mili2828

New member
האאאאאאא? מקווה שזה שלח../images/Emo210.gif

הא. שם: מילנה O: גיל: 15.9 תאריך לידה: 28.11 כינוי: מילי כמובן! איך היית רוצה שיקראו לך? מילי/ מילקי שם אהוב לבנים: טיילור
|ריר| שם אהוב לבנות: שאנל מה אתה לובש עכשיו? מכנס פיג'מה וחולצה זרוקה החג האהוב עליך: פסח החג השנוא עלייך: שבועות המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים! באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? MCR, אופנה מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יעני מילי? נחשו לבד
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פיפי מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? קוראת ספר מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: שיחקתי בסימס מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אטחן לי איז שזיף |יאמי| באיזה שעה הלכת לישון אתמול: חצות, נו מה צריך להתרגל לבצפר באיזה שעה קמת היום: עשר וחצי יש לך פירסינג/ קעקועים? נופ אם כן- איזה ואיפה: אבל אין אוהב אותם? כן, במיוחד את זה שהם שקופים | מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? ...............................
אכלת משהו? לפני 5 דקות שרת? לא מזמן
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לחברה שלי אבל לא התכוונתי לזה באמת הוחוחוחוחחוחו
עשית קניות? היום עשיתי! תיק חדש לבצפר עישנת?
היית חולה? לפני שבוע? נחתכת? לא זוכרת ראית סרט? אתמול החזקת תינוק?
לפני הרבה זמן נסעת באוטובוס? לפני יובלות
התנשקת?
שכבת עם מישהו? |גבגבות| שתית משקה אלכוהולי? מממממלפני שבוע חיבקת מישהו?
הכנת שיעורים? ימים. נסעת ברכבת? אואואואוו לפני שנים היית במסעדה? לפני שבוע חוחחוחוחו לא ישנת כל הלילה? כל לילה -_-" | זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז דההההה מלון או אבטיח?
חסה או כרוב? כרוב אפרסק או שזיף? שניהם! מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? מהמה? אם זה פטל שיהיה בטעם פטל
אייסיקיו או מסנג'ר? מסן שוקולד חלב או מריר? חלבב
ביצה קשה או חביתה? חביתה
לחמניה או פיתה? לחמניה יה ייהה יפייפיה יה יה פיתה או לחם? לחםם תות או בננה? מה נראה לכם?
כמובן גלידה- בכוס או בוופל? כוס שקיעה או זריחה? לא זה ולא זה חוף או הרים? שניהם מזגן או מאוורר? מזגן קרמבו- וניל או שוקו? וניל דהההה אפרסק או שסק? אפרסק ושסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? פקפקפפקק לא לאהוב בכלל | השאלון ארוך
האם אתה: מאמין באלוהים? כן ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? כןןןןןןןןןןןן. לא פיות? הלוואי אתה צמחוני? נוופ למה? כי בשר זה בריא, וצמחונות זה לא מעשן?
למה? הכי מגעיל שבעולם מנגן על משהו? הלוואי שר? חחח לא
מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? כןכן מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא :) בוכה הרבה? מקווה שלא
טסת במטוס? אהא שותה מים מהברז? כשעושים הליכות ויש ברזיות באמצע הדרך | על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? beatles- let it be
איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? כנ"ל איזה שיר ממש מעציב אותך? MCR- TGOY איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? שירים שקטים כמו הקאבר של דייויד קוק לבילי ג'ין איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? The Smashing Pumpkins-Daphne Descends קונה אלבומים? כן מה האלבום האחרון שקנית? נירוונה- נירוונה מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? לפני כמה ימים ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך? אני רוצה להיות מיסטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

mili2828

New member
אני לא משחקת כמעט בפלייסטיישן, יש לנו 2 ../images/Emo210.gif

מחשבים בבית אז שיחקתי במחשב הקודם לפני
חוץ מזה הסימס בPS מעפן

אללה צ'עמם לי..

שם: לידור
תאריך לידה: 25.6.93
כינוי: איןD:
איך היית רוצה שיקראו לך? אמה
שם אהוב לבנים: אדם
שם אהוב לבנות: אמה ועלמה וויקטוריה ואנה וזהו
מה אתה לובש עכשיו? חולצה של התיכון וסקיני בצבע אבן כזה |בווכה|
החג האהוב עליך: פורים או שבועותD:
החג השנוא עלייך: פסח,פאק איט..מי אוכל קרטון |בווכה|
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חלבה >< ובשר,כי אני צמחונית וזה
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? שוםדבר
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? נו שם של להקה
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מכבה תשעון בפלאפוןXD
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה אורXD
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: סתם הייתי בסלון
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: נונו אתם גורמים לי לחשוב ;; לאיודעת
באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 3 בערך
באיזה שעה קמת היום: 7 ומשו
יש לך פירסינג/ קעקועים? לא ):
אם כן- איזה ואיפה: היה באף
אוהב אותם? ז''ל ;;
מתי בפעם האחרונה:
התקלחת? אתמול XD
נרדמת בשיעור? וואי מזמן
אכלת משהו? לפני שעה בערך \:
שרת? עכשיוXDD
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? וואי מלא זמן..
עשית קניות? לאזוכרת,לפני כמה ימים
עישנת? Never :p
היית חולה? חח תמיד.. אבל לפני איזה שבוע ככהD:
נחתכת? לאיודעת
ראית סרט? לפני שבועיים,האביר האפל ;;
החזקת תינוק? לא מזמן
נסעת באוטובוס? אתמול או שלשום
שכבת עם מישהו? חח אף פעם..?
שתית משקה אלכוהולי? יום שישי
חיבקת מישהו? היום
הכנת שיעורים? לפני מאתיים שנה
נסעת ברכבת? ב19.8 D:
היית במסעדה? יום שישי שעבר
לא ישנת כל הלילה? כל החופשXD
זה או זה:
תפוז או תפוח? תפוח
מלון או אבטיח? מלון
חסה או כרוב? חסה
אפרסק או שזיף? אפרסק
מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל@!#$%$
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ
שוקולד חלב או מריר? חלב
ביצה קשה או חביתה? חביתה
לחמניה או פיתה? לחמניהD:
פיתה או לחם? פיתה
תות או בננה? תות
גלידה- בכוס או בוופל? וופל
שקיעה או זריחה? זריחה
חוף או הרים? הרים
מזגן או מאוורר?מזגני 3>
קרמבו- וניל או שוקו? וניל
אפרסק או שסק? וואט דה פאק איז שסק?
לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לא לאהוב בכללD:
האם אתה:
מאמין באלוהים? כה
ובחייזרים? כן!
במכשפות? כן
שדונים? לא
פיות? לא
אתה צמחוני? כן
למה? ככה <:
מעשן? לא
למה? כי זה עושה מחלות |פרופסור לידור|
מנגן על משהו? גיטרה
שר? טחח
מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? כןD:
מתחמק כרגע מלעשות משהו? חחחחחחח כה,כלים
בוכה הרבה? לא הרבה..
טסת במטוס? לא
שותה מים מהברז?לא
על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? וואי הרבה של ישראל,אבל מלפני שהוא זכה!
איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? מלא
איזה שיר ממש מעציב אותך?כנל..Demolition Lovers במיוחד
איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? לאיודעת אופ
איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? מלח הדמעות בביצוע של ישראל D:
קונה אלבומים? כן
מה האלבום האחרון שקנית? בלאק פארייד איז פאקינ דדדד DDDDDD:
מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? לפני כמה ימים
ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך?עשיתי את כל השאלון בשביל השאלה הזאת! אז אני רוצה קריאת מחשבות ו-הכי חשוב נשיפת קרח
הודגש באמצעות מדגישומטיק הקוף

