אה ועוד משהו הפעם מצחיק XD השכנה המפגרת שלי
כל המתגים בבניין שלנו זה אותו דבר..ולא כתוב..אם את לא הבת של אורי גלר אין לך סיכוי לנחש מה שייך למה.. קיצר אני רציתי להדליק היום את האור בחדר מדרגות והדלקתי בטעות את זה של הכניסה.. אז בדיוק אחת השכנות שלי הייתה שם והיא פתחה את הדלת של המדרגות: למה הדלקת פה אור? אני: הדלקתי במדרגות.. היא: הדלקת גם פה! אני: לא יודעת..רציתי להדליק במדרגות היא: אבל הנה יש פה אור, אני רואה ואת היחידה שנמצאת פה!!!!!!! למה את מדליקה את האור פה עכשיו יש אור יום!!!!!!!!! אני בשיא העצבים: בסדר התכוונתי להדליק במדרגות מאיפה לי!! מה הטמטוןם הבנו שיש אור בכניסה אז הדלקתי בטעות מי יישמע..גם ככה זה מהאורות שנכבים אחרי דקה וצריך להדליק שוב
מקסימום החשבון חשמל החודשי של הבניין עלה ב10 אגורות, מילה שלי היא לא תמות מזה
איך אני שונאת אנשים קטנוניים כאלה
או שלפני כמה ימים נכנסתי למעלית והיו פול אנשים ולא הגעתי לאיפה שבוחרים קומה... אז ביקשתי יפה מאחד השכנים ללחוץ בשבילי...אז הוא לחץ ואז הוא שואל אותי בחצי חיוך חצי כעס "מה, זה קשה לך מדי?" מה מה! XD דמאט טוב שכל המעלית לא הייתה דחוסה ואנשים נשענו על זה ואני הייתי בסוף שלה יש לי את השכנים הכי מפגרים בעולם גם אחד שגר מעליי יש לו ת'מחלה הזאת של האנשים שקודחים בקירות 24 שעות דווקא מעליי הוא קנה דירה...כבר 4 שנים הוא קודח עוד שניה הוא בתוך החדר שלי X: