איכ :S
B Brombit New member 30/4/08 #47 ו, למה את חושבת ששמו את זה? ../images/Emo11.gif../images/Emo115.gif אבל נו, מה יש לך להקשיב לי, אפילו ג'וקים אני אוהבת והאייקון של היתוש ממש חמוד
ו, למה את חושבת ששמו את זה? ../images/Emo11.gif../images/Emo115.gif אבל נו, מה יש לך להקשיב לי, אפילו ג'וקים אני אוהבת והאייקון של היתוש ממש חמוד
T TheImpactBoy New member 29/4/08 #24 גם עם זה אני מסכים ../images/Emo3.gif ים, בריכה, אווירת חופש, וכמובן, בחורות... . אלעד, יש לך מתחרה.
א אטומיק בייגל New member 29/4/08 #27 יש בריכות מחוממות, חופש בקיץ זה רק בבי"ס ובחורות לא נכנסות לשנת חורף.
T TheImpactBoy New member 29/4/08 #29 ברכות מחוממות לא עושות לי את זה. אני אוהב לחזור מהחד"כ ישר לבריכה בחוץ, חופש בקיץ הרבה יותר "פתוח" מאשר בחורף (טיולי שטח וכו') ובחורות בחוטיני בחופי הרצליה!!!
ברכות מחוממות לא עושות לי את זה. אני אוהב לחזור מהחד"כ ישר לבריכה בחוץ, חופש בקיץ הרבה יותר "פתוח" מאשר בחורף (טיולי שטח וכו') ובחורות בחוטיני בחופי הרצליה!!!
B Brombit New member 30/4/08 #46 זה ביקיני, לא חוטיני ../images/Emo22.gif ../images/Emo115.gif חוטיני זה תחתונים, לא בגד ים חשבתי על זה בפעם האחרונה ששמעתי את "החוף של טרפטוני"
זה ביקיני, לא חוטיני ../images/Emo22.gif ../images/Emo115.gif חוטיני זה תחתונים, לא בגד ים חשבתי על זה בפעם האחרונה ששמעתי את "החוף של טרפטוני"
L Learn To Fly New member 30/4/08 #70 אולי אצלך זה היה ככה מיום ראשון../images/Emo6.gif בהרצליה לא... ממש לא><
T The phantom of opera New member 30/4/08 #37 קראתי בתור טל-נושם ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ~מצטערת על ההודעה. אני יודעת שלא אמורים לשרשר לתפוזאנשים. אל תהרגו אותי S:~
קראתי בתור טל-נושם ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ~מצטערת על ההודעה. אני יודעת שלא אמורים לשרשר לתפוזאנשים. אל תהרגו אותי S:~
T The phantom of opera New member 30/4/08 #38 ../images/Emo180.gif *../images/Emo180.gifקורה לי כל חצי שנה מחדש ../images/Emo122.gif
I Ice Queen 7 New member 30/4/08 #39 גם אני, לא ככה קוראים את זה? ס.ס (וזה הזכיר לי את טל חסר המחשב ;; )
T The phantom of opera New member 30/4/08 #44 ../images/Emo180.gifגם לי. בגלל זה כתבתי P: זה משהו שקשור לטלנובלות, אז אני מניחה שזה אמור להיות טלנו-שם. כאילו. השם של הטלנובלה. ~אם זה ישלח פעמיים אני ארצח את המחשב~
../images/Emo180.gifגם לי. בגלל זה כתבתי P: זה משהו שקשור לטלנובלות, אז אני מניחה שזה אמור להיות טלנו-שם. כאילו. השם של הטלנובלה. ~אם זה ישלח פעמיים אני ארצח את המחשב~
א אטומיק בייגל New member 30/4/08 #56 גם אני. ולא טרחתי לקרוא בתוך ההודעה כדי לדעת איך כן קוראים את זה ומה זה XP