נשמאמית

New member
../images/Emo32.gif

הגעתי הביתהההה :] טוב היה מפגש נחמד מאוד... היה מבאס לשמוע שאלמוג לא סובלת את שורטי חחחחחחח אבל חוץ מזה היה נחמד מאוד

כה, היה מאוד נחמד...

חחח בקיצור מסכימה עם כל מילה שלך.. אלמוג?! ממש הופתעתי לשמוע שאת לא סובלת אותה... וואי חשבתי אני כבר לא יגיע הבית היום... אם הייתי נשארת עם עדי עוד קצת באמת לא הייתי מגיעה הבית חח יש לך מזל!! שיהיה לכן אחלה לילה=]

חחחח אנלא רומזת אני אומרתתת!!!

חחח את יודעת מצד שני שחשבתי על הקטע עם הכדור... אולי באמת היינו צ'כים לגנוב ת'כדור!XD חחח המקדונלד האלה כאלה גנבים!!

נשמאמית

New member
חחחח תקי ת'פה אני לא נזק!!! וכן את סתם

פרייארית פחדנית היינו לוקחות את הכדור עולות למעלה משחקות סטנגההההההה :]]]]

חחחחחחח מזל שלא לקחנווו!!!

כי אם היינו לוקחות באמת הייתי מסוגלת להשאר ולשחקXD חחח ואז באמת לא הייתי מגיעה הבית! אז מצד שני עשיתי טוב שלא הקשבתי לך... חח לכי עם חברות שלך עדיף..

חחחח ווואי אבל כשחושבים על זה...

באמת מה הייתי עושה אם הייתי מפספסת את האוטובוס חחח יאללה... אסור לבוא איתך לתחנה!

חחח אבל אין לי כסף XD

חחח סתם... אבל אני מזה מפחדת לנסוע במונית ובד ועוד בלילה כשאני נוסעת במונית אני בדר"כ לוקחת רק מונית שאני מכירה ת'נהג... אבל אם הייתי מפספסת ת'אוטובוס אז לא הייתה לי ברירה=\ חחח טוווב העיקר הגעתי הבייתת!!!

חחח סליחה באמתתת...

בזמן שאני באתי להזמין לך ת'גלידה כי את היית שקועה בדברים אחרים (אחמ אחמ....) את פתאום באה אליי ואומרת לי על האישה הזאת!!! חחח וכן בגללך גם פספסנו ת'תור! חחחח סתם סתם אבל היה נחמד חחח למרות שאת קצת משוגעת XD (מתחילה לי עם ילדים קטנים...)

נשמאמית

New member
חחחחחחחח מה מתחילה?! הוא היה בן 3 ליטפתי לו

ת'ראש סה"כ הוא חמוד נו מה ?D: ומה האישה הזאת ראית איזה מרפסת יש לההההההההה D: ואייייי

נשמאמית

New member
:? למי התכוונת דרך אגב.. לזו עם המזוודה מאחור

?? או לזו עם המרפסת מלפנים ?D:

חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

איזה תיאורים יש לך... חח זאת עם המזוודה מאחור חחח(כמו שאת אומרת..)

../images/Emo12.gifלא אמרתי שאני לא סובלת אותה..!../images/Emo66.gif

אתן לא הבנתן אותי נכון.! כן היה מפגש נחמד מאוד.. :)

נשמאמית

New member
חח לגמרי לא היה במקום...

אבל זכותך לא לאהוב את שורטי נשמה... לא בכוח..

למעלה