ריבקה34

New member
ד"ר פרנקל../images/Emo45.gif

בוקר טוב בנות, חג עצמאות שמיייח. אז אני רוצה לומר לכן...בעצם אין לי מה לומר...חח הייתי בערב החג אצל ד"ר פרנקל בתל השומר, אין לי מה לומר, הוא מדהים, כל כך סבלני, כל כך איכפתי. ישבתי אצלו שעה שלמה, לא פחות ולא יותר. הוא התעניין בסקרנות בתיק שלי, הקשיב לכל מה שהיה לי להגיד ומה שלא היה להגיד הוא ניחש נכונה. אין...אני לא יודעת איך לא ביקרתי במרפאה הזו כבר לפני שנים. בנות..הוא מדהים והמרפאה הזו בתל השומר....שני מילים לי עליה...בית חם!! זהו, שיהיה לכן סופ"ש מדהים. ריבי

כנ"ל כנ"ל

נכנסתי בדיוק כדי לכתוב הודעה כזו. סוריאנו. שיהיה בריא עד 120. אמן. הקשיב, האמין, היה ישיר ונחמד. כיף שיש רופא חכם שמאמין. לא מובן מאליו בכלל.

../images/Emo32.gif

יש לי תור בשבוע הבא למרפאת אנדו' בתל השומר (כן, כן ממתינה קיבלה שכל) וחזרתי עכשיו מקופת החולים שלי (כללית) ותנחשו מה??? בלי הפנייה אין טופס אבל מתל השומר לא שלחו לי עדיין זימון והיום התקשרתי לברר אז אמרו ששולחים היום. בכללית אמרו שיש להם בעיות עם תה"ש והם צריכים לשלוח את הזימון לועדה. חשבתי לפנות לרופא הנשים שלי שיתן לי הפניה היות והוא מכיר את המרפאה אבל, עד שיהיה לי אליו תור יקח אולי זמן ואני מפחדת שלא יאשרו לי טופס. מה עושים????

זואילי

New member
הי ממתינה

אם הזימון כזה חשוב לסניף שלך, אז תבקשי מהמזכירות בתה"ש לפקסס לך את הזימון ובמקביל לשלוח אלייך בדואר. מקווה שרופא המשפחה שלך יוכל לקבלך כדי לכתוב לך הפנייה ואז את 2 הטפסים תגישי לסניף שלך. במקרה הגרוע - תגיעי לתה"ש ותשאירי צ'ק פיקדון ואז בדיעבד תגישי להם ט. 17 אם את חושבת ש 99% הקופה תאשר לך. אם את סקפטית לגבי אישור הקופה אז תגיעי לתה"ש ותשלמי 98 ש"ח וסוף לסיפור.

למעלה