גשם =]

אומנם חזרתי כולי רטובה הביתה מהגשם אחרי מבחן התקשורת (שאני מקווה שהלך לי טוב!!) יצאתי מבית ספר היה קריר התקשרתי לאמא שלי והיא לא יכלה לבוא לקחת אותי אז הלכתי ברגל תוך 10 שניות ירד מזה גשם כולי הייתי רטובה זה היה מעצבן אבל לא הפסקתי לצחוק\!!!אחרי זה כבר יצאה השמש ..סזה היה מוזר לא למדתי היום בכלל!=]

dina101

New member
שנים שלא הייתי פה ../images/Emo10.gif

אין לי זמן לנשום ,אני בשוק.. אבל היום זה לא פעם ,ולאט לאט אני מתחילה להרגיש יותר טוב עם דברים מסויימים. והתגעגעתי מאוד ):

יש!

קיבלתי 70 במבחן בכימיה שהיה בשבוע שעבר. וזה הציון שלי בקורס. אני מרוצה מזה.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifהעיקר שאתה מרוצה../images/Emo13.gif

70 זה אחלה בכימיה!
שמחה שאתה מרוצה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifגאד../images/Emo70.gifכמה קיללתי הרגע../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

אני בהלם מעצמי..
איזה יום מושלם היה לי היום
הלך לי נורא נחמד בסיירות (ראיון ארוך וחופר..), אח"כ ת"א היה אחלה!! והייתי בחנות אנימה שכ"כ רציתי והגעתי למסקנה!! כל מי שקשור לאנימה ממש מטומטם חחח סורי אבל הם מדברים בצורה ממש מפגרת חחח אבל אחלה חנות!! ואז ראיתי את מאיטה שלי!! והיה לי כ"כ כיף איתה!! מאיה אני אוהבת אותך
אממ זהו בעיקון.. אה! וואי ישב לידי מישהו באוטובוס כ"כ...
חחח לילה טוב!

menori

New member
אחאמ אחאמ..

היית במקרה בדיזינגוף?? ואנימה זה מאגניב ויפה ומשוגע!!!
.. כמוני.. רק בלי היפה והמאגניב..

שלומיתת

New member
יום חביב

במקום ללמוד הלכתי לקנות בגדים עם אמא
אז מצאתי רק חצאית אבל נמשיך לחפש מתישהוא לילה טוב!

dina101

New member
בדדדדדד

עם הזמן הבורח ,והזמן לא שוכח,להציב את הגבול.
. כמה זמן לא שמעתיייייייייי תשיר הזה !#$~%$& אואואוא. בדדדדדדדד אלך,גם תפילה איןלי. בלי עתיד,בלי תקווה..... . צהררים טובים. אני ניפגשת עעוד מעטעם נציגי בתי ספר בהקשר לנושא האלכוהול בחולון.. ועם עוד נציגים ואחראים על זה בעיר. זה נשמע מגניב.

niro levi

New member
../images/Emo216.gifנמאססס ליייי מבית ספר!!!

אוףף דייי כבר אין לי כוח!! נמאס לי.. כבר אין לי חיים... כל יומיים מבחן ויש עבודות ושיעורים ותיגבורים דייי כברררר שתיגמר השנה הזאת אוףף אין לי כוח יותר!!! מחר יש לי מבחן בהיסטוריה ולא למדתי כלוםםם ואני לא יודעת כלוםםם וזה מועד ב' ואין לי כוח ללמוד בכלל.. למדתי אולי שעתיים היום ואתמול רק קראתי את החומר.. ונשאר לי עוד מלאאא חומר..

אני מבינה אותך!

אני ממש מבינה אותך גם אני בעומס ענקי יום שישי מבחן ה1000 שלנו במתמתיקה ויש לנו גם כל יום שני בוחן במתמתיקה ומלא עבודות בכללי באנגלית מפוצצים אותנו בחנים מבחנים בהכל היסטוריה זה מלאא חומר כל מבחן אני מרגישה שאני פשוט חייבת חופש!! אבל אין מה לעשות אולי לבקש שיורידו לכם קצת מהעומס שיתנו פחות שיעורי בית עם יש מבחן ממש קרוב... או שתסדרי את הזמן שלך ככה שתכלי גם לכין שעורים גם להתכונן למבחנים וגם לנוח ולעשות דברים שאת אוהבת.. בהצלחה במבחן מחר.. תלמדי תעברי על החומר.. בהצלחה

למעלה