tal 01

New member
מבינה אותך..

גם לנו יש מלא עומס... אבל אל תעשי את אותה טעות שאני עושה- תשקיעי, תעשי שיעורים, תלמדי למבחנים! ואז תקחי לך כמה זמן למנוחה שתרצי..:] אם הייתה לך שביתה, אז כנראה שזה בגלל זה כי הם חייבים להספיק חומר..אולי מחצית הבאה יהיה יותר טוב. בכל מקרה, בהצלחה!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifתודה האני../images/Emo24.gif

היינו בשביתה בגלל זה כל העומס הזה כאילו שאין מספיק עומס בכיתה יא'.. יאללה גם כן השביתה הזאת רק דפקה אותנו בסופו של דבר.. וכבר אין לי חשק וכוח להשקיע ולהכין שיעורים.. אני כבר מזלזלת בהכללל כי פשוט נמאס לי..

tal 01

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif

אבל תזכרי שבסופו של דבר את תראי שכל ההשקעה הזאת לא הייתה לחינם/tapuzforum/images/emo13.gif/tapuzforum/images/emo24.gif

לרגע רגע לא לחשוב... רגע לאהוב...

מה שעליי עובר... כשאתה חוזר... אם אתה חוזר... עלה לבן נושר... והזמן עוצר... איך הזמן עוצר........ אני רוצה יום ראשוווווווון

אמ...

היה היום יום נחמד כזה.. דיברתי עם חברה שעברה איתנו בית ספר שלא דיברתי איתה הרבה זמן שיחת נפש כזאת .. היה נחמד אמ... היה נחמד היום קצת משעמם קצת בודד בהפסקה האחרונה אבל בסדר... אני אחיה.

שלומיתת

New member
../images/Emo183.gif שאלון!

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:

שלומיתת

New member
../images/Emo3.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:המבורגר,פסטה,וכל מרק אפשרי 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: סגול,שחור,שמנת/חום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:שולטים?
סינרגיה,ד"ר קספר,רדיוהד.. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: מביניהם בתאל היא המוכרת אז מה זה משנה השאר?
5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:שיש לי בבית? המ..אפרת גוש,ד"ר קספר ואיפה הילד 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: רק גולף מוכרים מביניהם 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:שלוש?ממ.. אין לי שלוש.. כנות זה הדבר היחיד שעולה לי 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצלנות, חוסר טקט לפעמים, וביישנות [גם לפעמים] בזמנים הלא מתאימים 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: אין לי שלושה ערוצים
ואני בקושי רואה טלויזיה 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: לא יודעת,איפשהוא בהופעה עם אנשים כיפיים 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:שיער, צבע עיניים, והאף אבל רק כי הוא גמיש חחח 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: שומן, הגודל של העיניים, רגליים 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: ימים לבנים, ניחוח אישה, משפחת סימפסון 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:כרגע.. פלפ בק- ד"ר קספר, לא שרע לי- אפרת גוש, הו הו - ד"ר קספר 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: הישרדות,נולד לרקוד וCSI 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: צניחה חופשית, באנג'י, לאכול סרטן
17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: ללכת ליותר הופעות, לעשות דיאטה נורמלית ולישון כל יום עד שעה נורמלית 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:ג'יין אייר, אלף שמשות זוהרות, משאלה אחת ימינה 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אין לי אחד,אז שלושה?! 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספרות, ספורט ומת' רק בקטעים המצחיקים...בשאר לא. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:וניל עוגיות..אין לי שלושה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אמא,אבא,אחותי? 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: ממ 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:מסנג'ר, פורומים ולקרוא בלוגים מסוימים 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שמת' יעלם מהעולם, שיצנחו עלי מליון שקל, שאני ארד פתאום 5-6 ק"ג 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: המשקל,המצב הכלכלי, ולא יודעת? 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:מכבה את השעון מעורר וחוזרת לישון, אח"כ קמה ומצחצת שיניים, ושירותים.. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מתקלחת, ואז יש את הקטע עם השיער והקרמים ובלה בלה בלה, ואז מתמתחת [שזה הכי חשוב!!] הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo204.gif.