עונה :)../images/Emo28.gif

שם: שימרית :) גיל: 17 תאריך לידה: 3-8-91 כינוי: שיף, שיפקין, שי, שימשים, שים, מישמש סגול (מש"צים מאשקלון P:) איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודעת.
שם אהוב לבנים: יש המון.. אני לא זוכרת D: שם אהוב לבנות: עוד פעם -יש המון ואני משמ לא זוכרת.. מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה
החג האהוב עליך: פורים
החג השנוא עלייך: אין.. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אחרי שהסכמתי לאכול דגים אין.. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 1402 והפורום של פאניק! מידי פעם מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Declaration of War - שיר של Hadouken! מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שירותים
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מפעילה מוזיקה מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: הסתכלתי טלוויזיה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אני אסתכל גריק
מומלץ בחום בערוץ XtraHot (ערוץ 5 לבעלי HOT) באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 14:00 אחריי ווליום כנרת P: באיזה שעה קמת היום: 08:00 אמא שלי
יש לך פירסינג/ קעקועים? לא
אם כן- איזה ואיפה: X אוהב אותם? X מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? אף פעם
אכלת משהו? ב-12 שרת? עכשיו XD אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום... עשית קניות? ביום רביעי
עישנת? אף פעם... היית חולה? יום שלישי.. נחתכת? שבוע שעבר... ראית סרט? יום ראשון.. החזקת תינוק? מזמן! נסעת באוטובוס? היום.. התנשקת? מזמן... שכבת עם מישהו? אף פעם... שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים שלוש.. חיבקת מישהו? היום... הכנת שיעורים? לא זוכרת :X נסעת ברכבת? לפני חצי שנה -שנה היית במסעדה? לפני שלוש שבועות.. לא ישנת כל הלילה? כל הלילה?! נסי 48 שעות!
זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? מלון חסה או כרוב? כרוב אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה ותלוי איזה פיתה.. פיתה או לחם? פיתה תות או בננה? תות גלידה- בכוס או בוופל? וופל! שקיעה או זריחה? שקיעה חוף או הרים? הרים מזגן או מאוורר? מזגן קרמבו- וניל או שוקו? וניל אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהיפגע.. האם אתה: מאמין באלוהים? לא תמיד... ובחייזרים? לא במכשפות? כן שדונים? כן פיות? כן אתה צמחוני? לא למה? ככה.. מעשן? לא! למה? כי אני שונאת את זה! מנגן על משהו? לא שר? לא מקשיב למילים כשאתה מאזין לשיר? תמיד! מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא... בוכה הרבה? כן טסת במטוס? לא שותה מים מהברז? לא על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? רק תבקש - עיברי לידר איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? אם את בעניין - מלכה באיה איזה שיר ממש מעציב אותך? only hope - Switchfoot/ Mandy Moore איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? לא יודעת.. איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? רוחות מלחמה - מלכה באיה קונה אלבומים? משתדלת.. מה האלבום האחרון שקנית? panic! At The Disco - A Fever You Can't Sweat Out מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? לפני חודש ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך? רואה ובלתי נראית... הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rise Above This

New member
../images/Emo42.gif^_^

שם: ירדנ גיל: 11 תאריך לידה: 13.12.96 כינוי: ירדני, ירדנ, ירדיינ, ירדנע, ירדיינע, ירדנו, ירדו, דןדן, נר, רוצ'ע, קייטע, קייטיקע...
ועודדדדדד. איך היית רוצה שיקראו לך? כבר לא אכפת לי להשאר עם ירדן. XD שם אהוב לבנים: נתנאל
אבל אינסיכוי שאני קוראת ככה לבן האומלל שלי. XD שם אהוב לבנות: המממ. קשת 3< אני אוהבת כאלה~ מה אתה לובש עכשיו? חולצה כזאת עם חתולים מרומא ומכנסיים עם חור. |מתה| החג האהוב עליך: לויודעת
החג השנוא עלייך: טח XD המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: פירות ים |חלחלה| באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? כאן
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? קייטי אינלי מושג למה כי זה כינוי ישן, ורוסיו זאת דמות מאיזשהו ספר~ (והיא זונה, אבל עזבו את זה
) מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? חוזרת לישון O: מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? קוראת ספר בד"כ. או חושבת. XD מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב D< מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: מאיפה לייייייי. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: לא ישנתי כל הלילה בגלל העגיל
באיזה שעה קמת היום: 8:30. ע"ע עגיל. יש לך פירסינג/ קעקועים? נופ
אם כן- איזה ואיפה: XXXXXXX. וויתרתי על הסיידליפ הנחשק
אוהב אותם? את החברים הבלתי נראים שלי? בטח. |מתה| מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? אף פעם XD אכלת משהו? צהריים שרת? לפני כמה דקות |חושש| אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? גם לפני כמה דקות, לרויטלי O: עשית קניות? אתמול בצהריים עישנת? XXXXX היית חולה? מזמן! XD נחתכת? מזמן O_O ראית סרט? בבוקר החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? |חושש| התנשקת? |גםחושש| שכבת עם מישהו? תוך כדי
שתית משקה אלכוהולי? אכלתי אתמול גלידה עם ויסקי. נחשב?
חיבקת מישהו? פיייי... הכנת שיעורים?
נסעת ברכבת? ביום של המפגש היית במסעדה? מזמן ;; לא ישנת כל הלילה? אתמול
זה או זה: תפוז או תפוח? או. O: מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב? גם וגם~ אפרסק או שזיף? אפרק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? ...פטל O: אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ' שוקולד חלב או מריר? איכ מריר. ביצה קשה או חביתה? לא זה ולא זה. לא הכי אוהבת לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? פיתה תות או בננה? תות גלידה- בכוס או בוופל? כוס
שקיעה או זריחה? זריחה חוף או הרים? הרים מזגן או מאוורר? מזגן קרמבו- וניל או שוקו? וניל אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? ~~ האם אתה: מאמין באלוהים? לא הכי ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? כן למה? ככה באלי!
סתםנו, חיות וזה. מעשן? ~~ למה? ככה |חש| מנגן על משהו? אהא שר? לא מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? כן, זה כל הקטע. XD מתחמק כרגע מלעשות משהו? ...לא
(וזה נדיר XD) בוכה הרבה? לא כלכך טסת במטוס? יאפ שותה מים מהברז? איכס O: על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? ממ לודעת, דיי אבריל איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? דונואווו. איזה שיר ממש מעציב אותך?
איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? השאלון הזה מתחיל לעצבן אותי. לא היה אותו כבר פעם?!
איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? !!!!11111 קונה אלבומים? ועכשיו קארין עושה לי
|חושש| מה האלבום האחרון שקנית? TC? |מתה| מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? מזמןןןן XD ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך? לא להתפתות לענות על שאלונים. |הנהון| הודגש באמצעות מדגישומטיק

