פורום יקר,משהו חשוב! כנסוו!

אמנם אני לא מגיבה כאן כל כך, אבל אני קוראת כאן המון, ואתם פורום מדהים באמת!! וקרן בכלל... אוקי יש לי בקשה שהיא ממש ממש חשובה לי, והיא לוקחת שניה, והיא כל כך תשמח לי את הלב, בבקשה בבקשה כנסו לכאן-http://yes.walla.co.il/?w=1/7087/1331405 ותדרגו את הקטע 5!! בבקשה זה הדבר הכי חשוב לי בעולם!!!! תודה לכם!

אין על קרן../images/Emo23.gif

אבא שלי פתח רדיו בסלון בזמן שבישלנו ספגטי בולונז וסלט, היה את 'אורח בעולם', שיר כלשהו, 'שלום לאמונות' , שיר כלשהו, 'פיז'ו92'. אני יודעת שרוב הזמן זה ככה, אבל זה עדיין מפתיע ומדהים אותי כל פעם מחדש כמה היא תרמה למוזיקה הישראלית.
מלכה.

t0merm

New member
שמעתי היום לפחות 3 פעמים את אורח בעולם ../images/Emo12.gif

ואתמול גם פעמיים את פיז'ו
וסתם בנסיעות כזה בבוקר צהריים וערב.. בטח במשך היום שמו את זה עוד אפילו

גלגולש

New member
ימים מאושרים../images/Emo9.gif

אני נמצא בתקופה מיוחדת ומאושרת. לפני כמה שנים הייתי מוצא את עצמי במפגשים חברתיים בלי יכולת לנסח את עצמי לשביעות רצוני אבל מאז שהתחלתי להעריץ את קרן משהו השתנה. פעם הייתי מתעורר באמצע הלילה בבכי כי היתה לי משאלה שבה אני מדבר יותר עם אנשים ובכלל חברותי יותר כמו שאני מצפה מעצמי, אבל כיום הכרית כבר אינה ספוגת דמעות, משום שהגשמת משאלה אחרת שקרתה לי והיא שיחה עם כוכבת שאני מעריץ, שזוהי קרן, פתחה לי פתח להגשים גם משאלה אחרת: להיות מרוצה מהתקשורת שלי עם חברים טובים שלי. אמנם אני מרגיש שיש לי עוד במה להשתפר, אבל אני בדרך הנכונה. אם אחרי מפגשים חברתיים הייתי נהיה עצוב בדרך הביתה כי לא הצליח לי לתקשר עם אנשים כמו שציפיתי- אז לאחר הופעות, למשל, המצב שונה בתכלית- אושר טהור, שאני מרגיש שהגיע לי, איכשהו, אחרי כל מה שעברתי. ואת זה- ממש- קלטתי באמצע "ציפורי לילה"- כמעט התחלתי לבכות- אך הפעם מאושר. שוב חפרתי כהרגלי, אבל אני מרגיש שזה הפורום המתאים (במסגרת שרשור אוף כמובן) לספר זאת.

למעלה