1 מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: סלט, פסטה, תותים 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, ירוק, אדום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: ריטה, סינרגיה, היהודים 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: הם יודעים מי הם
5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: בלתי אפשרי
6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ציפי
אין חברה מוכרת במיוחד.. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אני טיפשה. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אני טיפשה. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: אקסטרה הוט, ביפ, הוט3 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: אי בודד\לונדון\ג'קוזי. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אבודות והוזות, החיים בלעדיי, לא עולה לי עוד אחד 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: אבודים, האוס, סאות'פארק וחברים (נו זה הולך ביחד בביפ
) 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: אנלי כוח לחשוב
17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: צניחה חופשית, לטוס ללונדון עם חבר\ה, לנסוע לחופשה לאמשנה איפה- צריכה את זה
18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: וואי וואי. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: דרכו על הפצעים עוד קצת. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספרות, אנגלית, ספרות [נו אין עוד
] 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: סנאי, כלב, אוגר 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: פררו רושה, ריבת חלב, מקופלת [באייס סטון
] 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: משפחה? 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: .. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: מסן, פורומים, באבלס חח 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שיגידו לי שמבטלים את הבגרויות ולא צריך ללמוד יותר ואפשר לנסוע לחופשה
לא צריכה יותר כלום! 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: בן\תזוג, עבודה וזה. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מושכת במיטה כמה שיותר, מתעצבנת על משהו [כמעט שאין אצלי בוקר בלי עצבים חח אני לא טיפוס של בוקר], מצחצחת שיניים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מתקלחת, מצחצחת שיניים, שמה מוזיקה ולפוך.

3 3 3 3 3 גאאאאש

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:
שוקולד, פסטה, ועוד משו
2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:
צהוב שחור ירוק 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:
סינרגיה, היהודים, אלטר, ברייקינג, 30 שניות........ 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:
טושקה, עדי, סבט 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:
פורטה, מציאות נפרדת, צועקים 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:
מה שזול ויושב טוב 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:
לא מעידה על עצמי 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:
סומכת על אנשים יותר מדיי 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:
24, MTV MUSIC, M2 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:
פיראוס, ריו דה ז'נרו, בואנוס איירס. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:
עיניים 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:
כל השאר
13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:
החתונה של החבר שלי, נוטינג היל, קסם מעשי. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:
ספרי, הזמן שלך, breath 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:
רוקסטאר סופרנובה (נגמר היום), הישרדות, גילמור 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:
מה שהולך בהישרדות עכשיו 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:
הופעה של ברייקינג, הופעה של אלטר, הופעה של 30 שניות... 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:
הוביט, שר הטבעות, שעות מתות 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:
חחחחחחחח דברו איתי עוד שבוע. אני אהיה עוד יותר אבודה 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:
היו... כימיה וזהו בערך... 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:
דולפינים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:
שוקולד, ריבת חלב, עוגיות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:
ההורים שלי... 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:
המממ 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:
בלקג'ק בפייסבוק
, פורומים שונים וזהו בערך 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:
אני רוצה לעשות משו עם עצמי 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:
אני אהיה משוחררת... סטודנטית... וקצת הרבה בריאה יותר בע"ה 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:
מדליקה את האור... מצחצחת שיניים... קוראת עיתון 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:
מכבה את האור בסלון, מכבה את הפלורסנט בחדר, מכבה את המנורת לילה

בת אלי91

New member
:)

