amitshilo

New member
../images/Emo32.gif

מותר לי? חד פעמי! אני פשוט חייבת... אם אתן רוצות תמחקו וזה. אז.. אתם יודעים מה עושים עם אוף, נו

amitshilo

New member
../images/Emo13.gifהכי כיף../images/Emo13.gif

זה לחזור ממחנה עקוצה, שרוטה, משולפחת (שלפוחיות כאילו), משופשפת (שפשפות), עייפה ומחוקה אבל מלאה באושר, בהתרגשות, במתנות, בברכות מדהימות, בתואר שנונת השנה, בזיכרונות ובשוק לא נורמאלי שהשנה האדירה הזאת נגמרה. הכי כיף זה מסיבת פיג'מות ספונטנית של שלוש בנות (
), לדבר מ11:30 עד 7:00, להתקשר למדריך, לקבוע להפגש בכפר, לפגוש אותו, להיות פסיכיות אחרי לילה שלם שלא ישנו ולהיות מאושרות שראינו אותו
הכי כיף זה להצביע במצעד י-ם!
הכי כיף זה לפתוח
רק כדי לא לפתוח הודעה חדשה של הכי כיף
אז שיהיה בכיף!
עמית.

טוב לשמוע שהיה לך כיף../images/Emo3.gif

רואים שעשית חיים
אני עם מצב כמו שחזרת לא בטוחה ב100% שהייתי ככה מאושרת
כל כל הכבוד לך:)

amitshilo

New member
כן... רוב האנשים..

אבל פשוט חזרנו כולנו בעננים שלא היה אפשר לחזור לא מאושרת.. בהחלט היה טיול מאוד מאוד קשה.. אתן לא יכולות לדמיין איך אני נראית ועוד יומיים אחרים
כל הגוף שלי מלא בזכורונות מהטיול, זה גדול
תודה רבה מותק

כמה כיף!

להגיד כמה כיף! שגם כשהכל לא נראה כיף, אז לחשוב שכן היה כיף! זה מעלה ת'מצב רוח לגמרי! להיות עם האנשים שאני אוהבת! לאכול באמצע הלילה במוזס. וללמוד איך להתשמש בתפריט! להיות מגניבה ולקבל דף מגש ורוד!!11 לקחת מגנובים ממוזסXD להצטלם בפוזות מצחיקות
שוטרים שתקוע להם מקל במבוק בתחת [או לפחות ככה הם הולכיםXD] לחבק! להתרגש מאנשים, מהדברים הקטנים, שהם כל כך קטנים אבל הם יכולים להשאיר אותך שבועיים עם חיוך אמיתי על הפנים! לשמוע את "אחד" של עברי בלופים כבר מהלילה. לחזור הביתה ולדבר עם חיילים חתיכים ברכבת:) לחשוב על לעשות שנת שירות ולהתרגש! לחשוב על לעשות שנת שירות ולהתגאות! לישון! לדבר בטלפון עם אנשים חמודים
לצחוק! לצחוק מלא! שיש אנשים מדהימים שמסיעים אותך עד הבית:) שאולי התבאסתי, ואולי זה גם קצת שובר אותי.. אבל לא הייתי מוותרת על זה! ורק בגלל האנשים!

הכי כיף..

זה כשהכל נראה אבוד, ואין מוצא.. ואתה לא מפסיק לבכות ולהיות בעצבים במשך שבוע ויותר.. שיש אנשים שכל פעם מוכיחים לך מחדש שאתה בטופ שלהם, והם מוכנים להיות שם תמיד תמיד ולהקריב בשבילך המון...
וגם הכי כיף זה ללכת לארומה עם חברה טובה ולטחון את החיים
וגםםם הכי כיף זה לדעת שאתה אף פעם לא תהיה לבד, לא משנה מה יקרה. תמיד יש שם מישהו.. וצריך לדעת מאוד להעריך את זה
והכי כיף זה שמתקשרים אליך באמצע הופעה של עברי ומשמיעים לך את אחד השירים שאתה הכי אוהב בעולםם!!
תודה! וזהו

amitshilo

New member
הכי כיף! (איך שכחתי../images/Emo12.gif)

זה לשבת עם חברות בבית ולשבת אצל חברה, ושכל שניה מצלצל הטלפון מהופעה של עברי! אין עליכם!!

../images/Emo126.gifהכי כיף

זה הופעה של עברי עם אנשים שאני אוהבת הכי כיף זה גם להיות במסיבה עם אנשים מגניבים, ולתת לעצמי להשתחרר [עם קצת עזרה של אלכוהול] הכי כיף זה להגיד לאנשים דברים [טובים] שבחיים לא הייתי אומרת אם לא הייתי שתויה
הכי כיף זה להתפרע עם עוד 2 בנות ב"כוס הכחולה" גרסת ההופעה במסיבה הכי כיף זה לא לשים זין על אף אחד ולרקוד!

shahar1989

New member
גם אם לא מרשים לי אני שם.

אני.. פשוט... אני מאוהבת בפינדה. אני לא מפסיקה לחשוב על זה שעכשיו רובן מוציא צ'יפס ושסלבה החתיך הזה עומד מאחורי הדלפק, וז'ואן מפלרטט כמו תמיד עם כל הלקוחות[זכר נקבה, לא משנה..] שאלכס מתקן שימשיות שעפו ברוח... בא לי לשבת בשולחן שלנו...

בת 1986

New member
הכי כיף

זה להנות מהחיים אפילו שאין סיבה ספציפית.. ואפילו אם קורים לי דברים לא הכי מרנינים בזמן האחרון.. פשוט לקחת הכל בקלות

inbarIL

New member
הכי כיף

זה אתם
זה שיר חדש שליD: זה שמחר מפגש
זה שמחר כרמיאלללללל
זה להכין דברים ליומולדת של חברה
זה ששחר וענבר חזרו:) זה שמחר אני רואה את מנטה, וטרגר ומיכלי ועמיתשיייייי והיליק ואולי שחר
זה אוכל טעים

shahar1989

New member
הכי כיף

זה להיות שבוע שלם עם שתי הבנות שמכירות אותי יותר טוב מכל דבר אחר, להנות מכל שניה, לנוח מהעולם הזה, לאהוב אותן הכי שאפשר הכי כיף זה שיש לי תמונה עם האופנוע של רובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!1 הכיף כיף זה סלבה. וכל מילה נוספת מיותר. [
]

amitshilo

New member
|כוכב|ארבעים דקות אחרונות להצבעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|כוכב|

קדימה אנשים להפציץ!@$#^%

amitshilo

New member
../images/Emo41.gifארבעים דקות אחרונות להצבעה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif(../images/Emo67.gif)

העייפות העייפות

למעלה