני? לצערי לא. למה? כי אנלא מצליחה
מעשן? לא למה? כי זה מגעיל אותי מנגן על משהו? אהא. גיטרה, וצ'לו, אבל פרשתי מהצ'לו לפני שבוע סופית. שר? רק לעצמי
מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? מאזינן?! טוב, כן. אם הבנתי את הכוונה של השאלה
מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא ממש. בוכה הרבה? אפשר לומר~ טסת במטוס? המון פעמים שותה מים מהברז? אינלי בעיה עם זה על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? Blow-Atreyu!
איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? Blow-Atreyu.
אבל יש עוד הרבה. איזה שיר ממש מעציב אותך? אמ, טוטאל אקליפס אוף דה הארט-ווסטלייף
דיסנ'
Warmness on the soul-A7X Dear God של אוונג'ד. איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? הכל. איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? Becoming The Bull-Atreyu קונה אלבומים? אהא, אבל אינלי הרבה כ"כ. מה האלבום האחרון שקנית? לעצמי? ניראלי שאת TC, כל השאר זה מתנות XD מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? אתמול, משהו לעדי. ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך? לאדעת. להתגבר על העבר?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה