אגם גם

New member
../images/Emo32.gif

אז המשרד עבר לרשת סלולארית אחרת לא מזמן... ומאז חיי אינם חיים
שיחות מתנתקות לי באמצע, אנשים מנסים להשיג אותי ואינני זמינה, רעשים בקו, ועוד מיני גוד סטאף. כמובן שאינני מודה שהבעיה היא בטלפון שלי ומפילה אשמה על כל הסובבים, אבל... לא ניתן לטמון עוד את הראש בחול! הרשת הזו קקה! ובכן, פנינו לחברה הסלולרית, הם באו עם מכשירים, עשו בדיקות, והחליטו שהבעיה טמונה במשרד שלי בלבד (כל שאר האזורים פה מתפקדים היטב), ולפיכך - הם מגיעים לפה ביום ראשון להתקין אנטנה סלולרית - פה - אצלי - בתוך המשרד
והשאלה הנשאלת.. האם להתחיל לנסח צוואה? ואם כן, למי לתת את אהוב נפשי, הטעם לחיי, הסקסי מכולם - המקינטוש שלי?

תבקשי שיתקינו אצלך בחדר

מספר אנטנות סלולריות
אומרים ששדה של אנטנות כאלה מקטין את הקרינה

Rtitan

New member
בשום!! פנים!! ואופן!!!!!!! ../images/Emo88.gif

בניגוד למה שרוצים שנחשוב, הקרינה הסלולרית הזו הורגת ועוד איך. בדיוק לפני שבוע התפרסם מאמר שהוזמן על ידי חברות הסלולר בבריטניה שהמסקנה שלו היתה עלייה של 80% בגידולים על עצב השמיעה הסמוכה לטלפון. מאמר אחר מפרט את הדרך שבה הקרינה הזו יוצרת רדיקלים בגוף שעשויים לדפוק את ה-דנ"א... לסיכום - תגידי להם "על גופתך" תרתי משמע. תגידי לאחראי שתתקיני כזה מתקן אחרי שהוא יתקין אותו בחדר של הבת שלו...

אגם גם

New member
או כתומה..

או בכלל כחולה... להגנתי ייאמר שלא הסגרתי את החברה הצ'קמוקה

אגם גם

New member
הם עצמם..

ועוד בשיא הנונשלאנט.. גם אני קצת מזועזעת.. להטיל וטו? אבל אין פה קליטה!!

אגם גם

New member
בדיקה קלה עם הקולגות שלי פה..

העלתה כי בכל משרד ומשרד אצלנו - מלבד זה שלי - כבר קיימת לה אנטנה סלולארית מותקנת בתוך התקרה האקוסטית!! יש מצב שאלו לא הגלולות שאחראיות למיגרנות המטורפות שלי לאחרונה?? השם ישמור..

watcher3

New member
רק שלא תתנפח לה הבוהן של הרגל ותהיה כחולה.

אחרת איך היא תעביר הילוכים?

לא נורא...

Rt, סתם לידע כללי, כל מולקולה שמכילה חמצן ושנכנסת לך לגוף עלולה ליצור רדיקלים חופשיים בתהליך שנקרא פוספורילציה אוקסידטיבית. הגוף משתמש באנזימים מבורכים שנקראים אנטי אוקסידנטים. גם בגרעין התא יש אנזימים שתפקידם לתקן את ה-DNA במידה ונדפק... כוס יין אדום בערב תהרוג את הרדיקלים שמטיילים לכם בגוף וגם תתן הרגשה טובה! אגם גם, את יכולה לנצל את הקרינה לסרט טוב, כי פופקורן כבר יש...

אגם גם

New member
../images/Emo5.gif

אם זה אמיתי... אז אין לי הרבה מה לומר מלבד אללהיוסטור ולהקתו..

Rtitan

New member
כן... רק השאלה היא של מינון...

נכון שאנחנו לוקים בסרטן לא מעט פעמים ואפילו לא יודעים את זה כי הגוף מתקן את ה-DNA הנדפק - כל זמן שהמנגנון פעיל ולא מועמס מדי המערכת יודעת לתקן את הפגמים - הבעיה היא שבמינון גבוה מדי מתחילות הבעיות וכאן הבלאגן. העובדה היא שהגוף לא מצליח לתקן הכל - אחרת לא היינו שומעים על המחלקות האונקולוגיות, ואת הקשר בין רדיקלים חופשיים לבין סרטן, הרפואה מכירה כבר עשרות שנים.

למעלה