inbarIL

New member
../images/Emo32.gif

קיבלתי אישור מיוחד לפתוח אוף
אז..תהנו
I
U

inbarIL

New member
הכי כיף

נו
אל תהרגו אותי
זה כשבוכים בטלפון שנה בארבע בבוקר ומסיימים את השיחה בצחוק. זה שאני אוהבת אתכן הכי שיש. זה כשמועדים עליי.

Orel ICE

New member
../images/Emo207.gif כל מנהלי הפורומים להכנס ../images/Emo26.gif

במידה ואתם רוצים לדון על ניהול הפורומים, הצעות לייעול, פעילויות משותפות של הפורומים ועוד כזה בקשו אישור לפה http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=31665 בין אלו שכבר בעלי אישור: shahar1988 או משו כזה שורטת קירות ComplicatedCutie

הכי כיף

זה שיש מי שגורם לי לחייך גם ב3 לפנות בוקר! שאני מכירה את הבנות הכי מדהימות בכל תפוז!
להגיד לכן שאני אוהבת אתכן! לעשות סדר בדיסקים לעשות סדר בחדר ולמצוא דברים שלא זכרתי את קיומם. להיזכר בכל מיני סצנות נוסטלגיות
לשתות קולה בלילה
שיש ועידה והמסנג'ר לא נתקע. ולסיום.. הכי כיף-צופים! כי בגרויות אפשר להשלים

shahar1989

New member
הכי כיף

זה להסכים עם ענבר, כי ועידה של פאקינג ח-מ-ש שעות עוד לא תראו בשום מקום!!@$#!@%@&#*% זה לפתוח את העיינים לצלילי ג'ק ג'ונסון כשאמא מתקשרת, להסתכל על השעון ולהגיד "כן אה. אין פלא שאני קמה ב2 כשדיברתי איתכן עד 5...!!!!!!1" זה לאהוב, ואני פאקינג אוהבת אתכם! זה לבהות ולמעוד... ועוד על שלה!
זה לא פייירר!!! גם אני רוצה!! זה לקנח את האף 83486589 פעמים בשיחה אחת... זה שאני יודעת שהיום בלילה יהיה שידור חוזר כלשהו של הועידה!!
כאילו אנחנו מסוגלות בלי באמת

amitshilo

New member
הכי כיף

זה לדבר עם ענבר ושחר בשיחות נפרדות, ולהרגיש כמו מטווחת
(ככה כותבים את זה?) הכי כיף זה להתעורר פעם ראשונה בשעה שהיא אחרי 12:30! כאילו, זה לא באמת כיף, אבל זו הדרך שלי להגיד שהיתה ועידה שולטת
!! ואפילו רעות בוכמן היתה קצת! אין, ועידה מדהימה
אני אוהבת אתכן עד האינסוף ומעבר לו

shahar1989

New member
נכון רעות בוכמן היא... היא.. היא..

סוג של... אה... אה... שניה... של... ואוו.. אין לי הגדרה אפילו... סוג של שליחת האלים כזה..
באה.. מצחיקה עד דמעות... מדברת מלא שטויות.. והולכת

inbarIL

New member
הכי כיף

זה לקרוא את השרשור הזה להישפך מצחוקD: זה מקלחת אחרי חזרות
זה אנשים מדהימים שאני מודה כל יום על זה שהכרתי אותם. זה בדיחות פרטיות. זה כשמצביעים לך על הציצי בתמונה
[
]

amitshilo

New member
../images/Emo41.gifהכי כיף../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

ש"אם לא את" פאקינג מקום שלישי בקליק! וזה עוד מסומן בירידה של שלב אחד!
אני מצביעה עכשיו מכמה משתמשים. אנחנו כל כך מעלים אותו למקום הראשון!

למעלה