אבל לדעתי את תחבבי יותר את אנט. היא פחות אופראית. [והרבה מחשיבים את זה כחיסרון] אני ממש ממש ממליצה על Sahara
וגם The Poet and the Pendulum , אבל זה יכול מאוד לשעמם אותך בהתחלה אם את לא אוהבת. תתיחלי עם אמרנת', ביי ביי ביוטיפול והסינגלים [חוץ מהשיר הזה בפינית O_O], וסהרה, כמובן
אם תתאהבי, אז תשמעי דה פואט. הוא שיר מדהים, אבל צריך בשבילו סבלנות P: בהתחלה אני אפילו לא ממש חיבבתי אותו.
זה כולה שלושה שירים... תורידי את Last Of The Wilds זה אינסטרומנטלי ומעולה לדעתי. ידעתי שתאהבי אותה יותר חח... לדעתי היא לא מקצועית בשיט והאופרה חסרה לי מאוד, אבל יש כאלה שאוהבים אותה.
זה קצת חבל לי לשמוע את זה למען האמת../images/Emo69.gif
לטאריה יש קול כל כך יותר עשיר ומעניין משל אנט, שיש לה קול נחמד, לא יותר
ו-3 שירים מתוך 13, כמו שכבר כתבו, זה ממש לא חצי
תשמעי את sahara last of the wilds the islander 7 days to the wolves ואת meadows of heaven שהוא אולי השיר הכי אנדרייטד באלבום, ולדעתי הוא דווקא אחד השירים הבודדים שמצליחים להציל אותו.
The Poet And The Pendulum (לא זוכרת איך הוא...) Bye Bye Beautiful (שיר נורא. מתחיל טוב, וממשיך זוועה) Amaranth (אחלה שיר!) Cadence Of Her Last Breath (לא זוכרת גם איך זה...) הבעיה היא היציפיות שווית'ין יצרו אצלי- אצלם כל שיר-אבל כ-ל שיר- ששמעתי משני אלבומים ברצף- מייד תפס אותי. כשזה לא קורה- אני מתאכזבת... ואז אני פורשת באמצע האלבום כי אני מאבדת סבלנות
אני אמשיך לשאר השירים, כמובן... לגבי הקול שלה- הוא פחות מיוחד משל טאריה, אין ספק, אבל הוא יותר נעים לי לאוזן, מה אני יכולה לעשות?
http://www.youtube.com/watch?v=8BnbJeJ3qGE , זה? זה מופיע ראשון כשמחפשים את השיר ביוטיוב. וכתוב בתיאור בצד שזה school project, זאת שרואים שם עושה ליפסינק לשיר בשביל איזה פרוייקט והיא לא קשורה לנייטוויש.