רווי93

New member
תכנסו, זה בטח משעמם ../images/Emo3.gif ../images/Emo189.gif../images/Emo124.gif

שם:רוויטל גיל:15 ושלושה חודשים
תאריך לידה:2.6 כינוי:יש המון (יותר מדי
), אבל בעיקר רווי איך היית רוצה שיקראו לך? רוויטלP: פעם שנאתי את השם שלי, עכשיו למדתי לחיות איתו שם אהוב לבנים:בן, אדם שם אהוב לבנות: אוף, לא יודעת
מה אתה לובש עכשיו?מכנסיים וחולצה
החג האהוב עליך:פסח. יש אוכל |ריר| יש חופש |ריר| יש אפיקומן |ריר| החג השנוא עלייך:אין
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כבד X_X בכלל, בשר מלחיץ אותי
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?מכ"ר P: מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?רווי93 והסיפור: הכינוי העיקרי שלי הוא-רווי, נולדתי בשנת 93', ומכאן בא הכינוי D: מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? עונה לטלפון, כי כנראה חברה שלי העירה אותי
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שומעת מוזיקה מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? המפ... ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: התלוננתי
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:ארד למטה, אגלה כרגיל שאין לי מה לעשות, ואשוב למחשב
באיזו שעה הלכת לישון אתמול: 2,3,4? באיזו שעה קמת היום: 10-11 :] יש לך פירסינג/ קעקועים?נופ אם כן- איזה ואיפה:
אוהב אותם? ... מתי בפעם האחרונה: התקלחת?לפני כמה שעות, אחרי שקמתי :) נרדמת בשיעור? המפ... בכתה ח' (אני עולה לי'), בשיעור גאוגרפיה |חושש| אכלת משהו?לפני שעתיים בערך שרת?אתמול? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא יודעת, אבל בטח לא מזמן... לאחותי D: עשית קניות?אתמול, לבי"ס X_X עישנת?אף-פעם היית חולה?ברגע זה :( נחתכת?מזמן ראית סרט?מזמן החזקת תינוק?לפני שבועיים בערך נסעת באוטובוס?לפני כמה שבועות התנשקת?אף-פעם |חושש| שכבת עם מישהו?אף-פעם שתית משקה אלכוהולי?לא זוכרת, די מזמן חיבקת מישהו?היום הכנת שיעורים?מזמן P: נסעת ברכבת?כשהייתי קטנה היית במסעדה?החופש, מתישהו לא ישנת כל הלילה?מזמן ~.~ זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח?מלון חסה או כרוב?כרוב אפרסק או שזיף?אפרסק (קשה
) מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שוקולד חלב או מריר?מריר :] ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?לחם תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל?כוס שקיעה או זריחה?שתיהן
חוף או הרים?חוף
(גם הרים זה יפה
) מזגן או מאוורר?אם אני רוצה קור- מזגן, אם אני רוצה אוויר- מאוורר קרמבו- וניל או שוקו?שונאת קרמבו X_X אפרסק או שסק?שסק D: לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל?לא יודעת האם אתה: מאמין באלוהים?כן ובחייזרים?לא
במכשפות?לא
שדונים?לא פיות?כנ"ל אתה צמחוני? לא, סתם לא מחבבת בשר למה? האמת היא שחשבתי על זה, אבל יש בזה המון וויטמינים, אז עשיתי יום ללא בשר מעשן?לא (ביישן? P: ) למה? כי זה לא בריא P: מנגן על משהו?קצתקצתקצת שר?לא :( מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? כן :) מתחמק כרגע מלעשות משהו?לא P: בוכה הרבה?לא
טסת במטוס?כן :] שותה מים מהברז?כן P: על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? אממ... Ice Queen בחודשיים האחרונים
אבל אני בד"כ לא חורשת על שירים יותר מדי :] איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? וואו, המון O: איזה שיר ממש מעציב אותך?כנ"ל איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב?אין אחד קבוע, סביר להניח שמשהו קלאסי |חושש| איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? כלום קונה אלבומים?לא מה האלבום האחרון שקנית? ... מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? אני גם לא צורבת דיסקים, אבל סביר להניח שזה היה איזה סרט או משהו ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך? לשלוט בזמן

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifבאמאשלכן, תקראו ><"

שם: יובל
תאריך לידה: 22.6.94
כינוי: יובע, שמנדריק [אחותי
], יובלקי, יובי, יוב וכן הלאה..
איך היית רוצה שיקראו לך? אנאי, ג'ייד, ג'וני.
שם אהוב לבנים: ניקולס, זאקרי, ג'יימס.
שם אהוב לבנות: אנאי, ג'ייד, ג'וני.
מה אתה לובש עכשיו? בוקסר עם קופים+חולצה אפורה שכתוב עלייה הו גיבס א שיט.
החג האהוב עליך: ראש השנה בגלל הרימונים, פורים בגלל האיפור ופסח בגלל הקניידלעך.
החג השנוא עלייך:
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חציל
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? א"א, הימ.
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שיר של פלייליף
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? בודקת מה השעה
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתקפלת.
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: זרקתי חצי מהפסטה שהייתי אמורה לאכול
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לסדר את הציפורניים.
באיזה שעה הלכת לישון אתמול: אחת וחצי נראהלי..צריך לחזור לשגרה ><"
באיזה שעה קמת היום: 1 ועשרים.
יש לך פירסינג/ קעקועים? לא
אם כן- איזה ואיפה:
אוהב אותם?
מתי בפעם האחרונה:
התקלחת? אתמולD:
נרדמת בשיעור? בכיתה ה'.
אכלת משהו? 5 דקות.
שרת? עכשיו
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זוכרת.
עשית קניות? אתמול
עישנת? אף פעם!
היית חולה? הייתה לי דלקת ביד לפני שלושה שבועות ככה, אם זה נחשב.
נחתכת? לא זוכרת..
ראית סרט? אתמול נראהלי
החזקת תינוק? חודש? אבל הוא עודמעט בן שנתיים זה לא נחשב P:
נסעת באוטובוס? 18.8
התנשקת? חודש.
שכבת עם מישהו? אפעם
שתית משקה אלכוהולי? יום רביעי בערב, אבל זה היה רק שלוק של פרישייק עם וודקה.XD
חיבקת מישהו? אתמולD:
הכנת שיעורים? אם זה בכלליות אז אממ..לפני חודשיים וחצי ככה. אם זה בתנ"ך אז לפני 8 חודשים
נסעת ברכבת? אמצע יולי ככה.
היית במסעדה? לפני שבועיים נראהלי.
לא ישנת כל הלילה? לא זוכרת
זה או זה:
תפוז או תפוח? תפוזD:
מלון או אבטיח? אבטיח
חסה או כרוב? חסה
אפרסק או שזיף? אפרסק
מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? מיץ פטל זה רק בטעם פטל!
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר
שוקולד חלב או מריר? מריר
ביצה קשה או חביתה? קשה
לחמניה או פיתה? לחמניה
פיתה או לחם? תלוי במבצרוח
תות או בננה? תות
גלידה- בכוס או בוופל? תלוי..
שקיעה או זריחה? זריחה
חוף או הרים? חוף, על הרים צריך לטפס וזה מעייף
מזגן או מאוורר?מזגן
קרמבו- וניל או שוקו? שונאת קרמבו
אפרסק או שסק? שסק!
לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהיפגע.
האם אתה:
מאמין באלוהים? לא
ובחייזרים? כן
במכשפות? בערך
שדונים? לא
פיות? כן
אתה צמחוני? כן!
למה? כובע.
מעשן? בחיים לא!
למה? כי סיגריות זה מגעיל!
מנגן על משהו? מתחילה ללמוד באס
שר? במקלחת ומול המחשב. ומזל שכולם ישנים כרגע.
מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? בטח!
מתחמק כרגע מלעשות משהו? דיי
בוכה הרבה? תלוי בתקופה.
טסת במטוס? כן
שותה מים מהברז?בערך
על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? א ליטל פיס אוף האבן של אבנג'דלעך
איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? סקרים.
איזה שיר ממש מעציב אותך?סנואו וויט קווין של אוונסאנס נראהלי.
איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? אפטר דה ריין של ס"ב.
איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? אלמוסט איזי של אבנג'ד.
קונה אלבומים? בטח
מה האלבום האחרון ש

עונה~ ../images/Emo223.gif

שם: עדי.
תאריך לידה: 14.12.90
כינוי: עדידי/דידי/עדידס.
איך היית רוצה שיקראו לך? אני בסדר עם השם הזה~
שם אהוב לבנים: גל, אדם, סתיו.
שם אהוב לבנות: נטלי, טל, לאדעת יש הרבה~
מה אתה לובש עכשיו? סתם מכנס ספורט וחולצה של בנק הפועליםXD כי להיות ראשון זה מחייב
החג האהוב עליך: סוכות
החג השנוא עלייך: פורים, נראה לי.
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דג.
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? MCR, דה יוזד, הפיג'מות, והקומונה של אסקייפ.
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שיר של רייז אגאינסט.
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? בודקת מה השעה.
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את האור~
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. בעיקרון את הלילה.
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: הצקתי לכלבתי.
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לאדעת~
באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 2.
באיזה שעה קמת היום: 12:53 XD
יש לך פירסינג/ קעקועים? לא.
אם כן- איזה ואיפה:
אוהב אותם?
מתי בפעם האחרונה:
התקלחת? אתמול.
נרדמת בשיעור? אף פעם.
אכלת משהו? מקודם~
שרת? אתמול.
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? מקודם, למור במסן חח.
עשית קניות? ממ יום ראשון.
עישנת?
היית חולה? ממש מזמן כנראה... אני חולה לעיתים רחוקות, למזלי.
נחתכת? מזמן. אני ממש זהירה. |חושש|
ראית סרט? אתמול. 'לא רק בלונדינית'.
החזקת תינוק? אחיין שלי נחשב? הוא בן שנתיים, חח. ממ שבוע שעבר.
נסעת באוטובוס? יום ראשון נראה לי.
התנשקת?
שכבת עם מישהו?
שתית משקה אלכוהולי? מממממממממממש מזמן, רק טעמתי משקה שאחי הכין. איכ. XD
חיבקת מישהו? אתמול~
הכנת שיעורים? בתחילת שנה או משהו.
נסעת ברכבת? יום רביעי שעבר, בחזרה מאשדוד.
היית במסעדה? ממש מזמן, אנלא מתה על מסעדות, כי.. אנלא אוכלת כלום.
לא ישנת כל הלילה? לא מזמן.
זה או זה:
תפוז או תפוח? תפוח. איכ תפוז. [
]
מלון או אבטיח?
חסה או כרוב? כרוב.
אפרסק או שזיף?
מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? איכ, כלום.
אייסיקיו או מסנג'ר? מסן.
שוקולד חלב או מריר? חלב, דה. מריר זה.. מר.
ביצה קשה או חביתה? חביתה.
לחמניה או פיתה? פיתה.
פיתה או לחם? לחם.
תות או בננה?
גלידה- בכוס או בוופל? וופל. וזה לא וופל, זה גביע.
שקיעה או זריחה? שניהם~
חוף או הרים? שניהם.
מזגן או מאוורר? מאוורר.
קרמבו- וניל או שוקו? וניל!
אפרסק או שסק?
לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? באמת שאני לא יודעת.
האם אתה:
מאמין באלוהים? כן ולא.
ובחייזרים? כן? |חושש|
במכשפות? לא.
שדונים? לא.
פיות? לא.
אתה צמחוני? סוג של?
למה? כי בשר זה לא טעים.
מעשן? לא.
למה? כי זה מגעיל.
מנגן על משהו? לא.
שר? כן.
מקשיב למילים כשאתה מאזין לשיר? ברור.
מתחמק כרגע מלעשות משהו? כל הזמן~
בוכה הרבה? כן.
טסת במטוס? כן.
שותה מים מהברז? לא. רק מינרלים.
על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? Alesana - Apology
איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? כל מיני של דה יוזד. או כל להקה אהובה אחרת.
איזה שיר ממש מעציב אותך? דה יוזד- איט'ס הארד טו סיי.
איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? דה יוזד- פואטיק טרג'די.
איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? Red - Hide [למרות שבאלבום כתוב Over
]
ק

יאלה../images/Emo55.gif

שם: הדר גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 15.1 כינוי: הדרי? הדרוש? פוקאהונטאס? קוקומן?
איך היית רוצה שיקראו לך? נטלי שם אהוב לבנים: עומר שם אהוב לבנות: המממ לא יודעת.. רוני.. מה אתה לובש עכשיו? גופיה שחורה ומכנס פיג'מה החג האהוב עליך: פורים! החג השנוא עלייך: אממ פסח למרות שיש חופש ארוך המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: עגבניה!!!!1 באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? דה יוזד, מיי כמ מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שיר של מיי כמ' דהה מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? הממממ שוטפת פנים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה טלויזיה בד"כ מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: לא זוכרת מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: היישר למקרר באיזה שעה הלכת לישון אתמול: אממ 1 ומשהו באיזה שעה קמת היום: 9 יש לך פירסינג/ קעקועים? לא): אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? שנה שעברה מתישהו חחח אכלת משהו? לפני איזה 4 שעות שרת? לפני כמה דק'
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? שילשום! עשית קניות? היום עישנת? בחיים לא היית חולה? מזמן טפו טפו נחתכת? כנ"ל ראית סרט? אתמול החזקת תינוק? שילשום נסעת באוטובוס? אממ לפני כמה ימים התנשקת? מזמן ): שכבת עם מישהו? נוט ייט שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים? הוו פאק יו. נסעת ברכבת? 18.8 היית במסעדה? היום בבוקר חגגנו לאמא יומולדת לא ישנת כל הלילה? בוילג' זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? לא ולא חסה או כרוב? בעע אפרסק או שזיף? בעע מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה3> לחמניה או פיתה? פיתה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? תות (גאד בננה זה כזה עיסתי ודוחה) גלידה- בכוס או בוופל? כוס שקיעה או זריחה? שקיעה חוף או הרים? חוף מזגן או מאוורר? מזגן קרמבו- וניל או שוקו? וניל
אפרסק או שסק? יאק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהיפגע האם אתה: מאמין באלוהים? כה ובחייזרים? סוג של כן במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? לא למה? כי אני אוהבת שניצל וחוצמזה שאני לא אוכלת שום ירק\פרי חוץ ממלפפון ותפוח אז אני דיי ימות מרעב ;; מעשן? לא למה? זה דוחה אותי מנגן על משהו? כן שר? במקלחת מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? כן מתחמק כרגע מלעשות משהו? חחחחחחחחח סוג של בוכה הרבה? הממ כן טסת במטוס? כן שותה מים מהברז? לא ממש על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? ליט'יום של נירוונה איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? כל מיני איזה שיר ממש מעציב אותך? קנסר איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? כל מיני איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? לא שומעת קונה אלבומים? כן מה האלבום האחרון שקנית? ה'חדש' של בולט מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? וואי לא זוכרת.. אבל לא מזמן ידיד שלי צרב לי איזה דיסק של אוונסנס

פפט, אני כזאת חופרת.

שם: נועה גיל: 14 ושבעה חודשים P: תאריך לידה: 31.1.94 כינוי: נוני, נונו, נועל'ה, נוייקי וסיסטההאיןלאווו. איך היית רוצה שיקראו לך? לא ממש משנה לי. נועה זה אחלה שם. שם אהוב לבנים: לא יודעת, לא הכי משנה שם אהוב לבנות: כנ"ל מה אתה לובש עכשיו? שורטס בצבע תכלת וגופייה שחורה החג האהוב עליך: פורים/חנוכה/סוכות החג השנוא עלייך: פסח. כלכךךך המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: לא יודעת, כל כך הרבה..
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? הנוכחי, נייטוויש, ערפדים, א"א, מיוז, M2 לפעמים לפעמים, משומשים פעם ב... מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הכינוי הזה, דה. וזה כינוי מושפע ביותר מאמסיאר. הייתי מחליפה לאחד שאני רוצה יותר, אבל אין לי כוח. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? עוצמת את העיניים ומקווה לטוב מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב או צהריים. תלוי באיזו עונה של השנה ואיפה אני נמצאת. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: חחח חצי ישנתי על הספה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: להגיד לאמא שתפסיק לנג'ס באיזה שעה הלכת לישון אתמול: לא הלכתי, האמת. כאבו לי השיניים וזה היה מתסכל למדי. נרשמתי בשמונה ומשהו. באיזה שעה קמת היום: שלוש ככה יש לך פירסינג/ קעקועים? לא אם כן- איזה ואיפה: ^ אוהב אותם? ^ מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? חחחח כשהיה בי"ס אכלת משהו? לפני חצי שעה שרת? אתמול בערב עם חברים אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום <: עשית קניות? שבוע שעבר, נראה לי עישנת? נבר. היית חולה? אההה... נחתכת? אתמול ראית סרט? אתמול החזקת תינוק? שבוע שעבר נסעת באוטובוס? לפני שבועיים.. או שבוע שעבר? לא זוכרת התנשקת? אףפעם. שכבת עם מישהו? כנ"ל שתית משקה אלכוהולי? שבוע/שבועיים. חיבקת מישהו? היום בבוקר הכנת שיעורים? חחחחחחחח נסעת ברכבת? חודש ככה... או פחות? פחות. גם בנורווגיה נסעתי... היית במסעדה? אתמול לא ישנת כל הלילה? היום
זה או זה: תפוז או תפוח? שניהם מלון או אבטיח? אבטיחחח (וגם פי אלףף יותר שווה לפוצץ אבטיחים, סתם לידע כללי) חסה או כרוב? חסה אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל נורווגי אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? תות נורווגי גלידה- בכוס או בוופל? תלוי מה בא לי באותו הרגע שקיעה או זריחה? לא יודעת.. חוף או הרים? תלוי מה הנוף. מזגן או מאוורר? מזגן. חח אני צריכה לעבוד על הירוק קרמבו- וניל או שוקו? וניל, דה אפרסק או שסק? שסק, נראה לי לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? וואי, לא יודעת. האם אתה: מאמין באלוהים? שאלה קשה. ובחייזרים? כן (לא שהם פה, כן? פשוט שיש צורות חיים אחרות מלבדנו ביקום) במכשפות? הלוואי. שדונים? כנ"ל. זה נראה כל כך אמיתי ביער השחור ובנורווגיה ): פיות? ^ אתה צמחוני? לא למה? ככה, נו. מעשן? לא למה? כי זה דוחה מנגן על משהו? כן. גיטרה/קלידים/פסנתר. אה, ועל העצבים שר? לא מקשיב למילים כשאתה מאזין לשיר? כן מתחמק כרגע מלעשות משהו? כמובן בוכה הרבה? יותר מדי, ובעיקר משטויות. כאילו, לעזאזל, מי בוכה מסוף טוב של ספר? טסת במטוס? ברור שותה מים מהברז? תלוי איזה ברז על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? Quutamo - Apocalyptica. ועוד כמה של נייטוויש מ-Once. איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? Sober - Muse, והקאבר של נייטוויש לאובר דה הילס איזה שיר ממש מעציב אותך? 16 Delusion - Apocalyptica. איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? דת'זוון של אפוקליפטיקה, ועוד... איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? את פטריק מבובספוג ברקע קונה אלבומים? אהא מה האלבום האחרון שקנית? Worlds Collide - Apocalyptica. ואת הדיוידי של אפיקה. מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? אההה... ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך? קריאת מחשבות (יווו אדוארד וארו), יכולת תעופה וראיית העתיד (יווו אליס).

עונה D: ../images/Emo29.gif

שם: ליאן גיל: 15 תאריך לידה: 30.9.92 כינוי: ליההן
איך היית רוצה שיקראו לך? לא יודעת XD שם אהוב לבנים: עמית, עמרי.. שם אהוב לבנות: ליאורה מה אתה לובש עכשיו? חולצה שחורה של האפי טרי פרנדס, ומכנסיים בצבע בז'.. החג האהוב עליך: פורים
החג השנוא עלייך: ראש השנה.. האוכל בחג הזה נוראי
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כבד באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מיי כמיקל רומאנס, אופנה אלטרנטיבית, היפה והחנון, אבודים, משחקי סימס. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ImagineACoolNick חברה שלי הציעה לי אותו.
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מתמתחת(ככה כותבים?
) מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה ת'אור מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? אחרי צהריים
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: הלכתי לבקר את הסוסות שלי D: מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לא ידוע
באיזה שעה הלכת לישון אתמול: לא זוכרת >>" באיזה שעה קמת היום: כנ"ל יש לך פירסינג/ קעקועים? חורים באוזניים זה נחשב?
אם כן- איזה ואיפה: באוזניים נו >> אוהב אותם? לא שונאת XD מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? מעולם לא נרדמתי בשיעור XD אכלת משהו? מקודם
שרת? כשחזרתי מהסוסות.. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זוכרת עשית קניות? היום בבוקר עישנת? כשהייתי קטנה היית חולה? לא זוכרת נחתכת? לא זוכרת ראית סרט? בטח לפני כמה ימים O: החזקת תינוק?לפני כמה ימים נסעת באוטובוס? במפגש פורום התנשקת?
שכבת עם מישהו?
שתית משקה אלכוהולי?
לפני שבועיים O: חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים? פייייייייXDDDD לפני המון זמן!
נסעת ברכבת? יום רביעי היית במסעדה? לא זוכרת לא ישנת כל הלילה? לפני הרבה זמן~.~ זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? מלון חסה או כרוב? כרוב אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? לול XD פטל
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? מריר ביצה קשה או חביתה? הצהוב של הביצה הקשה לחמניה או פיתה? פיתה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? תות גלידה- בכוס או בוופל? וופל שקיעה או זריחה? שקיעה חוף או הרים? הרים מזגן או מאוורר? מאוורר קרמבו- וניל או שוקו? וניל אפרסק או שסק? שסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהפגע נראלי.. האם אתה: מאמין באלוהים?
ובחייזרים?
במכשפות?
שדונים?
פיות?
אתה צמחוני?
למה?
אני אוכלת רק עוף ודגים, השאר מגעיל אותי.. מעשן?
למה?
זה דוחה מנגן על משהו?
שר?
מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר?
מתחמק כרגע מלעשות משהו?
בוכה הרבה?
טסת במטוס?
שותה מים מהברז?
על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון?
השיר של לוגיה, מפוקימון וסלניאס סונג של אליוביטי.. איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? סלניאס סונג איזה שיר ממש מעציב אותך? שלמה ארצי-אנחנו לא צריכים איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? אולי משהו של אליוביטי איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? לא שומעת עכשיו מוזיקה קונה אלבומים?
מה האלבום האחרון שקנית?
Iron Maiden-Fear Of The Dark Iron Maiden-Brave New World מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? לא צרבתי מעולם XD ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך? להיות רואה ואינה נראית :)

Rose131

New member
יאללה!

שם: נועוש! גיל: 16. לא, עוד איזה 10 ימים 17
תאריך לידה: 10.9.91 כינוי: רוזי איך היית רוצה שיקראו לך? רוז שם אהוב לבנים: יונתן שם אהוב לבנות: ממ... מה אתה לובש עכשיו? גופייה סגולה וג'ינס! החג האהוב עליך: אין ממש החג השנוא עלייך: הרוב כזה המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: בשר? באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? HIM ודה יוזד וM2 ושמיניסטים[חהחה!!11] וערפדים וצמחונותטבעונות ו.. אמ.. זהו.
וואי, זה כלום יחסית לפעם
אבל סמויה בעוד כמה לעיתים כזה מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? רוז- השם של סבתא שלי ז"ל, 131 הגימטריה שלי ומספר נוסטלגי כזה מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? רצה למחשב מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכוונת שעון מעורר במחשב מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר+ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: חיברתי לאמא שלי מחשב מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אני לא הולכת!!1111. סתם, בטח לסדר קצת את החדר ולעשות רשימת קניות לחדר. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 1 או 2 או משהו כזה באיזה שעה קמת היום: 7 יש לך פירסינג/ קעקועים? כע אם כן- איזה ואיפה: פירסינגים- 4 הליקסים ושלושה לובים באוזן ימין. באוזן שמאל היה אינדאסטריאל ו3 לובים. כרגע יש את החור התחתון של האינדאסטריאל והחור העליון נמצא בלי עגיל כי היה לי קילואיד שנצרב והוא מחלים. אז אח"כ אחזור אליו. אוהב אותם? מאוד מאוד מאוד! מתי בפעם האחרונה: התקלחת? הבוקר נרדמת בשיעור? בשיעור האחרון שהיה בערך אכלת משהו? אמ.. קודם.
שרת? היום אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? ממ... עשית קניות? היום עישנת? ממ.. היית חולה? מזמן נחתכת? אתמול ראית סרט? שישי שעבר החזקת תינוק? תלוי מה ההגדרה לתינוק נסעת באוטובוס? אתמול התנשקת? ממ.. אפריל או מאי או משהו בסגנון שכבת עם מישהו? אני תמימה כזה שתית משקה אלכוהולי? אתמול, עיר הבירהD: חיבקת מישהו? אתמול הכנת שיעורים? כשהיה בצפר, מתישהו, מזמן. כזה. נסעת ברכבת? ממ.. ביום של המפגש. 18.8.. היית במסעדה? ביום.. שלישי. לא ישנת כל הלילה? יולי בערך זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח? מלון חסה או כרוב? חסה אפרסק או שזיף? אפרשזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? ברור שמריר
ביצה קשה או חביתה? :S לחמניה או פיתה? ממ... פיתה או לחם? פיתה נראהלי תות או בננה? תות~! גלידה- בכוס או בוופל? כוס שקיעה או זריחה? זריחה חוף או הרים? תלוי, אבל בדר"כ הרים.. מזגן או מאוורר? מזגן קרמבו- וניל או שוקו? :S אפרסק או שסק? אפרסק, כי אני לא יודעת מה זה שסק ממש לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? וואי, ה-שאלה~! האם אתה: מאמין באלוהים? לא ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? אם אגיד לא, פיה אחת תמות! אתה צמחוני? לא למה? כי אני טבעונית. צמחונות זה.. אמ.. נו, תקראו! http://www.tapuz.co.il/Blog/ViewEntry.asp?EntryId=1307808 [וואי, יש לי דז'ה וו. עניתי על השאלון הזה פעם ועניתי על אותה השאלה!] מעשן? לא למה? כי זה מסריח מנגן על משהו? כע שר? לא מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? בדר"כ מתחמק כרגע מלעשות משהו? לשם שינוי לא בוכה הרבה? כע טסת במטוס? כע שותה מים מהברז?כע על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? אישוז של סיק פאפיז. בכלליות סיק פאפיז איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? אמ... TTOI של דה יוזד איזה שיר ממש מעציב אותך? המוןXD איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב?המון~! איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? too many words- sick puppies קונה אלבומים? מדי פעם מה האלבום האחרון שקנית? את הDVD החדש של MCR! מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? לפני איזה שבועיים ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך? אמ.. לעוף נראה לי, לא?

