אולי במקום לארגן לי

נארגן יחד ילד לתפארת מדינת ישראל
להזמין לנו צימר רומנטי?

אגם גם

New member
אתה בטוח?

אחרי הכל, מי יודע אילו מוטציות מתפתחות להן לאיטן באיבריי הפנימיים אז ווי ספיק?....

tintong

New member
צימר רומנטי ? ../images/Emo6.gif

ועוד לשחק שם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יודע אם אתה מכיר את אגמי ? א. היא טובה במכות
ב. עצם המחשבה שלך , היא תקרע לך את הצורה
ג. המבט ירוק שלך ... יהפוך למבט לחדשות
חתולים אתה אוהב ?

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

עכשיו הרגת אותי, המבט יהפוך לחיים יבין ? איכס פיכס חתולים!

יא , בקצב הזה

אזמין לך חדר ממ"ד, במקום צימר רומטני, נראה לי את לא כ"כ עדינה ... תקשיבי טוב טוב פעם אחרונה ,חתולים איכס ! פיכס ! באעעעע ! תגידי רגע בלי עצבים, יכול להיות שאת בכלל "בחורילה"?

ווא-עליך...../images/Emo6.gif

גםגם היא אחת המתוקות פה, ותיזהר שהיא לא תדביק לך גם אח תאום בנוסף לשתי האחיות שכבר קיבלת ממנה...

מה זה מתוקה ../images/Emo6.gif

ס~ו~כ~ר~י~ה
חחחחחחחחח אחרי כל הודעה יש לי עוד אחות
< מיצולינק'ה את דפוקה!>

אגם גם

New member
תקשיב אתה בעצמך טוב טוב...

חתולים זה לא איכס פיכס, לעומת זאת, אנשים ששונאים חתולים - זה איכס פיכס! מרוכז! גולמי!! (איך אפשר לשנוא את היצורונים האלו?..) ואני אישה לחלוטין. ואפילו די רגועה. שאל את מיצה

אגם ביקשתי בלי עצבים, נכון?

אני מכבד כל אחד , לא משנה אם הוא מגדל בעל חיים כן או לא, ולכן אני חושב שצריך להיות סובלנו וסבלני כלפי אנשים שחושבים אחרת, זה בסדר וכך צריך להיות, תארי לך שכולם היו אוהבים את אשר את אוהבת, העולם היה מצ'עמם ולכן צריך לכבד גם אנשים אחרים, אני באופן אישי מאוד אסטטי ולכן לא אוהב שערות ושאר ירקות של בעלי חיים, גם הריח שלהם מגעיל אותי, תלמדי לכבד גם דיעה אחרת....לה לה לה לה ... אין צורך להתשמש במלים גולמיות, אלה היו 60 שניות על (( כבד את אחברך לפורום, גם אם הוא חושב אחרת))

אגם גם

New member
מאחר ואינטונציה לא עוברת בכתיבה בד"כ,

תן לי להבהיר משהו - אני מאד, מאד רגועה.. וממש לא עצבנית
כל מה שכתבתי פה נאמר עם קורטוב של הומור. אתה אמרת - חתולים זה איכס פיכס, ועניתי לך באותה השפה - אנשים ששונאים חתולים, הם איכס פיכס.. כך שאתה התחלת עם האיכספיכס
אני בכלל לא נוהגת להשתמש במילים האלו, תכלס. ובנימה קצת יותר רצינית - אני סבלנית וטולרנטית מאד, האמן לי.. אין לי בעיה עם אף אדם בהיותו אדם. שכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון, איש באמונתו יחיה. לי, באופן אישי, קשה לקבל או להבין אנשים שיש להם רתיעה מבעלי חיים. לדעתי, זה אומר משהו מאד בסיסי (ולא חיובי במיוחד) על אותו אדם... קשה לי להבין איך אפשר שלא לחוש חמלה בסיסית כלפי יצור חלש ממך. אבל, אני לא כופה דעתי או השקפותיי על אף אחד, או דורשת/מצפה שכולם יהיו כמוני. אני היא כזו, וכל האחרים, הם כל האחרים.. וגם אני "אסתטית" להגדרתך.. ניקיון חשוב לי מאד, ועדיין - מקבלת את השערות של היצורונים שלי באהבה (ועם רולר חזק במיוחד)

Mika Rali

New member
אח שלו נפלת חזק

גם פולניה וגם עם עשרה חתולים
אני במקומך מתחילה לשיר הללויה בחתולית
גם גם סיבו' סיבו'....
אין לזלזל בכוחה של הגם גם...

אגם גם

New member
טוב, אל תוציאי אותי פה פסיכית...

אין עשרה, יש רק שישה
וזה עוד ברוטו.. שניים זמנם שאול, והרביעייה הנותרת.. נו.. בקרוב אם ירצה השם אעבור לבית עם גינה, והדילול הטבעי יעשה את שלו....

Mika Rali

New member
../images/Emo6.gif שניה PP

בדקה וחצי ושלוש שורות חיסלת 6 חתולים בשקט! ואת מתלוננת עליו?! נשמע שאת בדרך לזוגיות מופלאה עם מבט לחדשות.... אין חתולים אין פרווה יש מבט לחדשות!
אוללללללההההה וואי שהצפוני שלך לא יחנוק אותי!

למעלה