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: לזניה,כלמיני סוגי פסטות,סלטים טובים 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: אדום,שחור,כחול 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: רדיוהד,קספרים,ג'ף באקלי 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: ממי שאתם מכירים זו שלומית האנורקטיה והיפה 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: יש המון.. אבל כרגע- The Bends,Grace וההופעה של קספרים 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: זארה! אבל לרוב אני קונה במקומות לא מוכרים 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: כנות,יושר ושאפתנות 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: ביישנות לפעמים, חוסר טאקט,ביקורתיות יתר 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: יס1 ו-12 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: במיטה! ואם אפשר שזו תהיה מיטה בקאריביים
11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים,שיער 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: משקל,אף 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: יש הרבה.. הסרט האחרון שראיתי ואהבתי היה 'ללכת על המים'. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: שוב,יש המון.. כרגע זה- Black Star, Eternal Life ובואי דינה 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: הישרדות,האנטומיה של גריי 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לאכול לא כשר,להרוג מישהו 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: ללכת כבר להופעה, לנסוע בעתיד לדרום אמריקה 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: משאלה אחת ימינה,רודף העפיפונים 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מאושרת,בריאה ומבחינה מקצועית,מי יודע, אולי רופאה.. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ביו',אנגלית 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים,דולפינים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל עוגיות,שוקולד,פררו רושה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא,אח שלי ואנשים מוזרים בהדר
24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: יש כמה כאלה 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשמוע מוזיקה,לדבר עם אנשים,פורומים למינהם 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שיהיה חופש מרענן של שבוע-שבועיים,רק כדי לצאת קצת מהשיגרה, שאני אמצא עבודה ושאני אוריד את המשקל המיותר הזה.. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: וואו,5 שנים? אני מקווה שאני אהיה בנאדם טוב יותר, שהמצב הכלכלי ישתנה, שתהיה אהבה 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: חוזרת לישון עוד קצת,מצחצחת שיניים,מתארגנת 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: אומרת לל''ט לכולם,מצחצחת שיניים,חושבת על מה שהיה היום ועל מחר.

yallush

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: וואי וואי וואי, סטייק, שוקולד, אורז[גם אפונה, וכל בשר שהוא וכל מיני דברים שבורחים לי מהראש] 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: חום, שחור, ירוק 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: פיי כרגע BAD PLUS גרוניך יש מלא, אבל בא לי לכתוב רק 2 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אור, אור, דנה, אלונה, יותם[חח 'שלוש'] 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: זארה, H&M, אוהבת גם יולי[אבל זה יקר כמו החיים] 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: כפרהעליי 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ[רק בגלל סיינפלד וסאות'פארק, שלא תחשבו שאני רואה את הדברים הגרועים שיש שם] VOD ערוץ 5 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: פה אצל אור עם אלונה 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: טווס הזהב המלך 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: כרגע, דקסטר פריזן ברייק סאות'פארק 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספרות היסטוריה וקולנוע כמובן 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד שוקולד ועוד קצת שוקולד 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אור, אמא, אבא 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: סתמו ת'פה כבר 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:

קצר ולעניין../images/Emo13.gif

מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: אוכל סיני, ואוכל טעים של אמא ואוכל פשוט כזה כמו שניצל וצ'יפס וכאלה.. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: לאחרונה שמתי לב ששחור חום וכחול בעיקר 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: רק 3? מוש משינה וסינרגיה [יש עוד אבל בקטנה..] 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: אלאניס מוריסט לייב [משו בן #$#@$], מוש בן ארי לייב ומשינה לייב [אולי מתישהו גם סינרגיה לייב? חחח 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אין משו ספציפי... יש אחת שנקראית שמיים וארץ.. שנראה לי שהיא רק בכפרסבא.. חנות בגדים שאנטי כזאת.. אבל יפים! אה כן גם no name 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: כשהיה לי יס [ז"ל] אז בעיקר שלושת הערוצי סדרות וזה.... בהוט.. האמת שכלום 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בקאריביים [לא בהשרדות חח באיזה מלון כיפי כזה...], במיטה לישון, לצאת עם חברים 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים רגליים ואף. וזהו חחח 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: כל השאר 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: יש מלא.. בעיקר קומדיות וכאלה 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: לאחרונה...i was hoping של אלאניס, אמ....נראה לי שכל הדיסק שלה בעצם... בגדול יש מליון שירים 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האנטומיה של גריי
, עקרות בית נואשות, האוס [כל מה שאני לא אראה במיליון שנה הקרובות] 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לרצוח [חיה/בנאדם], לוותר על חברים טובים/משפחה, לפגוע באנשים בכללי 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: צניחה חופשית, צלילה עם דולפינים, סנפלינג 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: חחחח 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: וטרינרית, רופאה, עובדת במשו עם רפואה קיצר 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ביולוגיה ביולוגיה ביולוגיה... היו עוד כמה, אבל אהבתי את המורות, לא את המקצוע 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים דולפינים חתולים וכל דבר גורי חח 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל עוגיות, קרמל/ריבת חלב, וסוג טעים של שוקולד 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא, אבא אחותי והאחיינית
24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: חברה שלי שבצבא ואני מתגעגעת, ושני השמות האחרים שמורים במערכת. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: סתם שטויות האמת חחח פורומים וכאלה 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: הראשון שמור במערכת, חברה שלי תתקשר, שהמספרה תהיה פתוחה כדי שיתקנו לי תתספורת חח 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אופי, מקווה שמראה, כמות החברים חח 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מפסיקה ת'שעון, חושבת מה ללבוש, חושבת איך להתחמק ממה שצריך לעשות מסתובבת לצד השני וממשיכה לישון [וקמה אחרי כמה דקות] 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מקלחת, מחשב ופיפי [כדי שאח"כ לא יהיה בלילה וזה..]