GD ROCKS

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

שם: רותי גיל: 18 תאריך לידה:2.4.90 כינוי: תותי,רטטוי.. איך היית רוצה שיקראו לך?לאיודעת לא חשבתי על זה אפעם. שם אהוב לבנים: ישי/יונתן/גלעד/איתמר/אביעד חחח שם אהוב לבנות: היה איזה אחד אבל שכחתי
מה אתה לובש עכשיו? גינס וחולצה כזה ורודה עם פסים החג האהוב עליך: חנוכה נראה לי החג השנוא עלייך: אין המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: נקניקיה
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? במכר ואמטיוי2 מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? deadstar1 השיר של מיוז.. ול1 פשוט התרגלתי כי זה אפעם לא מקבל בלי ה1.. תמיד הוא תפוס. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? הולכת להדליק מים חמים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתחילה לחשוב על כלמיני דברים מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: ראיתי כתבה על ישראל בראון בטלויזיה חח מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: בטח אני אלך להתארגן או משו באיזה שעה הלכת לישון אתמול: חחחחחחחחח 5 בצהריים כשחזרתי מהווליום באיזה שעה קמת היום: 8 בבוקר יש לך פירסינג/ קעקועים? לא אם כן- איזה ואיפה: - אוהב אותם? - מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום בצהריים נרדמת בשיעור? -_- נראה לכם אני זוכרת אכלת משהו? לפני שעה או משו שרת? חחח לפני שנייה איזה שיר שהתנגן לו אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?אתמול או משו עשית קניות?ממ שבועיים עישנת?-_- היית חולה?לפני הרבה נחתכת?לא זוכרת אבל לפני איזה יומיים או משו ראית סרט?לפני איזה 4 ימים החזקת תינוק?-_- נסעת באוטובוס?אתמול התנשקת?הרבה.. שכבת עם מישהו?-_- שתית משקה אלכוהולי?חח לפני יומיים חיבקת מישהו?לפני יום/יומיים הכנת שיעורים?-_- מלאאאאאאאאאא נסעת ברכבת?שבוע היית במסעדה?שבוע לא ישנת כל הלילה?חח שילשום זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח?מלון חסה או כרוב?כרוב אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?בטעם בננה אייסיקיו או מסנג'ר?מסן שוקולד חלב או מריר?חלב ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?לחם תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל?וופל שקיעה או זריחה?זריחה חוף או הרים?חוף מזגן או מאוורר?מזגן קרמבו- וניל או שוקו?וניל אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהפגע האם אתה: מאמין באלוהים? כן ובחייזרים?לא במכשפות? לא שדונים?לא פיות? לא אתה צמחוני?לא למה? אין לי כוח לחפור הזה. פשוט לא מתחברת לזה לא חושבת שזה נכון. מעשן?לא למה? כי זה מסריח מנגן על משהו?גיטרה שר? חחח כן אבל אני סתם זייפנית מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? ברור
הכי חשוב מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא בוכה הרבה?לא טסת במטוס? כן שותה מים מהברז?כן על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? זה משתנה כל הזמן. היום זה היה ניסים של עברי לידר איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? jude law של ברנדניו. פשוט משנה לי את המצב רוח בשנייה איזה שיר ממש מעציב אותך?תכלס לאיודעת. בטח כל מיני שירים שמזכירים לי אנשים שפגעו בי איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? חחח מלא סקרימו וכאלה איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? יוני בלוך-אחריות קונה אלבומים? לא מה האלבום האחרון שקנית? ממש לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? מיליון שנה. מי צורב דיסקים ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך? לעבור בין מקומות בשנייה. נגיד פתאום בא לי לקפוץ ללונדון אז אני פתאום מגיעה ללונדון, פתאום בא לי ניויורק אז פתאום אני שם. אל תגידו שזה לא גאוני.

Fire At Will

New member
*חזרתי מהכינרת*../images/Emo9.gif ../images/Emo71.gif

ואוו היה כל כך כיף, כל כך נהנתי בהופעה של היהודים
קיצווור... שם: אפרת=] גיל: 16וחצי תאריך לידה: 10.1.92 כינוי: אפי
איך היית רוצה שיקראו לך? צליל
שם אהוב לבנים: יובל שם אהוב לבנות: ליאור מה אתה לובש עכשיו? חולצה קרועה מהקורס חמישיות, מכנסיים קצרות ותחתוניםD: החג האהוב עליך: פורים. החג השנוא עלייך: פסחP: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ממ.. אין דבר כזה |שמנע| באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מיי כמיקל רומאנס ואופנה אלטרנטיבית. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? פייר אט וויל << וזה משיר של הלהקה האהובה עלייD: מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? חוזרת לישון
. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? חושבת על הדברים שיש לעשות מחר. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערבבבב
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: ראיתי המירוץ למיליון. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אלך לישון, או שאני אקרא... באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 8 בערב! וזה אחרי שבקושי ישנתי 3 ימים! באיזה שעה קמת היום: 7! היה לי בצפר;; יש לך פירסינג/ קעקועים? נופ.. אם כן- איזה ואיפה: - אוהב אותם? - מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני כמה שעות^^ נרדמת בשיעור? ממ.. ואיי עבר מלא זמן... אכלת משהו? חצי שעה בערךXD אכלתי ענביםD: שרת? שלשום! בהופעות בווליום
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? פיפפ לא זוכרת... עשית קניות? השבוע מתישהוא... עישנת? אפעם. היית חולה? לפני הרבה הרבה הרבה זמן,
. נחתכת? השבוע;; מהסכין גילוח! ראית סרט? היום בצהריים. החזקת תינוק? לפני כמה חודשים, החזקתי את בת דודה שלי החמודה
. נסעת באוטובוס? אתמול, איח, איזה נסיעה מגעילה, אני שונאת אוטובוס
. התנשקת? - שכבת עם מישהו? - שתית משקה אלכוהולי? - חיבקת מישהו? היום בבצפר, חיבקתי את כל החבריה
הכנת שיעורים? שנה שעברהD: נסעת ברכבת? אתמינו או לא אבל אפעם לא נסעתי ברכבת! היית במסעדה? ממ.. ואיי לא זוכרת
. לא ישנת כל הלילה? שילשום
זה או זה: תפוז או תפוח? תפווז! עם כל המיץ! נאמיD: מלון או אבטיח? אבטיח. ברור
. חסה או כרוב? ממ.. כרוב, רק בגלל שהחסה תמיד מלוכלכת כזאת וצריך שעה לנקות אותה. אפרסק או שזיף? אפרסק שולט! מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? כאילו, סירופ? פטל נראה לי... אייסיקיו או מסנג'ר? מסן! שוקולד חלב או מריר? חלב, מריר מר. ביצה קשה או חביתה? חביתהD: לחמניה או פיתה? פיתה. פיתה או לחם? פיתה, הכי משמין והכי טעים. תות או בננה? תותD: גלידה- בכוס או בוופל? בוופל, ואם אפשר גם סוכריות מעל. שקיעה או זריחה? שקיעה
חוף או הרים? חוף
עם שקיעה
. מזגן או מאוורר?מזגן
עכשיו בבקשה. קרמבו- וניל או שוקו? וניל, די מתי כבר יהיה קרמבו?;; אפרסק או שסק? לא היה כבר? אפרסק נו. לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לא לאהוב בכללP: האם אתה: מאמין באלוהים? כן. ובחייזרים? הממ.. המורה שלי לפיזיקה נתן לי מלא הוכחות שיש יצורים מוזרים שעושים דברים מוזרים ו-כנראה- זה חייזרים, אבל עדיין, קשה לי להאמין. במכשפות? רק באגדות. שדונים? לא. פיות? לא. אתה צמחוני? לא. למה? כי בשר זה טעים רצחX: מעשן? גם לא. למה? מגעיל אותי, מסריח. מנגן על משהו? לא;; שר? גם לא... מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? ברור. מתחמק כרגע מלעשות משהו? עכשיו לא, אבל כל היום כן^^ בוכה הרבה? כן:] טסת במטוס? כן שותה מים מהברז?יאפ על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? זה יותר מערכות כזה.. של מה קשור שהורדתי לפלאפון... איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? המערכון^^ די הוא כזה מצחיק! איזה שיר ממש מעציב אותך? קרן אור של אביב גפן. איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? שירים של אביב גפן וכאלה.... איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? עכשיו כלום, כולם ישנים פה. קונה אלבומים? לפעמים מה האלבום האחרון שקנית? של מיוז מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? לפני הרבה הרבה הרבה זמן.. ואיי אני בכלל לא יודעת איך משתמשים בתוכנת צריבה. ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך? לעוף

