noam1313

New member
ניצול ? עבודה בחופש

אני עובד בחופש בבריכה ואני בן 15 , אני מקבל כל יום 100 שקל יומית לא לפי שעות ורוב הפעמים אני עובד 10 שעות ביום אם לא יותר . העבודה היא לא קשה , 60% מהזמן אני לא נימצא בפעולה של עבודה , אבל 40% הנותרים הם של עבודה קשה מאוד {כיסאות , זבל , אירועים ענקיים } . אני מגיע בהסעה מטעם הבריכה וכל שבוע בערב אני לוקח חופש {אפשר לקחת יותר בשבוע } . זה ניקרא ניצול ? ואם כן מה לא לעשות ? אני רוצה לעבוד ... אז מה להגיד למעסיק ?

tal902

New member
אי תשלום מלוא השכר ע"י חברות כח אדם כשיטה

למה חברות כח האדם נוהגות כשיטה (שיטת מצליח) לא לשלם את מלוא השכר ולהוריד שעה שעתיים מהעובדים? זה מסתכם במאות אלפי אם לא מיליוני שקלים בחודש. זוהי גם הלנת שכר. למה אין איזה עורך דין ממולח שמגיש תביעה יצוגית בנושא. זה מקרה קלאסי כי אדם פרטי לא יגיש תביעה על חוסר של שעה. וגם אם הם מתקנים את הטעות הם משלמים בחודש שאחרי כך שהם מרוויחות חודש. חוץ מזה זה מאוד מעניין שהטעויות הם תמיד אבל תמיד לטובתן ולרעת העובד. מבחינה סטטיסטית טעות יכולה לקרות לשתי הכיוונים. אצלם זה רק לכיוון אחד לטובתם. מעניין מאוד וחומר למחשבה. כתבתי את על זה גם כאן ואתם מוזמנים לקרוא http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1289065

מישהו יודע מתי עובר חוק פיצויים גם למתפטר

החוק עבר קריאה ראשונה לפני שבוע מישהו יודע מתי צפוי לעבור בשנייה שלישית

סיוון61

New member
תלוי במדיניות החברה

יש חברות שמשלמות דמי פיצויים ברגע שהעובד מתפטר ! תשאל את החברים שעבדו בחברה! תמיד אבל תמיד ברגע שהעובד מתפטר מבטיחים לו המון דברים ומשקרים לו בפנים!!! אין שום קשר בין החפיפה לפיצויים ,כמו שאין קשר בין קידום בתפקיד לזה שאתה מתפטר הרי אם היו רוצים היו מזמן מקדמים אותך!! אף אחד גם לא יחתום איתך על "הסכמה הדדית", תשכח מזה אתה מבחינתם כבר "שרוף"! הדברים שקובעים הם החוזה ומדיניות החברה ולא עד כמה שתשקיע בחודש האחרון!

למעלה