menori

New member
../images/Emo9.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: סלט, פירה ואורז
2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: אדום, שחור ולבן 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: סינרגיה, אוואנסנס ומיי כימיקל רומאנס
4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: מהב''ס: שניים מי''א ואת אולגה אבל רבתי איתה היום וזה.. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: "צועקים על אהבה" סינרגיה, "פאללן" אוואנסנס ו"דה בלאק פאריד" מיי כמיקל רומאנס
6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: סלקשיין, מרכז הלבשה..חח לא סתם.. (למרות שזה לרוב כן..), "גונג", "זארה" אבל אני לא קונה שם ו"פוקס" וגם שם אני לא קונה
7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: תמימת, נדיבות ולא יודעת.. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: קנאית, לפעמים מניאקית וגם זה שאני מתערבת מתוך רצון לעזור אבל מפקששת עוד יותר..
. נו איך קוראים לזה..אה כן טמטום... 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: MTV.. לפעמים.. ערוץ 24 והוט 3 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:איטליה, טורקיה ויוון 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: הידיים, השיער והשפתיים שלי 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: כל השאר.. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אינויאשה, סאקורה ושרק
14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: יש הרבה.. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: קייל XY, היה שוגר אהובתי וזהו.. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: מין בתשלום..[יענו זונה], לאכול דברים שמגעילים אותי ולהרוג מישהו 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לראות את סבא שלי ז''ל שוב ולהיפרד ממנו, לפגוש את כל המשפחה של ולגרום לשלום 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: יומני הנסיכה..זהו.. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: זמרת (לא..), שחקנית (יש מצב) ווטרינרית 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: היסטוריה, ספרות ותנ''כ.. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבה, לביאה ודולפין 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל (אמריקאי), בננה ושוקולד (אמריקאי) 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אמא, אחי ואבא 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:
25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:לכתוב בפורום למרות שלא יוצא י הרבה, לדבר בMSN ולשחק
(או לראות סרטונים ביוטיוב כמו משוגעת..) 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:
יש כל כך הרבה שאי אפשר למיין אותם רק ל3 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: המשקל, אני אתאפר וסגנון הלבוש
28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מדליקה TV, שוטפת פנים ומצחצחת ומחליפה בגדים (כי אני ישנה עם מכנסון וגופייה
) 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת, שמה חלב פנים כדי שאני לא אקום כמו זומבי ולוקחת תפוח,סכין, כוס ובקבוק מים כמובן למיטה

מירוש 18

New member
לא נורא, תיקחי את זה בקלות

יהיה לך עוד זמן להתכון לזה נפשית ותתנחמי בזב שאת לא תעשי טירונות חורף לפחות

עוד זמן? חחחח אני כבר משתגעת!

כן.. גם זה.. וגם יש לי עוד שבועיים לראות את האחיינית היפה שלי
שאני לא אראה אותה הרבה אחרי שאני אתגייס [שירות סגור, אחות דוסית... בעיה חח]

רק משפט אחד יש לי להגיד לך

כל עכבה לטובה! תנצלי את הזמן הזה לעשות דברים שאת אוהבת תטייליח תעבדי לא יודעת מה שבא לך..=]

למעלה