PUMPKIN juice

New member
בלובלו ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

שם: נוי גיל: עוד מעט 14!~~~ תאריך לידה: 17.9 כינוי: נוישי, גילי, נויצ'ה, נויק, נושקה, ניושלה איך היית רוצה שיקראו לך? נוי!!! שם אהוב לבנים: אדוארד, צ'רלי ושמות בריטים. ונועם. שם אהוב לבנות: נועם מה אתה לובש עכשיו? חוצה גזורה ותחתונים. החג האהוב עליך: פורים! החג השנוא עלייך: אין. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כבד וחציל באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? בא"א מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? זה מה"פ. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מתסכלת מה השעה מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה ת'אור. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? כוולםם!!! מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: התקלחתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אלך לישון באיזה שעה הלכת לישון אתמול: שתיים לפנות בוקר באיזה שעה קמת היום: 12 וחצי יש לך פירסינג/ קעקועים? לא אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני כמה דקות נרדמת בשיעור? לא יודעת אכלת משהו? בערב. שרת? היום בלילה אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום בלילה עשית קניות? לא זוכרת עישנת? נבר!!! היית חולה? לא זוכרת גם. נחתכת? גם. ראית סרט? לפני 4 ימים החזקת תינוק? לא זוכרת נסעת באוטובוס? לפני שבועשבועיים התנשקת? לא זוכרת גם. שכבת עם מישהו? נבר שתית משקה אלכוהולי? לפני חצי שעה והיום בלילה עם כולם. חיבקת מישהו? היום את צילי לפני חצי שעה הכנת שיעורים? יותר מחודשיים. נסעת ברכבת? ב21 היית במסעדה? מזמן לא ישנת כל הלילה? מתישהו בחופש זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב? חסה אפרסק או שזיף? שזיף! איכסה אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? שתיהן פיתה או לחם? לחם תות או בננה? תות גלידה- בכוס או בוופל? וופל שקיעה או זריחה? שתיהן חוף או הרים? הרים מזגן או מאוורר?מזגן קרמבו- וניל או שוקו? וניל! אפרסק או שסק? שסק! לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לא יודעת.. האם אתה: מאמין באלוהים? לא ובחייזרים? כן במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? לא למה? מעשן? לא למה? מנגן על משהו? לא שר? כן מקשיב למילים כשאתה מאזינן לשיר? כן מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא בוכה הרבה?כן טסת במטוס? כן שותה מים מהברז?לא על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? ברית עולם של מתי כספי איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? הרבה! איזה שיר ממש מעציב אותך?מקום לדאגה איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? כשהכל יעבור של עברי לידר איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? אפאחד קונה אלבומים? כן מה האלבום האחרון שקנית? של קווין מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? לא מזמן ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך? כוח מחשבה ם:

איזה שיעמום X_X!

שם: ירדן גיל: 16 ו9 חודשים ;; תאריך לידה: 22.11.91 כינוי: קסטנייטה, ירדנוס,יורי איך היית רוצה שיקראו לך? אין לי מושג שם אהוב לבנים: ריאן,מאט, איליי שם אהוב לבנות: ליאן מה אתה לובש עכשיו? חולצה לבנה ומכנס קצר שחור החג האהוב עליך: פסח D::: החג השנוא עלייך: תשעה באב [זה חג?!?!?!] המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: תאנה
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מיי כמיקל רומנס, ואופנה אלטרנטיבית,אך רק קוראת D: מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? בכל אתר זה משו אחר D: מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שמה מוזיקה מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה טלויזיה מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב\לילה, אמצע הלילה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:הדלקתי אותו כי לעזאזל יש הפסקת חשמל כל רגע וזה מפחיד. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אשן באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 8 בבוקר בערך D: באיזה שעה קמת היום: 17:19 , אני באורח חשוד זוכרת את השעה המדויקת שאני קמה בה כל יום D: יש לך פירסינג/ קעקועים? 4 חורים בכל אוזן והרחבה מסכנה של 3 מ"מ שאני פוחדת להמשיך
אם כן- איזה ואיפה: ^ אוהב אותם? אר טייקן פור גראנטד D: מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום, כילו אתמול, יום שישי כילו נרדמת בשיעור? אממ, מתישהו השנה אכלת משהו? לפני רגע, אני כל הזמן אוכלת שרת? יותר מוקדם D: אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? – -- עשית קניות?לאיודעת עישנת? שנה וחצי היית חולה? לפני שבוע נחתכת? לאיודעת;; ראית סרט? לאזוכרת החזקת תינוק? אממ, בן שנתיים וחצי זה תינוק?D: נסעת באוטובוס? לפני שלוש שבועות בערך התנשקת?לפני שניה עם הפוסטר של אונג'ד *-* שכבת עם מישהו? לא קרה D: שתית משקה אלכוהולי? ייאכס חיבקת מישהו? בערב D: הכנת שיעורים? מי נותן שיעורים בכיתה י"א;; נסעת ברכבת? שבוע שעברD:
היית במסעדה? לא זכור לי לא ישנת כל הלילה? אתמול, שלשום, לפני שלשום, לפני לפני שלשום, היום D: זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב? קשה ביותר! אפרסק או שזיף? לא שניהם מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? פיתה זה לא לחם? תות או בננה? תות גלידה- בכוס או בוופל?וופל שקיעה או זריחה? שקיעה חוף או הרים? חוף מזגן או מאוורר?מזגן יותר שווה קרמבו- וניל או שוקו? לא שניהם
אפרסק או שסק?לא שניהם לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? אממ, לא לאהוב בכלל, סעמק
האם אתה: מאמין באלוהים? כן ובחייזרים? ברור, זה אגואיסטי לחשוב שאנחנו היחידים במכשפות? מעדיפה שלא להאמין שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני?לא למה? כי טעים לי מקדונלדס ושניצל מעשן? לא למה? כי זה מסריח מנגן על משהו? גיטרה חשמלית ,אקוסטית וקלאסית
שר? אהא מקשיב למילים כשאתה מאזין לשיר?אהא מתחמק כרגע מלעשות משהו? מלישון בוכה הרבה? רק כשאני במחזור טסת במטוס? אהא שותה מים מהברז?בד"כ לא על איזה שיר אתה חורש בזמן האחרון? The used – The Back Of Your Mouth איזה שיר יכול לשפר לך את מצב הרוח? And All The Things Will End –A7X איזה שיר ממש מעציב אותך? Clairvoyant Disease – A7X איזה שיר אתה שומע כשאתה עצוב? Headfirst For Halos איזה שיר אתה שומע עכשיו בכלל? The Back Of Your Mouth -The Used
גירל יו קאנט קיל אה לייאררררררר! קונה אלבומים? אהא מה האלבום האחרון שקנית? אממ Sounding The Seventh Trumpet –A7X מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבת דיסק? מתישהוXD ולסיום- איזה כוח על היית רוצה שיהיה לך? לעוף

למעלה